Bildirim
OPEL ANTARAMI - VW TOUAREGMİ - BMW X3 MÜ ?SİZCE HANGİ SUV?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bmw x3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet323 -- 1 Eylül 2007; 21:00:26 > -
hocam sıfır mı düşünüyosun 2. el mi...quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet323
bmw x3
eğer sıfırsa X3 ve touregten biri antara adaha alt kalır bunlara göre tam fiyatı nedir bilmiyorum ama bunlardan ucuzdur..
2. else zaten yine X3 veya vw den biri..
-
sıfır almayı düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: umut16
hocam sıfır mı düşünüyosun 2. el mi...
eğer sıfırsa X3 ve touregten biri antara adaha alt kalır bunlara göre tam fiyatı nedir bilmiyorum ama bunlardan ucuzdur..
2. else zaten yine X3 veya vw den biri..
Alıntıları Göster -
vwquote:
Orijinalden alıntı: poweradam
sıfır almayı düşünüyorum
Alıntıları Göster -
bütçen max. ne kadar..quote:
Orijinalden alıntı: ardent_boy
vw
Alıntıları Göster
madem bi suv alıcaksın bütçene göre sana güzel bir iki alternatif daha sunalım.. -
Motor Çok Önemli. Örneğin x3 teki twin turbo 3.0 dizel motor alınacaksa muazzam. Ama Touareg donanım bakımından çok üstün. Süspansiyon Sertlik Ayarları , Arazi çekiş kontrolleri , Yükselip Alçalma Kontrolü .. İsteğe bağlı 4 noktalı klima ( Arka kısımda dijital ekranlı ayar kumanda merkezi.)quote:
sıfır almayı düşünüyorum
Alıntıları Göster
Özellikle Touareg alınacaksa 2.5 TDI onerırım. Bizde V6 benzinli var gayet memnunuz.
İkinci el alınacaksa şayet yine touareg öneririm. Fiyat / Performans en yüksek bu modelde çünkü. Antara bence bu klasmanda değil . Tip olarak bakarsak X3 çok vasat. Antara çok dar. İdeal Touareg oluyor.
Touareg ile 3.0d X3 test edin.
Saygılar.
-
Ben sadece vw touareg ve opel antara yı sürdüm.Bu iki aracın iç tasarımı ve performansları gerçekten harika.BMW x3'ü hiç kullanmadım onun için bu aracı tam olarak tanımıyorumquote:
Orijinalden alıntı: ardent_boy
vw
Alıntıları Göster -
90.000 YTL net bütçequote:
Ben sadece vw touareg ve opel antara yı sürdüm.Bu iki aracın iç tasarımı ve performansları gerçekten harika.BMW x3'ü hiç kullanmadım onun için bu aracı tam olarak tanımıyorum
Alıntıları Göster -
Dediğim gibi x3 farklı bir tip. Bana dışardan çok vasat geliyor ama spor performans paketli tamponlarla bu sorun az da olsa düzeltiliyor. Üzerinde .ok çok iyi bir motor seçeneği var bahsettiğim 3.0d ..quote:
Ben sadece vw touareg ve opel antara yı sürdüm.Bu iki aracın iç tasarımı ve performansları gerçekten harika.BMW x3'ü hiç kullanmadım onun için bu aracı tam olarak tanımıyorum
Alıntıları Göster
Touareg çok güzel özellikleri olan tam bir aile suv u bence.. yani siz ne istiyorsunuz önce bi onu bulmanız gerek..
-
hocam bütçe aralığını bi yazsana ne kadara kadar çıkabilirsin..quote:
Alıntıları Göster
bir iki iyi alternatif daha buluruz...
bu arada yusuf kardeşimin dediği gibi donanım bakımından filan toureg daha dolu bi araç<< -
Benim için en önemlisi konfor ve yakıt tüketimi dış tasarımı önemsemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: yusuf
Dediğim gibi x3 farklı bir tip. Bana dışardan çok vasat geliyor ama spor performans paketli tamponlarla bu sorun az da olsa düzeltiliyor. Üzerinde .ok çok iyi bir motor seçeneği var bahsettiğim 3.0d ..
Touareg çok güzel özellikleri olan tam bir aile suv u bence.. yani siz ne istiyorsunuz önce bi onu bulmanız gerek..
Alıntıları Göster
-
ben opel istiyordum yorumlar kafamı iyice karıştırdı şimdide vw bmw arasında kaldım.quote:
Benim için en önemlisi konfor ve yakıt tüketimi dış tasarımı önemsemiyorum.
Alıntıları Göster -
Konfor ; Malzeme ve işçilik kalitesi BMW de daha üstündür Touareg ' den ... Tecrübe ile Sabittir.quote:
ben opel istiyordum yorumlar kafamı iyice karıştırdı şimdide vw bmw arasında kaldım.
Alıntıları Göster
Yakıt Tüketimi konusunda çok yardımcı olamiyacağım. -
peki performansları ve özellikleri hakkında bilgisi olan varmı.Alacağım arabanın güvenliğininde tam olmasını isterimquote:
Orijinalden alıntı: yusuf
Konfor ; Malzeme ve işçilik kalitesi BMW de daha üstündür Touareg ' den ... Tecrübe ile Sabittir.
Yakıt Tüketimi konusunda çok yardımcı olamiyacağım.
Alıntıları Göster -
bence opeli düşünme en iyisi x3 olur bunların arasındanquote:
peki performansları ve özellikleri hakkında bilgisi olan varmı.Alacağım arabanın güvenliğininde tam olmasını isterim
Alıntıları Göster -
Touareg , X3 ve Antara'dan bir üst sınıf. bu 3'ü arasında touareg fakat madem touareg gibi büyük sınıf bir cip düşünüyorsunuz o zaman kesinlikle Q7 derdim ama 90.000 ytl'ye 2. el bir Q7 çok çok zor: ne de olsa daha çok yeni bir model.quote:
Orijinalden alıntı: _Maxy_
bence opeli düşünme en iyisi x3 olur bunların arasından
Alıntıları Göster -
arkadaşlar benim verdiğim markalara bağımlı kalmayalım suv sınıfı otomobilleri iyi tanıyanlar varsa başka markalarda önerebilirlerquote:
Orijinalden alıntı: 0nur!
Touareg , X3 ve Antara'dan bir üst sınıf. bu 3'ü arasında touareg fakat madem touareg gibi büyük sınıf bir cip düşünüyorsunuz o zaman kesinlikle Q7 derdim ama 90.000 ytl'ye 2. el bir Q7 çok çok zor: ne de olsa daha çok yeni bir model.
Alıntıları Göster -
Touareg bence aralarında en iyisi hakikaten suv yani.quote:
arkadaşlar benim verdiğim markalara bağımlı kalmayalım suv sınıfı otomobilleri iyi tanıyanlar varsa başka markalarda önerebilirler
Alıntıları Göster -
quote:
90.000 YTL net bütçe
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: poweradam
90.000 YTL net bütçe
kardeş antara 2.0 ctdı fiyatı 100bin yel idi realde koymuşlar tanıtım amacı ile ben olsam onu alırım zaten bütcende anca buna yeter.zaten antara yeni çıktı uzun yıllar sorunsuz binersin.
Benzer içerikler
- toyota chr 1.2 turbo yorum
- 2.el suv tavsiye
- en sorunsuz otomatik suv
- range rover en çok tutulan modeli
- kia stonic 1.25 mpi cool manuel yorumları
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X