Şimdi Ara

OPEL ANTARAMI - VW TOUAREGMİ - BMW X3 MÜ ?SİZCE HANGİ SUV?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunların üçü arasında kararsızım.Bu araçlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen artı ve eksilerini yazsınlar.Ben opel almayı düşünüyorum.

-----

------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweradam -- 1 Eylül 2007; 23:57:29 >

• bmw x3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet323 -- 1 Eylül 2007; 21:00:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet323

bmw x3
    hocam sıfır mı düşünüyosun 2. el mi...

eğer sıfırsa X3 ve touregten biri antara adaha alt kalır bunlara göre tam fiyatı nedir bilmiyorum ama bunlardan ucuzdur..

2. else zaten yine X3 veya vw den biri..

• quote:

Orijinalden alıntı: umut16

hocam sıfır mı düşünüyosun 2. el mi...

eğer sıfırsa X3 ve touregten biri antara adaha alt kalır bunlara göre tam fiyatı nedir bilmiyorum ama bunlardan ucuzdur..

2. else zaten yine X3 veya vw den biri..

Alıntıları Göster
    sıfır almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweradam

sıfır almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    vw
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardent_boy

vw

Alıntıları Göster
    bütçen max. ne kadar..

madem bi suv alıcaksın bütçene göre sana güzel bir iki alternatif daha sunalım..
  • quote:

sıfır almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Motor Çok Önemli. Örneğin x3 teki twin turbo 3.0 dizel motor alınacaksa muazzam. Ama Touareg donanım bakımından çok üstün. Süspansiyon Sertlik Ayarları , Arazi çekiş kontrolleri , Yükselip Alçalma Kontrolü .. İsteğe bağlı 4 noktalı klima ( Arka kısımda dijital ekranlı ayar kumanda merkezi.)

Özellikle Touareg alınacaksa 2.5 TDI onerırım. Bizde V6 benzinli var gayet memnunuz.

İkinci el alınacaksa şayet yine touareg öneririm. Fiyat / Performans en yüksek bu modelde çünkü. Antara bence bu klasmanda değil . Tip olarak bakarsak X3 çok vasat. Antara çok dar. İdeal Touareg oluyor.

Touareg ile 3.0d X3 test edin.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardent_boy

vw

Alıntıları Göster
    Ben sadece vw touareg ve opel antara yı sürdüm.Bu iki aracın iç tasarımı ve performansları gerçekten harika.BMW x3'ü hiç kullanmadım onun için bu aracı tam olarak tanımıyorum
  • quote:

Ben sadece vw touareg ve opel antara yı sürdüm.Bu iki aracın iç tasarımı ve performansları gerçekten harika.BMW x3'ü hiç kullanmadım onun için bu aracı tam olarak tanımıyorum

Alıntıları Göster
    90.000 YTL net bütçe
  • quote:

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi x3 farklı bir tip. Bana dışardan çok vasat geliyor ama spor performans paketli tamponlarla bu sorun az da olsa düzeltiliyor. Üzerinde .ok çok iyi bir motor seçeneği var bahsettiğim 3.0d ..

Touareg çok güzel özellikleri olan tam bir aile suv u bence.. yani siz ne istiyorsunuz önce bi onu bulmanız gerek..

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam bütçe aralığını bi yazsana ne kadara kadar çıkabilirsin..
    bir iki iyi alternatif daha buluruz...

bu arada yusuf kardeşimin dediği gibi donanım bakımından filan toureg daha dolu bi araç<<
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Dediğim gibi x3 farklı bir tip. Bana dışardan çok vasat geliyor ama spor performans paketli tamponlarla bu sorun az da olsa düzeltiliyor. Üzerinde .ok çok iyi bir motor seçeneği var bahsettiğim 3.0d ..

Touareg çok güzel özellikleri olan tam bir aile suv u bence.. yani siz ne istiyorsunuz önce bi onu bulmanız gerek..

Alıntıları Göster
    Benim için en önemlisi konfor ve yakıt tüketimi dış tasarımı önemsemiyorum.

• quote:

Benim için en önemlisi konfor ve yakıt tüketimi dış tasarımı önemsemiyorum.

Alıntıları Göster
    ben opel istiyordum yorumlar kafamı iyice karıştırdı şimdide vw bmw arasında kaldım.
  • quote:

ben opel istiyordum yorumlar kafamı iyice karıştırdı şimdide vw bmw arasında kaldım.

Alıntıları Göster
    Konfor ; Malzeme ve işçilik kalitesi BMW de daha üstündür Touareg ' den ... Tecrübe ile Sabittir.

Yakıt Tüketimi konusunda çok yardımcı olamiyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Konfor ; Malzeme ve işçilik kalitesi BMW de daha üstündür Touareg ' den ... Tecrübe ile Sabittir.

Yakıt Tüketimi konusunda çok yardımcı olamiyacağım.

Alıntıları Göster
    peki performansları ve özellikleri hakkında bilgisi olan varmı.Alacağım arabanın güvenliğininde tam olmasını isterim
  • quote:

peki performansları ve özellikleri hakkında bilgisi olan varmı.Alacağım arabanın güvenliğininde tam olmasını isterim

Alıntıları Göster
    bence opeli düşünme en iyisi x3 olur bunların arasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

bence opeli düşünme en iyisi x3 olur bunların arasından

Alıntıları Göster
    Touareg , X3 ve Antara'dan bir üst sınıf. bu 3'ü arasında touareg fakat madem touareg gibi büyük sınıf bir cip düşünüyorsunuz o zaman kesinlikle Q7 derdim ama 90.000 ytl'ye 2. el bir Q7 çok çok zor: ne de olsa daha çok yeni bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Touareg , X3 ve Antara'dan bir üst sınıf. bu 3'ü arasında touareg fakat madem touareg gibi büyük sınıf bir cip düşünüyorsunuz o zaman kesinlikle Q7 derdim ama 90.000 ytl'ye 2. el bir Q7 çok çok zor: ne de olsa daha çok yeni bir model.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim verdiğim markalara bağımlı kalmayalım suv sınıfı otomobilleri iyi tanıyanlar varsa başka markalarda önerebilirler
  • quote:

arkadaşlar benim verdiğim markalara bağımlı kalmayalım suv sınıfı otomobilleri iyi tanıyanlar varsa başka markalarda önerebilirler

Alıntıları Göster
    Touareg bence aralarında en iyisi hakikaten suv yani.
  • quote:

90.000 YTL net bütçe

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: poweradam

90.000 YTL net bütçe

kardeş antara 2.0 ctdı fiyatı 100bin yel idi realde koymuşlar tanıtım amacı ile ben olsam onu alırım zaten bütcende anca buna yeter.zaten antara yeni çıktı uzun yıllar sorunsuz binersin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.