Şimdi Ara

Opel Astra 1.3 CDTI 2012-2013 Dizel kullananlar bakabilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1,3 Multijet punto kullanırken, en zevk aldığım şey 1,3 cdtı astrayı hayatı küstürmekti
  • sen bu gitmiyor diye basarsan yakar tabi.herkes benzinli motor gibi 1.viteste uzamaya kalkıyor.o zamanda fazla yakıyor.bende 1.6 dizel 110 bg motorlu c4 var,sakin tüketimde şehiriçi 5 litre yakıyor.1 ve 2.viteste uzamaya çalışırsan 6.7'e kadar çıkıyor tüketim.kısacası sizin kullanımınıza bağlı.1.3 astra sakin kullanımda 6.1 civarı yakıyor gerçi 400 km kullanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

Merhabalar 1 ay içerisinde araba almayı düşünüyorum bütçem 45-47 bin tl kredi ile birlikte
    Ford Focus 1.6 dizel ile Opel Arasında kaldım tabi bir çok aracı eledim daha öncesi
    Bazıları yakıt olarak fazla yakıyor demişler Opel 1.3 Dizel için kullananlar bu konuda ve genel konuda tecrübesini paylaşabilirmi tavsiye edermisiniz ,,, özellikle şehir içi kullanacagım için yakıt olayı çok önemli işe gidip gelirken kullanıcam

şehir içi için dizeli önermem.Hem bakım maliyetleriniz yüksek olur hem de dur kalklı trafikte 6 7 litrenin altına indiremezsiniz.eğer çok yol yapıyor ve az tüketim arzu ediyorsanız lpg ye yönelmenizi öneririm.1.6 focus daha da çok yakacaktır.
  • Genelde 5,5 - 6 litre arasında ortalama. 1.3 95 hp astra j
  •  Opel Astra 1.3 CDTI 2012-2013 Dizel kullananlar bakabilir mi

Opel Astra 1.3 CDTI 2012-2013 Dizel kullananlar bakabilir mi

Benim 2011 astra h aracımın uzun yol tüketim verileri bunlar. Eğer sen astra j soruyorsan onlar 5 vites ve 100 kilo daha ağır. Ben şehir içi 5.4 yakıyorum ve evim uzun bi yokuşu n başında. Bence yakıt tüketimi dersen daha iyi motor yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrakON -- 15 Kasım 2015; 15:46:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.