Şimdi Ara

Opel Astra 1.3 CDTI 2012-2013 Dizel kullananlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 1 ay içerisinde araba almayı düşünüyorum bütçem 45-47 bin tl kredi ile birlikte
    Ford Focus 1.6 dizel ile Opel Arasında kaldım tabi bir çok aracı eledim daha öncesi
    Bazıları yakıt olarak fazla yakıyor demişler Opel 1.3 Dizel için kullananlar bu konuda ve genel konuda tecrübesini paylaşabilirmi tavsiye edermisiniz ,,, özellikle şehir içi kullanacagım için yakıt olayı çok önemli işe gidip gelirken kullanıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 14 Kasım 2015; 20:17:31 >

• benim 7.3 ortalamam var karma kullanımda. ama ben basıyorum gaza biraz sakin kullanmıyorum. 1.6 focus daha az yakar diye düşünüyorum. 1.3 vergiden avantajlı. iki.aracı da kullanmış olanlar karşılaştırsa daha sağlıklı olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

benim 7.3 ortalamam var karma kullanımda. ama ben basıyorum gaza biraz sakin kullanmıyorum. 1.6 focus daha az yakar diye düşünüyorum. 1.3 vergiden avantajlı. iki.aracı da kullanmış olanlar karşılaştırsa daha sağlıklı olur..

şehir içi ne kadar yakıyor hocam hiç test ettinizmi ben öyle şehir dışı kullanan birisi değilim o yüzden ortalamdan ziyade şehir içi daha önemli benim gittigim en uzuz mesafe tekirdag oda 110 km , şehir içi 30 kuruşu geçiyor ise pek avantajlı olmaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 14 Kasım 2015; 20:46:25 >
  • 7.3 sakin kullanımda 6.5 olucaktır rahatlıkla, focus daha rahat hareket edeceğinden daha az yakabilir
  • yok arkadaşım ne 30 kuruşu. normal kullanımda hesap ettim 20 kr yakıyor şehiriçi. ilk zamanlarda yani. şehirdışı ful bagaj 4 kişi 1 çocuk 4.3 fab verisi yakaladım. ama diyelim bi yere gidicem 25 şehiriçinde 25 kr yaksa diye hesap ediyorum. Yani 25 kuruşu geçmez..

• ben kendi aracımda 5.8 i de gördüm. Ama öyle şerit değiştirmeden 1.500 devirlerde çok ama çok sakin kullanımda. Gazın altında yumurta var gibi :) Bana göre değil öyle kullanmak. zaten sadece haftasonları kullanıyorum. 2 buçuk senede 20.000 km yapmışım :)

• 2013 1.3 CDTi kullanıyorum. Ankara içi, tamamen şehir içi, 2300-2400'den önce vites yükseltmiyorum. 5.2 yakıt tüketimim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.3 cdti motora astra ve corsada 7 litre uzeri yaktirmak basaridir plaket verilsin bence o motor 5-6 arasini cok cok rahat goruyor istanbulda veya baska sehirde farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

1.3 cdti motora astra ve corsada 7 litre uzeri yaktirmak basaridir plaket verilsin bence o motor 5-6 arasini cok cok rahat goruyor istanbulda veya baska sehirde farketmez

1.3 oldugu için daha çok yakar diyende var hocam motor hacmi kasaya göre yetersiz gibisinden bir görüş belirtenlerde yok değil
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    Surdum kardesim ben lafta demiyorum bizzat yakaladigim veriler 1.3 dizel corsa kokluyor 5.3 litreydi istanbul sehir ici 1.3 astrada 6 litreyi cok rahat yakaliyor onuda antalya sehir icinde surdum trafiksiz bi sehir degil antalya bilen bilir. Astra hb degilmi bahsettigimiz arac

• quote:

Surdum kardesim ben lafta demiyorum bizzat yakaladigim veriler 1.3 dizel corsa kokluyor 5.3 litreydi istanbul sehir ici 1.3 astrada 6 litreyi cok rahat yakaliyor onuda antalya sehir icinde surdum trafiksiz bi sehir degil antalya bilen bilir. Astra hb degilmi bahsettigimiz arac

sedan alıcam hocam nasipse
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    Neyse hayirlisi o olsun hocam diger dusunduunuz aracta iyi ben sadece cdti cok yakiyo gibi bi algi varsa onu duzeltiyim dedim

• 1.3 dizeş corsa kısa mesafeli, bol yokuşlu güzergahta ve istanbul trafiğinde 6-2 6.3 litre yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

1.3 dizeş corsa kısa mesafeli, bol yokuşlu güzergahta ve istanbul trafiğinde 6-2 6.3 litre yakıyor.

Corsa hiç düşünmüyorum hocam
  • quote:

Neyse hayirlisi o olsun hocam diger dusunduunuz aracta iyi ben sadece cdti cok yakiyo gibi bi algi varsa onu duzeltiyim dedim

tesekkurler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

1.3 dizeş corsa kısa mesafeli, bol yokuşlu güzergahta ve istanbul trafiğinde 6-2 6.3 litre yakıyor.

Corsa hiç düşünmüyorum hocam

Aynı motor var üzerinde o yüzden yazdım. Astranın tüketimi de biraz daha fazla olmakla birlikte buna yakın olur aynı şartlarda kullanımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 14 Kasım 2015; 23:48:27 >
  • Astra j 1.3 cdti kullanicisiyim. Istanbul kadikoy atasehir arasi kullaniyorum aracimi s.ici 100kmde 6.7 litre yakiyor yani dur kalkli trafikte 25 26 kurus filan.
    Huyum kurusun minimum 2250 devirin altinda hic kullanmam kulanmaya da karsiyim

Zaten 2250 ve 3500 devir arasi kullaninca dizel zevk veriyor hatta daha az yakiyor bizzat denedim

• Bende 1.3 sport donanım düşünüyorum ama çok yakar diye yanaşmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 1.3 cdti var bizde.kışın ortalama 6-7 litre yakıyor yazın ise 5 6 arası bir şey yakıyor.
  • Kağıt üzerindeki bilgiler yalan hocam o zaman ben bunu anladım
    Yakıt Türü Dizel
    Yakıt Tüketimi
    Şehir İçi: 5,3 lt
    Şehir Dışı: 3,6 lt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.