Şimdi Ara

Opel Astra 1.4 turbo Cosmo mu Sport Mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cosmo tabiki . AFL ve gündüz farı çok farklılık katıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Hocam anlasamadik sizinle,gorsel olarak degil islevsel olarak fark var. sport olandaki egsozda birseyler fabrika cikis olarak iptal edilmis,tatli tatli gur gur gur diye ses cikariyor :). Okudugunu anlamak onemli :)

Evet bende duydum bizim kahvede konuşuyorlardı ,
    Sport paketlerde 70 lik dowpipe ve Remus egzoz var diyorlar far kumandasının altnda ki gözde de Nos düğmesi varmış kontrol etmişsinizdir siz zaten.

Hocam birisi sizi çok fena kandırmış egzozlarda hiç bir şey yok sadece susturucu ve krom kafalık var servisi arayıp sorabilirsiniz.
    Başkasının yanında demeyin kendinizi küçük duruma düşürmeyin birde.

• Stanislav Petrov kullanıcısına yanıt
    Cosmoyu 1 sene bindim,sportun da 1 senesi dolmak uzere. Ikisinin de ayni motora sahip oldugunu goz onune aldigimizda,egsozdan gelen sesin farkli oldugunu soyluyorum. Kimseden duydugum,isittigim birsey degil kendi araclarim,kendi deneyimim. 70lik duz boru vs doseriz yine ihtiyaci olana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Cosmoyu 1 sene bindim,sportun da 1 senesi dolmak uzere. Ikisinin de ayni motora sahip oldugunu goz onune aldigimizda,egsozdan gelen sesin farkli oldugunu soyluyorum. Kimseden duydugum,isittigim birsey degil kendi araclarim,kendi deneyimim. 70lik duz boru vs doseriz yine ihtiyaci olana.

Bence sizin ihtiyacınız var verdiğim bilgilere tatmin olmamış gözüküyorsunuz.
  • Cosmo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.