Şimdi Ara

Opel Astra 1.4 turbo Cosmo mu Sport Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu aralar 2. el bir araba bakıyorum, Astra J 'de karar kıldım. Ama Cosmo ile Sport arasında kararsız kaldım.

Cosmo'nun Sport'tan fazlalıkları:

- AFL
    - Deri kaplama koltuklar
    - Kırmızı led aydınlatmalar
    - Alarm
    - Bluetooth
    - Elekt. katlanır ayna

2013 sonrası Sport'lardaki altı düz spor direksiyon simidi ve spor koltuklar da çok güzel duruyor.

Elimdeki parayla 1-2 yaşında Sport alabiliyorum. Acaba biraz daha zorlayıp Cosmo mu alsam?

AFL çok aradığım birşey değil. Ben iç ortamdaki farklar açısından karar veremedim. Cosmo'nun deri koltukları mı yoksa Sport'un spor direksiyon ve yanal destekli koltukları mı?

• Çok komik olmuş yazınız.
    Spor egzoz diye bir şey yok Eğer turbo motor seçeneğini alırsanız egzozlar aynı soldan tek çıkış krom.
    Onun dışında spor donanımda da cosmoda da 17 inç jantlar vardır. sport janların daha güzel durduğu kesin ama onun haricinde
    sport donanım lehine bir şey olmadığı gibi eksi yönleri var.

Örneğin.

Adaptif bi-xenon farlar ve far yıkama sistemi
    Elelktirikli katlanır ayna
    Ön park sensörü
    Çift kilitleme özeliği sadece cosmoda var ikinci kez basıldığında içeriden de açılmaz + alarm
    Kapı eşiklerinde krom astra yazıları
    koltukların deri olduğu gibi kapı içleri de deri cosmo da
    Ayrıca kapı içleri kırmızı led ve tavandan vites topuzu üstüne led aydınlatma yansıması

Yanı Cosmo donanım en özenilmiş ve en dolu paket sırf AFL far sistemi için bile tercih sebebi

Sene olmuş 2015 hala halojen ampullü arabalara para veriliyor.
    Artık halojen çok ilkel kalmaya başladı.
  • bence sport tercih edilip aradaki farkla tatlı modifikasyonlar yapılabilir(body kit,ses sistemi,egzoz çıkışı vb.)
  • cosmo nun + ları yüksek göz önünde bulundurulmalı
  • ikinci el de cosmo hocam 0 olsa sport.
  • Yalnız AFL bile Cosmo'yu seçmeniz için yeterli.
  • Afl olsun baska bir sey olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk astram cosmo,simdiki ise sport. Ikincisini secme nedenim cok daha spor olusu. Spor eksoz,18inch jant vesaire gozume hos geldi. Sizin ihtiyaciniz ne ise onu secim,spor gorunum istiyorsaniz sport donanim istiyorsaniz cosmo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır alsam Sport,ikinci el ise cosmo alırdım.sport koltukları her ne kadar Şahane olsa da cosmo ayrı Şahane.hem ön park sensörü ve harekete duyarlı alarm geliyor.afl zaten saymıyorum bile.bende senin gibi kararsızım yeni Astra gelsin bakacam bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Ilk astram cosmo,simdiki ise sport. Ikincisini secme nedenim cok daha spor olusu. Spor eksoz,18inch jant vesaire gozume hos geldi. Sizin ihtiyaciniz ne ise onu secim,spor gorunum istiyorsaniz sport donanim istiyorsaniz cosmo

Çok komik olmuş yazınız.
    Spor egzoz diye bir şey yok Eğer turbo motor seçeneğini alırsanız egzozlar aynı soldan tek çıkış krom.
    Onun dışında spor donanımda da cosmoda da 17 inç jantlar vardır. sport janların daha güzel durduğu kesin ama onun haricinde
    sport donanım lehine bir şey olmadığı gibi eksi yönleri var.

Örneğin.

Adaptif bi-xenon farlar ve far yıkama sistemi
    Elelktirikli katlanır ayna
    Ön park sensörü
    Çift kilitleme özeliği sadece cosmoda var ikinci kez basıldığında içeriden de açılmaz + alarm
    Kapı eşiklerinde krom astra yazıları
    koltukların deri olduğu gibi kapı içleri de deri cosmo da
    Ayrıca kapı içleri kırmızı led ve tavandan vites topuzu üstüne led aydınlatma yansıması

Yanı Cosmo donanım en özenilmiş ve en dolu paket sırf AFL far sistemi için bile tercih sebebi

Sene olmuş 2015 hala halojen ampullü arabalara para veriliyor.
    Artık halojen çok ilkel kalmaya başladı.

• Stanislav Petrov kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 versiyonu da kullandım,sport olanda spor eksoz var diyorum :) Hatta buyrun opel'in resmi sitesi http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback-new/modeller/mevcut-modeller.html . Buradan sport pakete gelin bakın bakalım ne yazıyor: Spor egzoz borusu (sadece 1.4 140 HP motorlar ile) . Komik duruma düşen bence ben değilim burada :)
  • Cosmo kullanmış biri olarak cosmo.

Ön park sensörü kaç kere aracı vurmaktan kurtadı sayamadım.
  • Cosmo sport çok farklı değil, geri görüş kamerası ve sunroof olan bir model al bence. Cosmo donanımda araç alacaksın, sunroof olmayacak, hesap makinesinden bozma teyp ekranı olacak.
  • AFL der kaçarım

• Ben de sıfır almayı düşünyorum bu aralar.
    Deri koltuk çok güzel duruyor, kapı içleri deri. Piano black kaplama konsol. Şık bir görünümü var Cosmo'nun.
    Ama sport'un koltukları daha çok sarıyor ve rahat geldi bana oturunca. Direksiyonu zaten çok güzel.
  • quote:

Hocam 2 versiyonu da kullandım,sport olanda spor eksoz var diyorum :) Hatta buyrun opel'in resmi sitesi http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback-new/modeller/mevcut-modeller.html . Buradan sport pakete gelin bakın bakalım ne yazıyor: Spor egzoz borusu (sadece 1.4 140 HP motorlar ile) . Komik duruma düşen bence ben değilim burada :)

Okuduğumuz anlamayan bir milletiz hocam verdiğiniz linkteki mevcut modeller listesini tam okursanız olayı anlarsınız.
    Dikkat etmeniz gereken kısmı kırmızı yapıyorum linkten de kontrol edebilirsiniz.

Yani o spor egzoz dediği 1.4Turbo motorla gelen krom egzoz sport donanıma özel değil cosmoda da var yanı.
    Sizin daha önce kullandığınız Cosmo bu egzoz yoksa 1.4Turbo değil dizel veya 1.6 atmosferikdir muhtemelen

Yani sport pakette öyle yazıyor cosmoda da sport pakete ek olarak sunulanlar aşağıdakiler diyor.
    Ayrıca iki pakette de standart 17'' inç jant gelmektedir, opsiyon olarak daha büyük jant alabilirsiniz.

Anlamışsınızdır umarım egzoz olayını sahibinden ilanlarında ki fotoğraflara bakarak da kullandığınız aracı daha iyi tanıyabilirsiniz.

ASTRA COSMO

Cosmo’da gelişmiş teknolojiler ve tasarım unsurları hem iç hem de dış tasarımda göze çarpıyor. 9 farklı otomatik aydınlatma moduna sahip Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+), konforlu Morrocana deri-kumaş kombine koltuklar ve kırmızı eşsiz ortam aydınlatması ile birleşerek size kusursuz bir keyif sunuyor.

Motor Seçenekleri:
    1.4 lt. TURBO ECOTEC 140 HP 6 İleri Manuel veya 6 İleri Active Select (Otomatik)
    1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP Start & Stop 6 İleri Manuel

Sport modeline ek standart olarak sunulan özellikler arasında şunlar bulunuyor*:
    9 Farklı Otomatik Aydınlatma Modu
    Alarm
    Bluetooth cep telefonu bağlantısı
    Deri – Kumaş kombineli koltuk döşemesi
    Elektrikli ve ısıtmalı, gövde rengi ve otomatik katlanır yan aynalar
    Far Yıkama Sistemi
    Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Bi-Xenon Ön Farlar (AFL+)
    Kırmızı kapı içi aydınlatmalar
    Krom kapı eşikleri
    Otomatik Far Yükseklik Ayarı
    Park Sensörü (ön ve arka)
    Uzun Far Asistanı

• quote:

Hem Sport hemde Cosmo ilanı atıyorum görsel olarak daha iyi anlarsınız Krom egzozun standart bir şey olduğunu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2014-model-sadece-1900-kilometrede-sifirdan-farksiz-cosmo-astra-220077331/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-boya-degisen-yok-210776351/detay

Bu arada aracınızı daha iyi tanımanız adına ''****'' veya **** formuna beklerim.

İyi forumlar.

• sport donanım çok daha yakışıklı bir araç. Çok daha güzel jantlar ve spor direksiyon/koltuk kombinasyonu güzel.

Fakat cosmo'da katlanır ayna ve xenon artısı var.

Fakat iki aracın arasındaki 6bin tl farka bakınca kesinlikle sport alırıdm.
  • sport cosmoyu tokatlar, donanım daha az olduğundan daha hafiftir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 7 Ağustos 2015; 22:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanislav Petrov

quote:

Hem Sport hemde Cosmo ilanı atıyorum görsel olarak daha iyi anlarsınız Krom egzozun standart bir şey olduğunu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2014-model-sadece-1900-kilometrede-sifirdan-farksiz-cosmo-astra-220077331/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-boya-degisen-yok-210776351/detay

Bu arada aracınızı daha iyi tanımanız adına ''****'' veya **** formuna beklerim.

İyi forumlar.

Thug life

• Stanislav Petrov kullanıcısına yanıt
    Hocam anlasamadik sizinle,gorsel olarak degil islevsel olarak fark var. sport olandaki egsozda birseyler fabrika cikis olarak iptal edilmis,tatli tatli gur gur gur diye ses cikariyor :). Okudugunu anlamak onemli :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.