Şimdi Ara

Opel astra 1.6 edition mu toyota corallo 1.33 life mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 2 3 aydır araç bakıyorum hatta 2 3 konuda aynı konulardan açtım ancak nasipse 2 hafta içinde alacam araç ikisi arasında kaldım ve aynı fiyatları aldım üç aşağı beş yukarı 3 kişiyim çocuğum var güvenlik ve genişlik önemli çok performans aramam ancak benide üzmesini istemem bütçem 53 bin fazlasıda olmaz astra hb olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genişlik önemli diyorsunuz hb araba bakıyorsunuz?Corollayı 53 bine hiç bir bayi vermez.Veren varsa söyleyin millet gidip ordan alsin.
  • 3000 indirim var zaten bayi indirimide cabası alacaksanız gelin beraber alalım astraya 52 bin fiyat aldım emin olunki sene sonu 50 bine çok rahat alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byerdem68 -- 8 Ekim 2015; 17:56:32 >
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Corollanin 1.33 u hocam 1.6 si değil..Benim terchim astra olurdu ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Corollanin 1.33 u hocam 1.6 si değil..Benim terchim astra olurdu ..
    corallo daha az yakacaktır tahminen 6 vitesti sanırım bir de
    fakat performansta astra daha iyi olur ama fazla bişey veremez bu da
  • şimdi bu araçlar c sınıfı bide rapid var tabi b c arası bir şey oda kafamı karıştırıyor bu araba almak ne kadar zor bir şey kaç ay oldu hala bakıyorum ancak 2 hafta içinde almam lazım malum birikim yapmak zor ve alacağım arabaya en az 5 yıl binecem bu yüzden forumda bu araçları kullanıp kıyaslayan olur mu benim için çok makbule geçer...
  • Astra çok daha iyi. Corolla ne yahu 1.3 motorlu. Genişlik önemliyse sedan alın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Astra çok daha iyi. Corolla ne yahu 1.3 motorlu. Genişlik önemliyse sedan alın
    aslında elbette opel diyorsunuz ancak ecotec motorun kronik sorunları tüp sorunu vs vs. insanın kafasını bulandırıyor malum toyota da ise sorunsuzluk algısı var...
  • 23 ay ,23 konu,aşağı yukarı 3 kişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 8 Ekim 2015; 18:29:41 >
  • Astra 1.6 Edition j kasa hb 2012 aralık makyajlı kasa olarak almıştık halama 40000 ne, alacağınız astra ile aynı araba sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz

• Bence ikiside değil,i20 elite+cam tavan alın Güle güle binin

• arkadasim ben corollayi soyluyorum hangi bayiden 53bin fiyat aldiysaniz buyrun soyleyin diyorum.1,33 icin konusuyorum

• Corolla kullaniyorum, tavsiye ederim

• ajf39 A kullanıcısına yanıt
    hyundai den sıkıldım tabiri caize ilk arabam era idi ondan sonra i 30 aldım şimdi değiştirmek istiyorum...
  • APPY038 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sanırım astra alacam daha mantıklı geliyor ancak hantal olduğu ve 10 lt yaktığı söyleniyor bunların aslı var mıdır yakıt gerçekten o kadar kötü mü...
  • Bizde de corolla 1.33 comfort var 2012 yakıtı 7.5 litre performanslı - normal kullanım 7.5 û hiç geçmedi sakin kullanınca 7 ye düşüyor
    Performans konusunda ise sıkıntımız var bayırlarda bayılıyo ama astra 1.6 115 lik olan la pek farkı yoktur ikisde atmosferik ayrıca astra en az 8.5 9 yakar performansınıda karşılamaz bence sağlamlığı ve sorunsuzluk bakımından corolla 1.33 ü öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Bizde de corolla 1.33 comfort var 2012 yakıtı 7.5 litre performanslı - normal kullanım 7.5 û hiç geçmedi sakin kullanınca 7 ye düşüyor
    Performans konusunda ise sıkıntımız var bayırlarda bayılıyo ama astra 1.6 115 lik olan la pek farkı yoktur ikisde atmosferik ayrıca astra en az 8.5 9 yakar performansınıda karşılamaz bence sağlamlığı ve sorunsuzluk bakımından corolla 1.33 ü öneririm
    1.33 Corolladan uzak durun.Gerekirse 1 litre fazla yakın ama kasasını kaldırsın aldığınız araç.Akrabam 1.33 İnci beyazı corolla aldı kendisi bile sizin oralara gelemem sizin bayırda kalıyor araba diye taştaş geçiyor1.6 Valvematic deseydiniz tam tersi Anında alın derdim.

• _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    geçtiğimiz cumartesi avcılar sonkar dan yaklaşık aynı fiyatı aldım 53 küsürlü bir rakamdı. gidip alabilirsiniz ellerinde araç var
  • valla iyimis kardes yarin arayayim bakalm 2elde o paralari istiyorlar yav

• byerdem68 B kullanıcısına yanıt
    Valla halam kullanıyor yakıtına bakmadım.tabi bende çoğukez kullandım.
    Hantallığa gelirsek araç 1.5 Ton 115 bg evet ışıkta bekleyince gaza yüklenince felan fazla toplayamıyor rampalarda bayılıyor doğal olarak aynı şey corolladada olacaktır 1.33 olduğu için. Astra bence gayet güzel araç,güzel yol tutuyor insana gayet güven veriyor, oturaklı,yakışıklı bir araba. 1-2 viteste alt devirlerde biraz cansız yapacak birşey yok. 2 yıldan fazladır kullanıyoz şükür hiç sıkıntı yaşamadık bakım harici servise gitmedi.bagaj ihtiyacı yoksa astra alın.bağajıda normal bir kişiye yetecek kadar var iki aracıda deneyin inceleyin kararınızı verin.corollaya lpg takılabiliyor sanırım böylede de bir artısı var.
    + olarak soracaklarınız varsa sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.