Şimdi Ara

Opel Astra Classic III mü, Volkswagen Yeni Polo mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2. el kesinlikle dusunmuyorum. Esim de kullanacagindan dolayi cok istememe karsin duz vites alamiyorum. Bu kadar yorum benim fikrimi sabitlemis oldu. Son karar Opel 1.4 easytronic olacak. Garanti uzatma da guzel habermis dogrusu. Herkese cok tesekkur ederim.
  • forumda moda oldu artık,B sınıfı poloyu,C sınıfı araçlarla kıyaslamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmfz-000

forumda moda oldu artık,B sınıfı poloyu,C sınıfı araçlarla kıyaslamak.

eee kıyaslayana değil kıyaslattırana bakacaksın
  • yeni polo,ne olursa olsun hem vw hemde yeni kasa
  • astranın kasası yeni, motoru eski kasanın aynısı. poloyu tavsiye ederim.
  • astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

uygun fiyata full donanım c sınıfı araç dururken gidip b sınıfı araçlara 30+ bin lira vermek bence mantıksız.o yüzden 30.250 ye arka camlar manuel !!! 207

millesim otomatik alacagıma krediyi arttırıp esp dahil herşeyi barındıran astra 1.4 easy aldım

opelin verileri dogruysa eger 1.4 motor manueldede,otomatiktede 1.6 motordan az yakıyor tabi kullanım tarzınında önemi var...

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/01_Vehicles/01_PassengerCars/Astra_FAMILY/Astra_5_Doors/01_ModelOverview/04_Pdf/Astra_Classic3_Specsheet.pdf

edit: easytronic korkusundan 800 tl ye 2 yıl ekstra garanti alarak kurtulmanızda mümkün.normal garantinin bitimine 1 ay kalaya kadar uzatma yapma hakkınız

var satış elemanının söyledigine göre

bizde arkadaş gibi 207 millesim 2-tronic, polo 1.4 DSG ve astra 1.4 easytronic arasında kalmıştık.Araçlara bindik, inceledik ve son olarak astrada karar kıldık.Donanım ve kalite olarak polodan daha iyi bir araç.Essentia easytronic modelinde bile ( konfor paketli değil ) ESP-hillholder-sport modu-viraj manevra kabiliyeti, elektrikli arka camlar, sis farları, 4 havayastığı standart olarak sunuluyor.16'' kalın lastikler ve aracın genişliğinide hiç saymıyorum zaten görüntülü ve sesli park sensörü ile karter muhafazayıda hediye ettiler.Nasipse aracı cuma günü teslim alıyoruz bizde.

• Bence b sınıfıyla c sınıfı araçlar mukayese edilmemeli burda biraz vw opel kıyasına dönüştürülmüş mevzu sınıf ayrımından ziyade.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.