Şimdi Ara

Opel astra Cosmo !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Sunroof, Flexride, kırmızırenk .

İlaveten Afl'de olmalı.
    (Std. mı Ops. mu bilmiyorum.)

Cosmo'da standart olması lazım.

Her gün işe giderken beyaz sedanını görüyorum.

Jantları Cosmo, Sunroof var ama farlar Afl değil. Mercek falan yok.

Sadece hb de mi standart yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlaveten Afl'de olmalı.

Bilemiyorum hocam.Sitesinde ikisinde de standart görünüyor ama

• Hocam bende astra kjllanicisiyim dizel fakat. Zaten alacaginiz arac full donanimda geliyor. Sunroof ekletmeniz yeterli olacaktir. Opel yeni motorlarini duyurdu 1.4 140hp motoru kaldıracak onun yerine 1.6 turbo benzinli motoru piyasaya koyucak. Ama 2014 sonu mu 2015 mi olur orasini bilemem. Aceeniz yoksa bekleyin derim.

• Selam.

Yaklaşık 50.000km dir Cosmo 1.4T manuel kullanıyorum.

Sevdiğim yanları kaliteli oluşu, tasarımı, zengin donanımı, sürüş kalitesi, konforu, güvenliği, gücüne göre ekonomik ş.dışı tüketimi, otoyol performansı ve tabiki akşamları büyük bir rahatlık-güvenlik sunan AFL far sistemi diyebilirim.

Sevmediklerimse kumandadan açılmayan bagajı, anahtarının sade yapısı, düşük hızlarda hafif yol engebelerinde duyulan amortisör sesi, çok kısa mesafede soğuk motorla kullanımda yükselen tüketimi ve çok berrak olmayan ses sistemi (tizler) diyebilirim.

Şahsen otomobilleri çok severim ve ısrarla savunduğum bir marka-model yoktur bir bahaneyle de araç değişmeye yer ararım hatta ama buna rağmen Astra yı benzer fiyattaki segmentte kolayca değişeceğim bir model yok benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Selam.

Yaklaşık 50.000km dir Cosmo 1.4T manuel kullanıyorum.

Sevdiğim yanları kaliteli oluşu, tasarımı, zengin donanımı, sürüş kalitesi, konforu, güvenliği, gücüne göre ekonomik ş.dışı tüketimi, otoyol performansı ve tabiki akşamları büyük bir rahatlık-güvenlik sunan AFL far sistemi diyebilirim.

Sevmediklerimse kumandadan açılmayan bagajı, anahtarının sade yapısı, düşük hızlarda hafif yol engebelerinde duyulan amortisör sesi, çok kısa mesafede soğuk motorla kullanımda yükselen tüketimi ve çok berrak olmayan ses sistemi (tizler) diyebilirim.

Şahsen otomobilleri çok severim ve ısrarla savunduğum bir marka-model yoktur bir bahaneyle de araç değişmeye yer ararım hatta ama buna rağmen Astra yı benzer fiyattaki segmentte kolayca değişeceğim bir model yok benim için.

Bende 44.000 km dir 1.4 t sport kullaniyorum ve gercekten aynı dediginiz gibi bazen degistireyim diyorum ama memnunum neden degistireyim diyorum hâlâ bindigimde beni keyiflendiriryor. İç dış tasarım olarak şöyle piyasadaki ayni sinif arabalara baktığında iyiki almışım diyorum. Yoldaki kararlı gidişide çabası. Bu fiyata alınabilecek en iyi benzinli araç bence.

Alacak arkadaşa kesinlikle tavsiye ederim. Renk olarak kırmızı veya beyaz tavsiye ederim. Özellikle kırmızıyı benimki beyaz ama ne zaman kırmızı rengini görsem gözüm takılı kalıyor. Kırmızı gercekten bu tasarıma çok yakışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Hocam bende astra kjllanicisiyim dizel fakat. Zaten alacaginiz arac full donanimda geliyor. Sunroof ekletmeniz yeterli olacaktir. Opel yeni motorlarini duyurdu 1.4 140hp motoru kaldıracak onun yerine 1.6 turbo benzinli motoru piyasaya koyucak. Ama 2014 sonu mu 2015 mi olur orasini bilemem. Aceeniz yoksa bekleyin derim.

Bu haberin kaynağı nedir almanya sitesinde 1.4 hala satılıyor 1.6 170 1.6 180 için çıktı 1.4 için öyle bir duyum almadım da

• neptün mavi
  • Rengi ben olsam kırmızı seçerdim.
    Kesinlikle Flexride ekletin.
    Eğer pahalı gelmesse NAVI 600 de ekletin derim ben. Konsola çok iyi bir hava katıyor. + geri görüş kamerası + navigasyon + büyük ekran
    Sunroof imkanı varsa ekletebilirsiniz ( Ellerinde hazır yoksa özel siparişa giriyor diyip 3 ay sarkıtıyorlar )

Ha beyaz renk alırsanızada camları kesinlikle filmli alın
  • konuyu hemen devralayım:)

öncelikle yerinde bir tercih. c sınıfında alacağınız en iyilerinden birisi. otomatik vitesten yana sıkıntı yaşamazsınız. sıkıntı yaşadım diyenide çok duymazsınız bir dsg değil çünkü. vites geçişleri sakin ve seri. ara hızlanmaları harika. bunda turbonunda olması fazlasıyla etkili.

ben 8 aydır yeni astra sedan 1.4 140 ps active select cosmo kullanıyorum. şu an aracım 20 bin km de. yakıt konusunda sakin kullanımda 8 lt seri kullanımda 9-10 lt arası yakarsın. yol tutuşu, konforu harika. cosmo donanımda herşey var, afl far, ön arka park sensörü, far yıkama , uzun far asistanı standart. afl far bile cosmo tercih etmek için yeterli. uzun yolda akşam sürüşlerinde geceyi gündüz yapıyor.

ayrıca bir bilgi paylaşayım. geçen mart ayında opel taraında bir açıklama yapıldı ve 1.4 140 pslik motor üretilmicek dendi, ancak daha sonrasında bu karardan vazgeçildi. ancak 2016 da daha az karbon salınımı yapan bir 1.4 lük motor gelecek.

varsa aklına takılan sorabilirsin.

• benim araç 4. Ayina girdi. 2.200 km yaptım en ufak şikayetim yok. 1.3 sport var bende. neptün mavi. Şimdiden hayırlı olsun.cosmo alınca yapılacak tek şey jantları değiştirmek bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: hollow

quote:

Hocam bende astra kjllanicisiyim dizel fakat. Zaten alacaginiz arac full donanimda geliyor. Sunroof ekletmeniz yeterli olacaktir. Opel yeni motorlarini duyurdu 1.4 140hp motoru kaldıracak onun yerine 1.6 turbo benzinli motoru piyasaya koyucak. Ama 2014 sonu mu 2015 mi olur orasini bilemem. Aceeniz yoksa bekleyin derim.

Bu haberin kaynağı nedir almanya sitesinde 1.4 hala satılıyor 1.6 170 1.6 180 için çıktı 1.4 için öyle bir duyum almadım da

Hocam 1.4 140lik satisi hala devm ediyo dogru fakat yeni motorlar ile uretimi durdurulacagini opel odak' yetkilileri soylemisti. Bayilerde dogruluyor bunu. Gercegi zman gosterecek gerci. @opelmania bilgileri vermis gerci. Kulaktan dolma haber diycegim de bayiler de diyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlaveten Afl'de olmalı.

Cosmo da afl standart o gördüğün astra sedan sport + still paket sport üstüne still paket alırsanız cosmo jant ve sunroof la geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

quote:

quote:

quote:

İlaveten Afl'de olmalı.

Cosmo da afl standart o gördüğün astra sedan sport + still paket sport üstüne still paket alırsanız cosmo jant ve sunroof la geliyor

Teşekkür ederim.

Bende diyorum 2 aydır Sport desen değil Cosmo desen değil o dehel bu dehel ne garrrdaşım bu diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlaveten Afl'de olmalı.

Sport modeline + still paketi eklenince mi cosmo janti ile geliyor? Sedan mi hb mi?

• Bu aracı alırken bence navigasyonlu ekran kesinlikle alınmalı. O ekran olmadan konsol çok sade duruyor. Ekran kesinlikle aracın bütün havasını değiştiriyor. Bir de Flexride'ın çok kullanışlı olduğunu duydum. Astra sahibi kime sorsam Flexride'dan çok memnun. Renk olarak beyaz dışında her renk gidiyor bence bu araca. Ben olsam lacivert tarzı bir renkte alırdım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlaveten Afl'de olmalı.

Sport modeline + still paketi eklenince mi cosmo janti ile geliyor? Sedan mi hb mi?

Sadece sedanda geçerli hocam hbde sunroof + bluetooth sedanda ek olarak cosmo jantıyla geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlaveten Afl'de olmalı.

Sadece sedanda geçerli hocam hbde sunroof + bluetooth sedanda ek olarak cosmo jantıyla geliyor

Anladim hocam. Cunku benim arcimda sport + stil paket normal sport janti ile geldi. Dedim bir yanlislik mi var

• Yok yok ben olsam cosmo jantlarını kabul etmem sport daha hoş gözüküyor gözüme nedense yada opc jant
  •  Opel astra Cosmo !!

Star Stop modelli motor ne kadar tasarruf sağalar ve kullanmadığım için bilmiyorum ama tüm yeni araçlarda var ...

Yukarıda ki seçenekte uygun olabilir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 15 Kasım 2013; 0:38:22 >
  • quote:

Yok yok ben olsam cosmo jantlarını kabul etmem sport daha hoş gözüküyor gözüme nedense yada opc jant

Sirf cosmo jantini begenmedigim icin sportu aldim desem birde sportun direksiyon ve koltukları beni mestetti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.