Şimdi Ara

Opel astra Cosmo !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende de 1.4 sedan cosmo var, henüz emekleme döneminde 1,5 aylık bebe ve 3 bin km ye az kaldı.Uzun yolda yüksek hızlarda mükemmel yol tutuyor. 160 km hızla girdiğim virajlarda ne önden ne arkadan kaydı. Süspansiyonları sert, şehir içinde tümsek ve çukurlardan yavaş geçeceksin. AFL konusunda yorum yapmıyorum zaten yeterince övgü almış sadece şunu söyleyeyim afl için cosmo almaya değer ki, sport ve cosmo arasında 13 ilave var önemli önemsiz, gerekli gereksiz. Aradaki farkı verdiğinize değer bence. Bazı arkadaşlar sporttaki jant ve direksiyonu beğenmiş, ancak cosmodaki 13 ilavenin yanında önemsiz geldi bana. Renk konusunda karar vermeden önce mutlaka bronz kahverengi ve mahagony kahverengiye bakın derim. Orijinal ve güzel renkler. Netten değil gerçeğine bakmanız lazım doğru karar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 15 Kasım 2013; 8:05:20 >
  • Cosmo ile Sport donanıı insanı çelişkide bırakabiliyor. Normalde en pahalı paket en üst pakettir alt pakette gözün kalmaz ama bunda öyle değil.

Cosmo herşeyiyle 10 numara. Jantı beğenmeyenler için çözülür çok sorun değil şahsen Cosmo'nun jantları beğeniyorum.
    Direksiyon ve koltuklara çözüm yok ama. Cosmo'nun koltukların yan kısımları deri ama yan yükseltileri az, Sport'a oturunca içine gömülüyor insan. Direksiyon kalın ve daha küçük, alt kısmı da düz galiba yanlış hatırlamıyorsam.

Şöyle bir izlenim daha edindim; Cosmo alıpta keşke Sport alsaydım diyen görmedim ama tam tersini çok gördüm. Zevk meselesi ikisi de aynı araba sonuçta birini kötüleyecek halimiz yok.

Şahsen Cosmo alırdım.
  • 1.4t Sport modelini 1.5 hafta önce abime aldık.

Şahsen ben Sport donanımlı model ile Cosmo arasında çok çelişki yaşardım. Sport donanimda düz tabanlı direksiyon yan dolguları vücudu harika saran koltuklar var ve özellikle benim yaşımda bir adamın hoşuna giden şeyler.

Bunun yanı sıra Necvox un android işletim sistemli multimedyasını taktık çok mühim olmasada internete girebilen bir multimedya cihazı güzel oluyor.

Size önerim kesinlikle sunroof ekletin aracın içi zaten harika birde sunroofun ferahlığı eklenince çok keyifli bir araç oluyor. Onun dışında yüzünüzü güldürecek bir araç zaten pişman olacağınız bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 15 Kasım 2013; 8:34:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Cosmo ile Sport donanıı insanı çelişkide bırakabiliyor. Normalde en pahalı paket en üst pakettir alt pakette gözün kalmaz ama bunda öyle değil.

Cosmo herşeyiyle 10 numara. Jantı beğenmeyenler için çözülür çok sorun değil şahsen Cosmo'nun jantları beğeniyorum.
    Direksiyon ve koltuklara çözüm yok ama. Cosmo'nun koltukların yan kısımları deri ama yan yükseltileri az, Sport'a oturunca içine gömülüyor insan. Direksiyon kalın ve daha küçük, alt kısmı da düz galiba yanlış hatırlamıyorsam.

Şöyle bir izlenim daha edindim; Cosmo alıpta keşke Sport alsaydım diyen görmedim ama tam tersini çok gördüm. Zevk meselesi ikisi de aynı araba sonuçta birini kötüleyecek halimiz yok.

Şahsen Cosmo alırdım.

Açıkçası dediğiniz gibi en üst paketin en iyi donanım ve malzeme kalitesinde olacağını düşünerek sporta hiç bakmadan cosmoyu inceledim ve satın aldım. Sonradan öğrendim, daha doğrusu duydum ki sportta direksiyon ve koltuklar farklıymış(jantların farklı olduğunun alırken farkındaydım). Kimilerine göre sport koltuk ve direksiyon daha iyiymiş bir şey diyemem bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Ancak alırken bu iki farkı görseydim bile sırf AFL ve bluetooth telefon kiti için bile yine de cosmo alırdım herhalde.

• sunroof değil de keşke dokunmatik ekranlı navigasyon+geri görüş kamerası ekletseydim alırken. Ancak daha sonra da eklebilecek bir şey olduğundan sonraya bıraktım ama gerçekten bu ikisine ihtiyaç duyuyorum istanbulda. Sürekli kayboluyorum ve fazladan turlar atıyorum ve bu yakıt tüketimimi artırıyor. Bende sanırım yön algılama problemi var.
  • Hocam servisin taktığı cihaz yerine dışarıdan Necvox android tabanlı cihaz almanız yararınıza olacaktır. Geri görüş kamerası (plaka lambasına takılan tampon deldirmeden) navigasyon ondada var ve en güzel özelliği wireless internet olması. Telefonunuzla eşleştirme ile internete baglanabiliyorsunuz.

Isterseniz yardımcı olurum cihazın temininde v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 15 Kasım 2013; 8:42:51 >
  • Umarım alırsınız. Gerçekten çok kaliteli araç.
  • aslında düşünmüyor değilim ama bu sıralar pek müsait değilim. PM den veya buradan fiyat ve özellikler konusunda yardımcı olursanız memnun olurum. Bi şekilde araya sıkıştırabilirsem iyi olacak aslında çünkü ihtiyaç duyuyorum. Ayrıca servis garantili mi oluyor bilgi verir misiniz. İstanbuldayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Cosmo ile Sport donanıı insanı çelişkide bırakabiliyor. Normalde en pahalı paket en üst pakettir alt pakette gözün kalmaz ama bunda öyle değil.

Şahsen Cosmo alırdım.

aynen hocam. sportun o direksiyonu ne muhteşem bişey opsiyon olsa 1000 tl bile veririm. ancak cosmoda yok. adamın devamlı dokunası geliyor. daha üst pakette olmaması çok garip bir durum.
    sport alıp da afl ve blutoot ekletiliyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

aslında düşünmüyor değilim ama bu sıralar pek müsait değilim. PM den veya buradan fiyat ve özellikler konusunda yardımcı olursanız memnun olurum. Bi şekilde araya sıkıştırabilirsem iyi olacak aslında çünkü ihtiyaç duyuyorum. Ayrıca servis garantili mi oluyor bilgi verir misiniz. İstanbuldayım.

Hocam Istanbulda olmanız daha iyi Şirinevler de genel merkezi zaten. Burdan soyliyim düşünenler olursa onlarda benimle irtibata geçsin.

1700tl ile montaj dahil fiyatı bulunmakta. Bi ihtimal indirim konusunda yardımcı olabilirim. Daha düşük fiyat ile bulmak mümkün ancak garanti konusunda sıkıntı yaşamamak amacı ile yönlendireceğim yer sizin için daha iyi olacaktır. Hem cihazın hemde montaj yapan yerin garantisi bulunmakta 2 yıl.

Cihazı Necvox ANC380 koduyla internetten araştırabilirsiniz.

• Aciliyetiniz yoksa 2014 de yeni astranın 1.6 DİZEL (CDTİ) motor ve INTELLİLİNK dokunmatik ekranlı mlti media sistemi gelecekmiş.

Aşağıdaki yazıya bakabilirsiniz ...

http://ototeknikveri.com/icerik/4401/opel-astrada-2014-yenilikleri-16-dizel-cdti-ve-intellilink.html
  • Cosmo yeterince dolu zaten. Ekletilecekse birtek navigasyon eklenebilir.

• yeni motor bi gelecek deniliyor bi gelmeyecek deniliyor doğru olan ne ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoMinicSS

Hocam servisin taktığı cihaz yerine dışarıdan Necvox android tabanlı cihaz almanız yararınıza olacaktır. Geri görüş kamerası (plaka lambasına takılan tampon deldirmeden) navigasyon ondada var ve en güzel özelliği wireless internet olması. Telefonunuzla eşleştirme ile internete baglanabiliyorsunuz.

Isterseniz yardımcı olurum cihazın temininde v.s.

Bir şey merak ettim

Dışarıdan oem taktırılırsa 0 araçta garanti bozulması olabilir mi ?
  • Arkadaşlar ben de astra cosmo 1.4 t active select sahibiyim. Araç henüz 1 aylık ve ancak 1000 kmye geldim. Pişmanlığını yaşadığım tek şey navigasyon ekranı, keşke navigasyonlu olanını tercih etseymişim. Bu fabrika çıkışlı geliyor ve sonradan montajı söz konusu değil sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okutay

Arkadaşlar ben de astra cosmo 1.4 t active select sahibiyim. Araç henüz 1 aylık ve ancak 1000 kmye geldim. Pişmanlığını yaşadığım tek şey navigasyon ekranı, keşke navigasyonlu olanını tercih etseymişim. Bu fabrika çıkışlı geliyor ve sonradan montajı söz konusu değil sanırım ?

Sonradan montaj ediliyor diye biliyorum hatta 2014te daha gelismis bir navigasyon sistemi ile gelecek astra onu bekleyebilirsiniz

• babasamsunlu kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz ? Eğer öyleyse gerçekten çok sevinicem çünkü
  • Arkadaşlar ilk bakım kaç km'de oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçlar aküler gibi tam bakımsız... kullanabildiğiniz kadar kullanıyor sonra atıyorsunuz yenisine bakıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.