Şimdi Ara

OPEL ASTRA G kasa araçları nasıl bilirsiniz arkadaşlar... Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
38.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.4 twinport 90 beygir modelini kullanıyorum 2005 model. malzeme kalitesi güzel en azından plastik değil. kronik direksiyon, el freni ve vites körükleri soyuluyor istinasız hepsinde var bu problem. birde direksiyon pompasında sürekli ıslık sesi var sanırım oda kronik bir problem. sac kalitesi çok iyi gerçekten geçen yıl istanbulda yağan dolu nedeniyle arabalar mayın tarlasına dönmüştü istanbulda ikamet edenler bilir, üstelik o doluda hareket halindeydim sadece 3 tane göçük oluşmuştu. 1.6 nın performansını bilmiyorum. 1.4 twinport 120 den sonra çok iyi tepki veriyor yinede ağır bir araç tabakhaneyle işiniz yoksa gayette 1.4 üde alınır. ağır araç güven veriyor hyundai getz den sonra mercedes gibi geldi bana
  • sağ olun OXMOXTOX , ttvol, bahriserhat arkadaş.

Düşük kilometrili olan araçlara bakıyorum fakat fiyatlar bayağı yükseliyor.

Farklı araç seçenekleri de var fakat bakalım nasip .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 4 Aralık 2017; 14:32:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

sağ ol OXMOXTOX , ttvol arkadaş.

Düşük kilometrili olan araçlara bakıyorum fakat fiyatlar bayağı yükseliyor.

Farklı araç seçenekleri de var fakat bakalım nasip .

Hayirli olsun hocam.yalniz lpg ve opel ikilisi yanyana geldiginde sorun cikabiliyor bu durumu biraz arastirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şüphesiz ki bakımlı bir astra g çok zevkli olur fakat lütfen 30 bin bile vermeyin bu araca 2000 yılında da vardı 17 yıllık bir araçtan bahsediyoruz çünkü.

Yanlış da anlaşılmasın Astra G kasayı asla kötülemiyorum, ailemizde 140bin kilometredir kullandığımız; 2 orta halli kaza geçirdiğimiz, 240bin kilometrede 2000 model 1.6 gri renkli var bir tane. Babam satmaya kıyamadığı için son 2 senedir abimde araç. Şikayetçi olanlar var ama aracımız hiç problem yaşatmadı bize. 2 senede bir de bakım yaptırıyoruz lpg de tüketimi harika ayrıca. Ama ilk cümlede söylediğim gibi, ben o araçlara o fiyatları fazla buluyorum başka araçlara yönelin derim.
  • 2001 model bir 1.6 elegance sahibiyim ve 10 yıldır kullanıyorum. Bu arabalar zamanına göre oldukça elektronik bir yapıya sahip. Bizim sanayi ustaları sağolsun, bir yerini tamir edeceğim diye 4 yerini bozdular ve sorunlu hale getirdiler. Ben 90 bin kilometrede ilk sahibinden almıştım. Şuan 300 bin kilometre oldu ve gram yağ eksiltme yok. daha motoruna anahtar bile değmedi. Ancak dediğim gibi bir opel astra g alacaksanız mutlaka temiz bir tanesini arayın. Çok fazla kurcalanmışına denk gelirseniz oto elektrikçi ile dost olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.