Şimdi Ara

Opel Astra Güvenlik Açığı (Merkezi Kilit) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
22.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vectra B'lerde böyle bir sistem mevcut. İkinci kez kilitlediğinde içeridekiler asla kapılar açamıyordu. Eğer ki içeride birisinin anahtarı varsa ve o şekilde arabayı çalıştırmaya kalksa çalıştıramıyordu. Aynı şekilde alarm da kumandansından kapatılmadığı müddetçe susmuyordu. Bir sorun yoktu yani.
  • 2000 model clio'mda vardı. aracı kitleyince ister camı aç kapı kolunu çek, içeri uzan kilit açma düğmesine bas ya da kilit pimlerini kaldırmaya çalış. tınn. onlardan güven vermişti, anahtardaki pili çıkartıp arabayı çalıştırmaya kalkınca da immobilizer ının engellediğini deneyip görmüştüm.

şimdi corsa da bizdeki vectra-a da olan çift kilit olayı bile yok. kitliyorum kapıları içerden biri kolu açınca bütün kapılar emre amade bir güzel

anahtarın pilini çıkarmayı becerebilsem immobilizer ı da deniycm ama çıkartamıyorum illet şeyi. allah bilir onda da pilsiz basınca bile motor çalışıyordur.

cosmo larda bilmiyorum ancak bendeki 1.3 dizel corsa c njoy spor paket bunda yok vallaha.
  • Arkadaşlar, opellerde alarm aktifken camın kırılıp içten kapıyı açılınca alarmın devre dışı kalıp, kapıların da açılması konusunu servise sordum. Bunun gerek orjinal GM alarmlarında gerek DESI alarmlarda söz konusu olmadığını söylediler. ASTRA H için sordum. Ben de GM alarm siparişi verdim önümüzdeki haftalarda takılacak. Denedikten sonra tekrar teyit olarak buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stud -- 18 Kasım 2009; 14:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stii

ilk kilit kapıları kilitler, ikinci kilit motoru kilitler (immobilizer)

yanlış bilgi vermek yerine kesin olarak bilmediğimiz konularda bu kadar kesin yorumlar yapmasak daha iyi olmaz mı?

ilk kilit kapıları dıştan kilitler anahtar kontağa takılı olmadığı sürece immobilizer devrededir, kumanda ile ilgili değil kontağa manyetik olarak gönderilen kodla şifrelemeyi çözer

ikinci kilitleme yani çift kilitleme kapıların içeriden de açılmasını engeller, yani cam kırılsa elini içeriye sokan hırsız kapıları açamaz, araca girmek istiyorsa kırdığı camdan girmek zorunda kalır ve yan camları kırmak hiç kolay değildir, kelebek camından girebiliyorsa da helal olsun hırsız bey kardeşe

• quote:

ikinci kilitleme yani çift kilitleme kapıların içeriden de açılmasını engeller, yani cam kırılsa elini içeriye sokan hırsız kapıları açamaz,

Bu yazdıklarınız Opelin hangi modeli için geçerli, (!)

Ben aracın içine otrup kapıları uzaktan kumanda yardımı ile kilitliyorum. sonra tekrar hatta defalarca kilitlememe rağmen kapı kolu çektiğimde kapı açılıyor
  • Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni kaldımdım.
    2013 Astra J sedan mevcut bende.

Bende şöyle bi sorunum var. Arabanda necvox marka multimedya var.

Geşen gün arabama ses sistemi ve proton marka kısa ve uzun led taktırdım. ancak. Araban anahtar ile kapıları açıp kapatmıyor. Sadece çamları ve bagaj kapısı açıyor. Birde içerinden açma kapama düğmeside çalışmıyor. Kime götürdüysem sorunu çözemediler.

Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.