Şimdi Ara

Opel astra H 1.6 sedan motordan ses gelmesi yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar opel astra H 1.6 benzinli aracimla uzunyol yaptiktan sonra yada yüksek devirde kullandiktan sonra arabayı park ettigimde motor dizel motor gibi calisiyor.Gaza dokununca kesiliyor. Ustaya götürdüm bir ihtimal yag pompasi degismesi gerek dedi eger olmazsa motoru komple indirip bakmamiz lazim dedi ama aracta hic bir ariza gostergesi ariza oldugunu gostermiyor.Yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun hocam, motorun dizel motor gibi çalışma sesi kısa bir süreli ise egsantirik dişlisinden olabilir. Zira bu araçlarda ki egzantirikler yağlı egsantirik yağlamayı geç yapmasından dolayı bu ses olabilir.
  • Bu problem geçen hafta bende de oldu...motor spor mod sonrası ışıklarda dizel gibi çalışmaya başladı, çekiş bariz azaldı...hemen bakımlarımı yaptırdığım opel garage a gittim...sağolsun hakan bey ve musa usta ilgilendiler...ses egzantrik dişlilerinden geliyordu, değişmesi lazım dedi, değiştirdik...ancak ses kesilmedi üstüne bakım lambası yandı, tekrar gittiğimde yağ ve yağ filtrelerini değişti, sorun yine kesilmediğini tel ile bildirdim...sonra hakan bey dönüş yaptı, ben orada iken aynı sorunlu baktıkları başka bir aracın sorununu çözmüşler, aynı bulgular var deyip geri çağırdı...egzantrik yağ kapaklarını besleyen motorun altındaki bir kanalın tıkanması nedeniyle dişliler de bozuluyormuş...kanaldaki tortu ve balçığı temizlediler...araç canavar gibi oldu...dişlilerin malzeme ücreti haricinde pek bi masraf da çıkarmadılar...bilgilerinize...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.