Şimdi Ara

OPEL ASTRA H YORUMLARINIZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
3
Favori
22.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta il dışına çıkmış iki gün sonra ya BRC ya atiker her an kararım ikisinden biri olabilir sonucu mutlaka yazacam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kozlarımı oynuyayım.

• Son uplar.

• Pazartesi atiker takılmasın için ustaya bırakıyorum gelişmeleri yazarım.

• ben piyasada kalitesi ile ön plana çıkan 2-3 markadan biri olan teleflex marka kit taktırmıştım,60 bin km sonra söktürdüm, tecrübelerime dayanarak şunu söyliyim, teleflex taktırma da ne taktırırsan taktır, koskoca izmirde 1 tane servisi var o da ilgisiz ... ustalar brc,landirenzo,lovato taktırsaydın keşke dediler hep...
  • Aklımda atiker brc landirenzo vardı hep ancak usta atikerin daha iyi uyum sağladığını belirtti bu yüzden garati verdiği için ona karar kıldım daha önceki aracıma voltran taktmışlardı bende onu söktürüp atiker taktırmıştım sorunsuzdu atiker.

• Arkadaşlar sizin fikirleriniz benim için önemli tüp tankını simitmi yoksa normalmi taktırayım şimdiden teşekkürler.Not:Aracın yedek lastiği hiç kullanılmamış....

• atiker tak bence. yine ben olsam simit tank kullanırdım.
    acil dutumlar için bi lastik tamir&şişirme köpüğü taşı yeter.
    ithal tercih etsem bu landirenzo olurdu.
  • Valla tank konusunda kararsızım zaten simit taktırmazsam küçük 40lık tank ( ustanın dediği değimle)sol tarafa düşünüyorum yada dediğim gibi simit cevap için teşekkürler....

• hocam ben dediğim gibi yağlamalı brc taktırdım arıza lambası yanmadı 25-26 ykr yakıyor sehir içinde

ben brc veya landiyi öneririm

depoda simit olmalı.
  • Valla brc dedim ancak usta atiker diyor uyum olarak arza lambası yananda var yanmayanda ancak yananlar 100 tlye bi aparatını takıyorlarmış pazartesi tekrar detaylı konuşacam ustayla benimde gönlümden bec geçiyor çünkü ama illa atiker derse tüm sorumluluk ona aittir:) cevap için teşekkürler...

• BRC gibi bir marka dururken Atiker de Atiker diye tutturan bir ustaya "ben olsam" bir daha uğramazdım. Ne enjektör kalitesi ne elektronik sistemlerin sorunsuzluğu açısından Atiker BRC'nin tırnağı olamaz. 2000 senesinden beri ailemizde LPGli araçlar oldu hala da var o günden bugüne BRC tercih ettik senelerdir tek bir problem yaşamadık.

• Ben Prins ya da Brc bilirim. :)

• Şöyle söylüyeyim brc nin daha iyi olduğu zaten tartışılmaz ancak işte uyum önemli astrası olan arkadaşlarda biraz yorum yapsa daha iyi bilgi olur benim için siz değerli arkadaşlara saygılar.

• 2000 model opel zafira aracimiz var aldigimizda uzerinde atiker kiti vardi hic ellemedik,aldigimiz gunden bu yanada 3senedir cok sukur sorunsuz kullaniyoruz.

• Benim bundan önceki aracım 2.0 cd vectra idi voltran takılıydı sorun çıkartıyordu söktürüp atiker takmıştım sorunsuzdu arkadaşımdada vectra c vardı atiker vardı arza lambasını yakmıştı yani bazılarında oluyor bazılarında olmuyor anlamadım gitti...Benim için astra h daki en iyi uyumlu olan önemli tabi görüşlerinizde çok önemli benim için.

• Yağlamalı BRC farkı ney diğer BRClerden?

• Up.

• bu aracın avrupada fabrikasyon dönüşümü yapılan versiyonları var ve hepsinde landirenzo kullanılıyor landirenzoyu bir araştır
    özellikle senin aracının motor koduna uygun olarak üretilmiş kitleri var
    tercih senin
  • İyice araştırıp en uyumlusu en iyisi neyse onu taktırmak isterim çünkü sorun yaşamak istemiyorum iyice araştırayım...Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.