Bildirim
Opel Astra Hb 1.6 136 Dizel Hb sizce nasıl ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Test sürüşü yapın ve aracı aldığınız bayiye gidin 110 luk olanı indirim yapsınlar leonlara da bakabilirsiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalkışlarda hantal olmakla beraber 1248 cc, 95 hp motor götürüyor bu aracı, 1.6 110 hp rahat rahat kaldırır. 136 biraz daha keyif amaçlı, seri kalkışı, sert hızlanmaları sevenler için. -
136 hp performanslı ancak biraz fazla yakıyor ancak 110 hp lik versiyonun yakıtı kokladığını duydum buradaki soru şu tasarruf mu performans mi?
Size kullanan bir abimiz yardimci olsun
quote:
Orijinalden alıntı: vetenes
136 hp performanslı ancak biraz fazla yakıyor ancak 110 hp lik versiyonun yakıtı kokladığını duydum buradaki soru şu tasarruf mu performans mi?
Size kullanan bir abimiz yardimci olsun
Aynen yakıtı kokluyor,cebi kolluyor. performans yeterli günlük kullanım için. Ama biraz daha hızlı olsun isteniyorsa 136 lik alınmalı.
Alman derginin testinde megane 4.9 bmw, golf,civic 5.0 ve 110hp astra 5.5 ,i30 5.6lt/100km yakit tuketiyorlar .
Golfle aradaki 200kg fark olmasa daha az bile tuketecegi belirtiliyor.
Merhaba arkadaşlar buraya öncelikle danışmak istedim 25 bin liraya dizel araç sizce ne olabilir fransız kasa olucak yalnız
Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X