Şimdi Ara

Opel Astra için lpg tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aracım 97 model opel astra 1.6 16 valf hackbek aracımı aldığımda üzerinde voltran diye dandik bir lpg tesisati vardı halen var gerçi lpg sistemini görseniz tesisatın üstünde deney yapılmış sanarsınız beyni matkapla delmişler bişeyler eklemişler bişeyler çıkarmışlar falan öyle böyle az çok götürüyordu artık öldü ama bitti daha gaza geçmiyor voltranın bayısini zaten bulamıyoruz bulduğumuz bayilere soruyorum adamlar sisteme hayretler içerisinde bakıyorlar hani imkanları olsa aracımı dükkanda sergiliyecekler böylede bir sistem var diye korkuyorum biri ihbar edecek arabaya bomba düzeneği kurmuş geziyor diye... velhasıl bu sistemi yenilemek istiyorum aracıma en uygun bütcemi zorlamıycak hangi lpg markasını tavsiye edersiniz?

• Biz 2000 model astra 1.6 aracımıza atiker taktırmıştık(gerçi şimdi sattık) bi sıkıntı yoktu o zaman 1000 tlye taktırmıştık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suanda benim bildigim opellere en uygun ve sıfır araclara montaj yaptirdiklari landirenzo markasi var. Bu markayi kullanan bir kac arkadasim var aracta sıfir sikinti diyorlsr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.ersan06 -- 22 Mart 2015; 21:05:19 >
  • landirenzo taktirdim astrama cok memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.