Şimdi Ara

Opel Astra J 1.6 115 hp edition için LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kampanyadan, 2012 model Astra 1.6 115 hp edition model almak istiyorum. Liste fiyatı 38,462 gozukmesine ragmen bu fiyat üzerinden de indirim yapan bayiler buldum.
    Landi Renzo + subap yaglama sistemi birlikte 1800-2000 tl civarında takılabileceğini öğrendim.

Fakat forumlarda subapların magnezyum alasımlı oldugunu lpg uygulamasının sorunlu olduğunu okuduğum kadar, subap yaglama ile bu sorunun giderildiğini de okudum.

Açıkçası ortada kaldım , ve karamsarım, su anda landi renzo + subap yaglama ile saglıklı bir sekilde arac kullanılabilir mi ?

Fikriniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaddyCooL88 -- 17 Temmuz 2012; 17:45:41 >

• aynı soruyu tekrarlıyorum. :) Ben de aldım aracı, lpgde hala tereddüt ediyorum. Var mı tecrübesi olan?
  • selamlar
    aldığınız araç yeni astra sedan mı?bende otomatiğini almayı düşünüyorum kullanıyorsanız yada genel olarak bilgilendirirseniz sevinirim
  • ben doğrudan aracı bana satan satış temsilcisinin ağzıyla yazarım:

Abi aşağısı (servis katından bahsediyor) lpg'den dolayı erişimiş sübapları yüzünden yatan araçlarla dolu.
  • ne kadar fiyat aldınız acaba?
  • Aha ww golf 1.6 nın da üretimi bitmiş LPG uyumu için böyle giderse araç bulmakta sıkıntı.
    Birde yeni atmosferik tasarruflu 1.4 16 100 hp motor Avrupada var Burda Merivada var. neden getirmezler anlamadım.
    İngilterede turbo hiç yok:http://www.vauxhall.co.uk/vehicles/vauxhall-range/cars/new-astra/features-specs/engines-transmissions.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 29 Ağustos 2012; 23:15:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomemre

Selamlar,

Kampanyadan, 2012 model Astra 1.6 115 hp edition model almak istiyorum. Liste fiyatı 38,462 gozukmesine ragmen bu fiyat üzerinden de indirim yapan bayiler buldum.
    Landi Renzo + subap yaglama sistemi birlikte 1800-2000 tl civarında takılabileceğini öğrendim.

Fakat forumlarda subapların magnezyum alasımlı oldugunu lpg uygulamasının sorunlu olduğunu okuduğum kadar, subap yaglama ile bu sorunun giderildiğini de okudum.

Açıkçası ortada kaldım , ve karamsarım, su anda landi renzo + subap yaglama ile saglıklı bir sekilde arac kullanılabilir mi ?

Fikriniz nedir ?

bana araba yok denildi ekimde siz nerde buldunuz
  • quote:

Selamlar,

Fikriniz nedir ?

Ne kadar indirim aldiginizi ogrenebilir miyim hocam bi mahsuru yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Selamlar,

Fikriniz nedir ?

Ne kadar indirim aldiginizi ogrenebilir miyim hocam bi mahsuru yoksa?

Ağustos ayında sorduğumda 37.750 TL'ye kadar veriyoruz demişti Ankara'daki bayi.

O zaman pek düşünmemiştim almayı ama şimdi düşünüyorum.. Sedan mı HB mi karar vermem gerekiyor önce..

• iyi günler
    aracınızın oem lpg markası olan landirenzo ile dönüşüm yaptırabilirsiniz yağlama sistemli ve motor garantili olarak lpg dönüşümü yapılmaktadır %50 civarında yakıt tasarrufu sağlayabilir çekiş performans kaybı yaşamazsınız iyi bir işçilik ile uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.