Şimdi Ara

Opel Astra j kasa edition plus yağ değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 temmuz ayında komşum la beraber aldık. benimki otomatik onunki manuel. Ben 5400 km yaptım o ise benden 2000 km fazla yapmış. İki gün önce "yakında yağ değişimi" uyarısı geldiği için servise götürüp 950 TL bayılmak zorunda kaldım. Ama komşunun kinde hiç bir uyarı gelmemiş simdiye kadar. Uzman arkadaşlar yanitlaya bilir mi?
    Opel Astra j kasa edition plus yağ değişimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracın yağ değişim uyarısı km nin haricin de tarihe göre de oluyor. Yani aracınız fabrika dan komşunuzun aracından önce çıkmıştır, o yüzden sizinkinin tarihi dolmuştur. Aynı olay işyeri aracım Mitsubishi L200 de oldu, Şubatta aracı aldık 9 Ay sonra araç henüz 5000 km civarında iken yağ değişim uyarısı verdi, servise gittik Mart ayına göre tekrar proğramladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 17 Haziran 2020; 8:30:1 >
  • Sinyal kolunda” Menu” Tuşuna basıp yağ değişimini uyarısını sıfırlardınız. 3 saniyelik iş.

Zaten bakımınıza 1 ay kalmış. Ha 1 ay erken ha 1 ay geç ne farkeder.

• Peki fiyat sizce şişirilmiş mi?

• 45 bin bakım için 920 TL fiyat aldım eğer aracım 43 binde ve 3 yaşını kasımda dolduruyor 3 yaşında olsaydı 600 tlye yaparız dediler. Saçmalık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.