Şimdi Ara

OPEL ASTRA J KASA, HONDA CIVIC ELEGANCE HANGİSİ...??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel Astra J kasa 1.4 turbo sport model 2011 veya 2012 model araç ile honda civic 2010 veya 2011 model alacağım ama bir türlü karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim artılar ve eksiler ile manueli mi otomatiği mi.... Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Astra J Kasa vs. Honda Civic Elegance: Hangisi Daha İyi?

Opel Astra J Kasa ve Honda Civic Elegance, kompakt otomobil segmentinde popüler iki seçenektir. Hangisinin sizin için daha uygun olduğuna karar vermeden önce özelliklerini karşılaştırmak önemlidir.

Tasarım:

Opel Astra J Kasa, sportif ve şık bir görünüme sahiptir. Honda Civic Elegance ise daha agresif ve fütüristik bir tasarıma sahiptir.

İç Mekan:

İki otomobil de ferah ve iyi donanımlı bir iç mekana sahiptir. Opel Astra J Kasa'nın iç mekanı daha ergonomik ve kullanıcı dostu olarak kabul edilirken, Honda Civic Elegance'ın iç mekanı daha lüks ve modern bir görünüme sahiptir.

Performans:

Opel Astra J Kasa, güçlü ve yakıt verimli motor seçenekleriyle gelir. Honda Civic Elegance ise daha yüksek performanslı motor seçeneklerine sahiptir ve daha hızlı hızlanma sunar.

Yakıt Tüketimi:

Opel Astra J Kasa, Honda Civic Elegance'a kıyasla daha iyi yakıt verimliliğine sahiptir. Bu, uzun vadede yakıt maliyetlerinizden tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Güvenlik:

İki otomobil de yüksek güvenlik derecelerine sahiptir. Opel Astra J Kasa, Euro NCAP çarpışma testlerinde 5 yıldız alırken, Honda Civic Elegance 4 yıldız almıştır.

Fiyat:

Opel Astra J Kasa, genellikle Honda Civic Elegance'tan daha uygun fiyatlıdır. Ancak fiyat, donanım seviyesine ve özel tekliflere göre değişebilir.

Sonuç olarak, Opel Astra J Kasa ve Honda Civic Elegance, farklı ihtiyaç ve tercihlere hitap eden iki mükemmel otomobildir. Hangisinin sizin için daha iyi olduğu, önceliklerinize ve bütçenize bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Otomatik ve LPG li kullanım için Civic almalısın.

manuel ve benzinde binilecekse ikisi de olur. Benim tercihim LPG li otomatik Civic olur, manuel modda kullanımı da çok rahat direksiyondan. Tüketimi de düşük. Turbo severim diyosan tabi manuel Astra alıp LPG siz binilir.
  • Hocam ne Hondasi yaş,Astra J denilen makina belki tank kadar ağır ama şekli yola oturusu konforu kalitesi kusura bakmayın da Civicler kat ve kat üstün bir araba.140beygir araç biraz ağır kalkışa sahip aama gerçekten çok sağlam araç.
  • astra j 1.4t araçlar lpg uyumludur
    opel aynı motor koduyla fabrika çıkışı lpgli araç satıyor

bence kesinlikle astra j
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATlH

astra j 1.4t araçlar lpg uyumludur
    opel aynı motor koduyla fabrika çıkışı lpgli araç satıyor

bence kesinlikle astra j

LPG uygulanabiliyor olması LPG ile sorunsuz ve verimli çalıştığı anlamına gelmiyor. LPG li Civic, LPG li Astra dan çok daha verimli ve sorunsuz çalışmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roq -- 27 Aralık 2016; 22:15:21 >
  • Roq kullanıcısına yanıt
    Astra tokat. Manyağı yapar. Ama prim yapar dıosan civic 2.elde

• quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

Astra tokat. Manyağı yapar. Ama prim yapar dıosan civic 2.elde

Konu, hangisi tokatlar değil, hangi araç tercih edilmelidir!
    Artısı eksisi varsa bildiğin yaz, yoksa herkesi bi tokatlayan bulunur, dert etme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    OPEL ASTRA K MAKYAJLANDI
    6 yıl önce açıldı
    Opel Astra K - Peugeot 308
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tartışmasız Astra J. Üstelik 1.4T performans açısından da Civic i geride bırakır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roq kullanıcısına yanıt
    Dostum sen ilk önce mesajları iyi oku sonra yorum yap adam astraya agır demiş kalkısları vs ben ona nazaran söyledim. herkes erkek olmus forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

Dostum sen ilk önce mesajları iyi oku sonra yorum yap adam astraya agır demiş kalkısları vs ben ona nazaran söyledim. herkes erkek olmus forumda

Ona istinaden söylüyorsan beni niye linkliyosun adami ekle ona cevap olsun yanlış bişey yazmadık neye bozuldun ki

• Kesinlikle alman tankı astra
  • Honda Civic daha ferah bir kabine sahip, motoru da lpg ye daha uyumlu, basit ve kaliteli mekaniği sorunsuz.

Opel Astra ise daha turbo motoru ile özellikle düşük devirlerde ya da yokuşlarda daha etkin bir performans sağlıyor, araçların ikisi de otomatik olursa aradaki fark artıyor, sürüş limitleri ve -varsa- Afl farları ise güvenlik adına olumlu özelliklerinden, Civic e göre biraz daha fazla olan elektronik aksamı gene biraz daha sorun çıkarma ihtimali içeriyor ancak bunun dışında karoser ve yürüyen aksam da oldukça sağlamdır.
  • Ben de Honda civic derim. LPG'si daha uyumlu. Gorunus olarak ta daha genc ve ferrah astraya gore. Astra biraz agir bana geliyor. 2 el aliyorsaniz tabi kaza vs faktorler var, ona gore secersiniz hocam.
  • Bence önceliklerinin ne olduğu önemli. Şöyle açıklayayım,

Ben geçen sene 15.000 kmde opel astra j kasa aldım. Aylık ortalama 3000 km yaptım, şu anda araç yaklaşık 67.000 km'de. Aracı aldığım gibi ustaya götürüp Zavoli marka tüp taktırdım. Bir defa subapları mag. alaşımlı olduğu için subap değiştirdim. Ancak zaten yapmış olduğum tasaruf ile 5 katına kadar tasarruf ettim 18 aylık sürede. Başka da hiç bir sorun yaşamadım çok şükür.

Honda CIVIC benim her zaman göz nurumdur, gorunus itibari ile çok yakışıklı bulurum. Astra'yı almadan önce de hep Honda'lara baktım ancak olması gereken fiyatlardan yüksek olduğu için vazgeçtim. Karşılaştırmaktan ziyade opel ile ilgili deneyimlerimi aktarayım.;

Tüp uyumu bakımından Honda zaten yıllardır bilinen bir marka, ancak ben Opel'de de bir sıkıntı yaşamadım.

Opel bakımları dışında bana masraf çıkarmadı. Hem sürücü hem de yolcular için inanılmaz konforlu bir araç. Yol tutuşu muazzam. Uzun yolu özellikle Mersin Alanya arası virajlı yollarda yapıyorum. Sürüş gerçekten çok konforlu. Dolayısıyla hem fiyat olarak uygun,güvenilir hem de konforlu bir araç arıyorsan kesinlikle Astra derim.

Dezavantajlarına gelecek olursak; Benim aracım 1.6 5 vites. Bu araçta 6 vites olsaydı tadından yenmezdi. Çünkü benim gibi agresif kullanıyorsan yüksek devirde kullanman gerekiyor, içerde müzik açık değilse motor sesi rahatsız edebilir. Çok abartı olmasa da bir honda gibi sessiz değil.

Ağır araç olduğu için özellikle benzinde çok yakıyor. Performansı ile yaktığını karşılaştırdığında o masrafa çok daha iyi bir performans bekliyor insan. Bunun sebebi de ağır olması, karşılığı konfor, güven olarak dönüyor. Tüp takılı olduğu için yakıt konusunda bir sıkıntı yaşamadım.

İç dizayn konusunda %100 Astra'dan yanayım.

Az yakıp, çok kaçayım, agresif kullanmayı, ivmelenmeyi seviyorum diyorsan bence Honda tercih etmelisin.

Fiyat performans(hız, konfor vs hepsi dahil) olarak ideal bir tercih yapmak istiyorsan kesinlikle Astra derim. Tamam honda güzel, hoş araba ancak Türkiye'de çok tercih edildiği için bence fiyatları olması gerekenden fazla. Sacların kalınlığını karşılaştır mesela.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, astra ile ilgili başka sorun var ise seve seve deneyimlerimi paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foollowme -- 28 Aralık 2016; 14:29:4 >

• Bahsi geçen civic fd 7 kod adlı ucube.astra j ile kıyaslamak hakaret olur
  • Astra J nin yanında fb7 civicin lafı bile olmaz.yaklasik 3 senedir kullanıyoruz bir sıkıntısı yok.simdi burda uzun uzun anlatırım ama isim var.Sana diyeceğim Al astrayi hiç değilse adam gibi bir arabaya binersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra j ile Civici karşılaştırmak Astra ya hakaret olur.İkisine de binin biraz sürün direk astrayi alacağınızdan eminim.
  • 2010 FD6 Elegance Civic satıp Astra J 1.4T Sport almıştık. Astra'nın tek eksiği sunrooftu. Tabii sunrooflusunu bulabilirsiniz. Astra otomatik Civic'ten daha az yakıyor daha güzel gidiyor yol sesini daha az alıyor ve yol tutuşu daha iyi. İkisi arasından eğer 1.4T olacaksa Astra derim
    Edit: Şöyle de bir durum var Civic gerçekten prim yapan bir araba. 2014 Ekim'de 40.500 TL'ye aldığımız Civic'i (iki parça boya 56 bin KM) 2016 Şubat ayında (yine sadece iki parça boya 85 bin KM) 48.000 TL'ye daha sahibinden.com'a ilan düşmeden facebooktaki gruptan birine sattık. Hemen üstüne Astra'yı aldık 53.000 TL'ye. Değişensiz boyasız olarak. İki hafta önce 50.500 TL'ye satabildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 29 Aralık 2016; 4:44:0 >
  • İkinci elde kar yapma kriteriniz varsa Civic.

Geriye kalan her şey için Astra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Car Expert

Civic daha iyi olur motor şanzımanda sıkıntı yaşamazsın

Aynen abi Honda al kafan rahat olsun.

Neden Honda ikindi elde değer kaybetmiyo sanıyosun, çünkü sağlam araba.

Ben Honda derim, görünüş olarak da astra'dan daha güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.