Şimdi Ara

Opel Astra Konusunda Bizlerle Dalgamı Geçiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Euronun artması ters köşe yaptı fiyatları. Eğer hemen alacaksanız 2011 almayacaksanız, 2011lerin tükenmesinin beklenmesi faydalı olabilir. 2011ler bittikten sonra 2012ler için biraz daha indirim gelebilir. Aralık ayına 2011 model kalmaz sanırım muhtemelen en geç ekimde bitirirler diyorum ben. Tabi Euro daha da yükselirse yapacak bir şey yok, yine zam gelir.

Saygılar.
  • bence tamamiyla arz-talep meselesi piyasa fiyatlarini sadece bu belirler kur tekrar artsin alan olmadikca ne olacakki satamazlar satamayacaklari icinde fiyat dusurmek zorunda kalacaklar rakamlara gore agustos ayinda piyasa daraldi eylulde de daralacaktir etraftan gorunen bu eger bayilere giderseniz olay farkli adamlar super satiyor bu numaralari kimse yemez artik satislarin dustugunu herkes biliyor bence eger bu fiyatlara almayip kendimizi aptal yerine koydurmazsak aralikta kesin dusururler tabi bu kredi davasina yurdum insanim bol kepceden dalmazsa bu illet felaket oldu ya adam araba isterse 50.000 olsun ayda 800-900 bilme 50-60 ay oderiz abi neolacak yuh ya verdigin para kazanmasi bu kadar kolaymi adamlar isi biliyor ver krediyi odesin dursun nasilsa azar azar oduyor ne diyelim bu numaralari yemese artik yurdum insani
  • Kaydadeğer bir indirim yapamazlar, şu an piyasa daraldı ama ocak-temmuz arası satış rekoru kırdı markalar. İndirmeseler de olur. Kazandıklarını fazlasıyla kazandılar. İndirseler de ancak haziran fiyatlarına geriler.
  • Ben açıkçası 38 i bile görmez diyorum sene sonu. Euro 'nun düşecegi yok çünki...
  • Arkadaşlar olay sadece euro kurlarından kaynaklanmıyor. Astra classic ler ekmek peynir gibi satildi ve bende Aralıktan bu yana takip ediyorum fiyattaki yükselme son 1-2 ayda oldu. Euro tabiki bir etken ama araçlar satılmazsa o zaman kuru 2.00 liraya sabitliyoruz diye kampanya yaparlardı. :))

Kredilerden dolayı bu kadar araçların fiyatları arttı ve bu hiç iyi bir durum değil.

Ancak bir satış duraklaması olacakki fiyatlar düşsün faizlerinde yükselmesi buna neden olabilir.

Benim bir diğer takip ettiğim araç Fiat Bravo mart civarı 42.000 liraydı. Şimdi aynı versiyona bakıyorum 51.000 liste fiyatı var.
  • Arkadaşlar Bende geçen hafta Astra Classic III CDTI Easytronik aldım. 1 hafta boyunca aramadığım bayi kalmadı. Sadece İstanbul Odak + Samsun Reis ve doğuda 1-2 bayiide vardı araç. Hatta bayilere inanmayıp GM Türkiye'yi arayıp bilgi aldım. Onlarda benim bulduğum bayiler haricinde araç görünmediğini söylediler. Fiyat olarakta 44.500TL'den aşağıya inmediler. Tesadüf eseri bir tanıdığımız budan 2 hafta önce almıştı aynı aracı. Fakat kendisi daha çok d ve e segmenti araçlara alışık olduğundan dolayı aracı beğenemedi bir türlü. Sadece 450Km yol yaptı ve bende o arkadaştan 39.000TL'ye aldım aracı. Aracımdan çok memnunum. Daha önce 2007 Corsa CDTI 90HP aracım vardı. Ona göre biraz daha hantal ama söylendiği kadar değil. İnanmayın derim.
  • ordu ateş bayisinde de vardı 2 gün önce..
  • Aynı aracı Şubat ayında 37.500 TL' ye veriyorlardı diye biliyorum. Yoksa benmi yanlış biliyorum
    Bütün markaların fiyatları bir anda patlama yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demon

Aynı aracı Şubat ayında 37.500 TL' ye veriyorlardı diye biliyorum. Yoksa benmi yanlış biliyorum
    Bütün markaların fiyatları bir anda patlama yaptı.

37,200 fiyat almıştım bende:)
  • Temmuz ayinda 1.3cdti astra Classic sedan 2011 icin 37.250 fiyat almistik fakat ayni arac suan 43.000 lira arada ucurum var

1.4 140 hp turbo sport astra ya 48.500 fiyat aldik o daha cazip geldi

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı açan arkadasım madem almayacaksın neden başlık acıyorsun.opel yalvarmıyor sana gel opel al diye. ben 35 bin tl ye 1.3 düz vites alanlardanım. alsaydın.arabanın ederi (donanım ve kullanılan malzeme olarak) 35 bine bedavaydı o zaman. o donanımda dizel bir araba var mı 45 binin altında suanda? varsa soyle ? asıl sen bizle dalga geciyorsun böyle baslıklar acıp milleti mesgul ederek.butun aracların fiyatı 10 bine yakın artış içerisinde. neyse. sen de haklısın agzı olan konusuyor ne de olsa.

aracın en buyuk eksisi 1.3 motor kücük kalıyor 1280 kiloya(kendi sınıfında).yok cok yakıyor muş,yok kliması azmış,yani cocuk gibi yorum yapan insanlar var içimizde. verirsin 20 bin daha ,daha iyisini alırsın tabi ki. ona lafımız yok.ama 35 bin liralık aractan ne bekliyorsun bir onu yaz da onu bilelim.doğan sl ile slx için ev satan adam tanyorum ben sen ne anlatıyorsun kardeşim?????

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Temmuz ayinda 1.3cdti astra Classic sedan 2011 icin 37.250 fiyat almistik fakat ayni arac suan 43.000 lira arada ucurum var

Saygilar

Yok daha neler 37250 TL ye veren bayii neresi öyle?Temmuz Liste fiyatı 40000 TL'di.3000 TL indirim nasıl yapmış.

http://www.otofiyat.info/opel/opel-astra-hb-classic-2011-fiyatlari/

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgins34

quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Temmuz ayinda 1.3cdti astra Classic sedan 2011 icin 37.250 fiyat almistik fakat ayni arac suan 43.000 lira arada ucurum var

Saygilar

Yok daha neler 37250 TL ye veren bayii neresi öyle?Temmuz Liste fiyatı 40000 TL'di.3000 TL indirim nasıl yapmış.

http://www.otofiyat.info/opel/opel-astra-hb-classic-2011-fiyatlari/

3000TL indirim olabilir. Fiyat aldığı bayi kotasını doldurmuşsa sattığı araç başına prim alır. Bu durumda ne kadar düşsek kardır diye bazen geliş fiyatının biraz altına bile düşebiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: illakihb

Arkadaşlar olay sadece euro kurlarından kaynaklanmıyor. Astra classic ler ekmek peynir gibi satildi ve bende Aralıktan bu yana takip ediyorum fiyattaki yükselme son 1-2 ayda oldu. Euro tabiki bir etken ama araçlar satılmazsa o zaman kuru 2.00 liraya sabitliyoruz diye kampanya yaparlardı. :))

Kredilerden dolayı bu kadar araçların fiyatları arttı ve bu hiç iyi bir durum değil.

Ancak bir satış duraklaması olacakki fiyatlar düşsün faizlerinde yükselmesi buna neden olabilir.

Benim bir diğer takip ettiğim araç Fiat Bravo mart civarı 42.000 liraydı. Şimdi aynı versiyona bakıyorum 51.000 liste fiyatı var.

Kendin söylemişsin arkadaşım Bravodaki artışı. Ona da mı talep çok, hiç alakası yok segmentinde en başarısız satış rakamları olan modellerden biri. Sözün kısası bütün markalar zam yaptı az veya çok. Euro şu an en büyük etken artışta. Alfa Romeo bile 2011'ler için 2.20'ye sabitledi. 2.00 çok zor. Şöyle bir gerçek var adamlar aç kalmadıkları sürece zararına satmazlar.

Saygılar.

• Sizinle hemen hemen ayni seyleri yasadim. Uzun sure 2. El arac arastirdiktan sonra astra H dizeln 34 bin tl den acilis yapmasiyla 2010 eylul ayinda 2011 modeller gelmeden dizel otomatik konfor paketini aldim 38bin tl ye. Gercekten 1 sene icinde gelen bu asiri artis herkesi sasirtti. Yaklask 6-8 bin lira zam yapilmis.
    Ama arkadaslarinda dedigi gibi bu imkanlarin bu kadar ucuz olmasi insanlarin gozune batti. Bu yuzden fiyat revize edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.