Şimdi Ara

OPEL ASTRA MI POLO MU(DİZEL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Segmentleri farklı olan araçlar arasında seçim yapmak mantıksız duruyor..

Ya Astra ile Golf ü kıyasla..

Yada Corsa ile Polo yu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: waldemar

ASLINDA ASTRAYLA GOLFÜ KARŞILAŞTIRMAK İSTERDİM AMA GOLFÜN DİZELİ YOK SANIRSAM SİTESİNE GİRDİM ARAMADA DİZELİ SEÇTİM SADECE POLO ÇIKIYO GOLF TE BENZİNLİ MODELLER VAR BEN Mİ YANLIŞ BAKIYORM..

Sıfır araç almak istiyorsun ve VW Poloyu sıfır almak istemeni anlamakta güçlük çekiyorum birde Astrayla karşılaştırmışsın.Araçları kıyaslamaya zaten gerek yok.Motorlara gelince biri ödüllere boğulmuş düşük hacmine rağmen harikalar yaratan bir motor diğeri ise milattan önceki teknolojiyle üretilmiş ve muhtemelen en dandik otomobil firmasının ürettiği dizel motordan daha eski teknolojiye sahip traktör efektli bir motor.Şu motoru VW değil Opel satsaydı inan marka afaroz edilmişti .Golften bahsetmişsin kendisi rakipleri karşısında'' en iyi'' olduğu için yeni dizel motoruyla muhtemelen 50 binden başlayan fiyatlarla satışa sunulur alanlarda şemsiyeden çok mükemmelliğiyle avunurlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

polo

Yok artık vw lupo

Sen fanatikliğide aşmıssın artık
  • Öncelikle arabadan beklentilerin ne?derim ben performans mı?yakıt mı?güç mü?ya da ekonomi mi?arabam güçlü ve konforlu olsun diyorsan ben opel derim.Benim için konfor ve yol tutuşudur.Bu özelliklerde opellerde fazlasıyla.Bir de Astra ile poloyu karşılaştırmak hata olur bence.Astra ile golfü karşılaştır.Bir de bizim milletimiz neyi duyuyorsa ona inanıyor.Opeller çok arıza diyenler kaç kere opele binmişlerde bu sorunlarla karşılaşmışlar.
  • Astra yı 3 yıl sorunsuzca kullandım.Çok şükür hiç bir arıza falan çıkarmadı.Periyodik bakımları dışında bir masraf yapmadım.Biraz da şans işi ...
  • Astra Tabiki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.