Şimdi Ara

Opel batiyormu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koskoca firma, tüm dünyada marka olmuş bir araç üreticisi batar mı ? Bu tip firmalar sadece Kar yapar ya da daha az Kar yapar, (Yani zarar bile etmez):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

GM platform,altyapı işini tamamen Opel'e yıktığı için hayatta satmaz bence.

Ama başka bi marka düşürmek lazım.Mesela VW'yi satın alsak fena olmaz

Bazen sadece guluyorum bu yazilara

TR SAAB'i alamadi ya

Hocam alacaklardı ama sonra vazgeçtiler.

Alamadı değil yani almadılar.

Bu arada Saab'dan ses çıkmadı ne yaptılar acaba??
  • O plaza kapanmadı sadece yer değiştirdi kemer yolunda olması lazım benim bildiğim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

GM platform,altyapı işini tamamen Opel'e yıktığı için hayatta satmaz bence.

Ama başka bi marka düşürmek lazım.Mesela VW'yi satın alsak fena olmaz

Bazen sadece guluyorum bu yazilara

TR SAAB'i alamadi ya

Hocam alacaklardı ama sonra vazgeçtiler.

Alamadı değil yani almadılar.

Bu arada Saab'dan ses çıkmadı ne yaptılar acaba??

Japon bir sirket aldi yalniz GM hicbir teknolojisini satmadi sadece modeller ve ismi hatta logoyu bile kullanamayacaklar alan sirket elektirikli araclar uretecekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

6568466484121. Geleneksel DH Opeli Batırma Etkinliklerine hoşgeldiniz

Hocam çok iyi

• ucuz satsınlar
  • araçları satılmıyor insignia yı alan ertesi gün satmaya kalkıyor batacak heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonunuDusunenKahraman

Batamaz.

bu kadar emin olmayın satış rakamları oldukça düşük ya ucuz satacak ya iflas edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

quote:

Batamaz.

bu kadar emin olmayın satış rakamları oldukça düşük ya ucuz satacak ya iflas edecek

İflas etmesi için General Motors'un iflas etmesi yada Opel'i gözden çıkartması gerekiyor GM'in böyle bir planı olmadığı ve hatta Opel'i çok daha güçlü hale getirtme planları olduğundan Opel'in batması söz konusu değil.

Son haber aşağıda:

Opel batiyormu ?

General Motors'tan Opel'e Tam Destek...

General Motors Yürütme Kurulu, Rüsselsheim’daki toplantısında Opel’e desteğini açıkladı. Bu destek aynı zamanda kapsamlı bir yatırım programının onaylanmasıyla sonuçlandı. GM, 2016’ya kadar Almanya ve Avrupa’da 4 milyar avro yatırım yapacak. GM CEO’su Dan Akerson küresel bir otomotiv şirketi olan GM’nin Avrupa’da hem tasarım hem de üretim ve satış açılarından güçlü bir varlığı olması gerektiğini belirtti. Buna ek olarak Opel’in başarılarında anahtar role sahip olduğunu ve GM’in tam desteğine sahip olduklarını ifade etti.

Yürütme Kurulu, 10 yıllık stratejisi DRIVE!2022’deki ilerlemeleri ve zorlu Avrupa otomotiv ortamı hakkındaki bilgileri ilk elden almak için Almanya’yı seçti. Kurul aynı zamanda bu fırsatı ekonomistler, sendikacılar ve politikacılarla bir araya gelmek için kullandı.

Akerson’un yanında, Opel CEO’su Dr. Karl-Thomas Neumann, Denetim Kurulu Başkanı Steve Girsky ve İş Konseyi Başkanı Dr. Wolfgang Schäfer-Klug da Rüsselsheim’da bugün düzenlenen basın konferansında konuştular. Yürütme Kurulu, Hesse Eyalet Başbakanı Volker Bouffier, Amerika Büyükelçisi Phil Murphy ve ziyaretçilerin imzaları için kentin Ziyaretçi Defterini de getiren Rüsselsheim Belediye Başkanı Patrick Burghardt’tan oluşan onur konuklarını karşıladı.

Adam Opel AG CEO’su Dr. Karl-Thomas Neumann, GM Yürütme Kurulunu konuk etmenin Opel için büyük onur olduğunu vurgulayarak GM Kurulunun, Opel’in 10 yıllık planı olan DRIVE!2022’ e destek vereceğini açıkça dile getirdi. Opel, 23 yeni model ve 13 yeni güç aktarım sistemini 2016’ya kadar tanıtıcağını da belirtti.

Opel Denetim Kurulu Başkanı Steve Girsky ise Yürütme Kurulunun dayanışmasını ve desteğini vurgulamak için bulunduğunu, Opel’in 1929’dan bu yana GM’nin bir parçası olduğunu ve bu ortaklığın önceki zamanlara kıyasla daha güçlü olduğunu söyledi.

Basın konferansından sonra, Dan Akerson Opel’e ait olan Friedrich-Lutzmann-Ring’te Adam Opel Haus’un önüne yerleştirilecek olan Berlin Duvarının parçasını göstererek Duvar parçasının kurumsal kültürlerinin bir sembolü olduğunu söylemesinin ardından CEO Dr. Karl-Thomas Neumann Opel’in tarihinde yeni bir sayfa açtığını ,farklı kültürler arasındaki duvarları yıktığını belirtti.

• düşünün bi allah aşkına arkasında bmw audi mercedes var en son batacak markalar bunlar benim de jeton yeni düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

quote:

Batamaz.

İflas etmesi için General Motors'un iflas etmesi yada Opel'i gözden çıkartması gerekiyor GM'in böyle bir planı olmadığı ve hatta Opel'i çok daha güçlü hale getirtme planları olduğundan Opel'in batması söz konusu değil.

Son haber aşağıda:

Opel batiyormu ?

General Motors'tan Opel'e Tam Destek...

General Motors Yürütme Kurulu, Rüsselsheim’daki toplantısında Opel’e desteğini açıkladı. Bu destek aynı zamanda kapsamlı bir yatırım programının onaylanmasıyla sonuçlandı. GM, 2016’ya kadar Almanya ve Avrupa’da 4 milyar avro yatırım yapacak. GM CEO’su Dan Akerson küresel bir otomotiv şirketi olan GM’nin Avrupa’da hem tasarım hem de üretim ve satış açılarından güçlü bir varlığı olması gerektiğini belirtti. Buna ek olarak Opel’in başarılarında anahtar role sahip olduğunu ve GM’in tam desteğine sahip olduklarını ifade etti.

Yürütme Kurulu, 10 yıllık stratejisi DRIVE!2022’deki ilerlemeleri ve zorlu Avrupa otomotiv ortamı hakkındaki bilgileri ilk elden almak için Almanya’yı seçti. Kurul aynı zamanda bu fırsatı ekonomistler, sendikacılar ve politikacılarla bir araya gelmek için kullandı.

Akerson’un yanında, Opel CEO’su Dr. Karl-Thomas Neumann, Denetim Kurulu Başkanı Steve Girsky ve İş Konseyi Başkanı Dr. Wolfgang Schäfer-Klug da Rüsselsheim’da bugün düzenlenen basın konferansında konuştular. Yürütme Kurulu, Hesse Eyalet Başbakanı Volker Bouffier, Amerika Büyükelçisi Phil Murphy ve ziyaretçilerin imzaları için kentin Ziyaretçi Defterini de getiren Rüsselsheim Belediye Başkanı Patrick Burghardt’tan oluşan onur konuklarını karşıladı.

Adam Opel AG CEO’su Dr. Karl-Thomas Neumann, GM Yürütme Kurulunu konuk etmenin Opel için büyük onur olduğunu vurgulayarak GM Kurulunun, Opel’in 10 yıllık planı olan DRIVE!2022’ e destek vereceğini açıkça dile getirdi. Opel, 23 yeni model ve 13 yeni güç aktarım sistemini 2016’ya kadar tanıtıcağını da belirtti.

Opel Denetim Kurulu Başkanı Steve Girsky ise Yürütme Kurulunun dayanışmasını ve desteğini vurgulamak için bulunduğunu, Opel’in 1929’dan bu yana GM’nin bir parçası olduğunu ve bu ortaklığın önceki zamanlara kıyasla daha güçlü olduğunu söyledi.

Basın konferansından sonra, Dan Akerson Opel’e ait olan Friedrich-Lutzmann-Ring’te Adam Opel Haus’un önüne yerleştirilecek olan Berlin Duvarının parçasını göstererek Duvar parçasının kurumsal kültürlerinin bir sembolü olduğunu söylemesinin ardından CEO Dr. Karl-Thomas Neumann Opel’in tarihinde yeni bir sayfa açtığını ,farklı kültürler arasındaki duvarları yıktığını belirtti.

Nihayet şöyle bilgilendirici bir yorum geldi. Herkes atmış batıyor, battı, gitti, kül oldu vs. Artık kafasına esen konu açıyor. Haftada 3-4 kez Opel'i batırıyor forum. Biraz bilgilendirici şeylerle gelin.

• Bizim de yan sokaktaki shell kapandi,shell de batiyo demek ki hey Allahim Ya Rabbim mantiga bak, beynimizi kullanmak bu kadar mi zor! forumun suyu cikti iyice

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel sahipleri de amma gergin yahu

PSA batıcak dediler hiç taktık mı

Takmadık ve Hollande reis el attı.

Opel'i GM batırsa Merkel batırtmaz rahat olun
  • bana da öyle geliyor. 2 gün önce opel showrooma uğradık, derin bir sessizlik hakimdi. satış danışmanları da ellerindeki araçları çıkarmak konusunda bir hayli istekliydi.
  • quote:

Opel sahipleri de amma gergin yahu

PSA batıcak dediler hiç taktık mı

Takmadık ve Hollande reis el attı.

Opel'i GM batırsa Merkel batırtmaz rahat olun

Hocam opel sahibi oldugum icin degil, nasil bir bakis acisi, nasil bir izan anlayamiyorum, batarsa da batsin 40'a aldik 20 ye satariz umurumda da olmaz, ama bayi kapandi diye opelin batacagi sonucunu cikarip gelip burda konu acmak da ne, hadi onu gectim bugun bir markanin birakin batmasi bilgisini, o markada koklu degisikliklerin olacagini aramizdan kac kisi bilebilir, hadi bilen cikti diyelim, kim bu bilgiyi paylasir! Biz universiteydekken uc bes sayfa okuyup soracagimiz konu hakkinda bilgi sahibi olmadan hocalarimiza soru sormaya cekinirdik, bos teneke gibi gormesinler bizi diye, masallah simdiki genclerin hic umrunda degil boyle seyler, tingirdayip durmak abes gelmiyo hicbirine...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

bana da öyle geliyor. 2 gün önce opel showrooma uğradık, derin bir sessizlik hakimdi. satış danışmanları da ellerindeki araçları çıkarmak konusunda bir hayli istekliydi.

Sessizliği bilmem de satış danışmanlarının ellerindeki araçları çıkarmaya çalışmalarından daha doğal ne olabilir anlayamadım :) . Demeye çalıştığınız ucuz-pahalı demeden satmaya çalışmaları ise zaten kendi ellerinde olan birşey değil, buna şirketleri karar veriyor. Kaldı ki halihazırda hemen bütün araba markalarının bayileri 2012 stoklarını bitirmeye çalışıyorlar. Kimisi 2013'leri stoklarına bile almamış. Alanlar da aynu modelin aynı versiyonunun 2012'sine misal 10 TL derken 2013'üne 12 TL diyor ki müşteri 2012'yi tercihe zorlanıyor.
  • Opel'e genel müdür Bu forumdan seçilecekmiş. Her ay abartısız bir firma batırılıyor bu forumda.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.