arkadaki dügme işik için ayrıca arabayı yarım depodan asagı düşürme
Yarım depo mu? Yedik naneyi
Peki benzin östergesinin yavaş yavaş çıkmasının nedenini bilen yok mu?
quote:
Orjinalden alıntı: fever2006
Peki benzin östergesinin yavaş yavaş çıkmasının nedenini bilen yok mu?
BENCE; Aracın park halindeyken yada hareket halindeyken yolun eğimli olması olabilir. Bu çok karşılaşılan bir durumdur. Herhangi bir problem olduğunu sanmıyorum.
arkadaşlar ben hiç bir zaman ışık yanarken araba kullanmayı tavsiye etmem, opel servisinde usta demişti ki,
depo içindeki benzin pompası benzin ile sogur, eger sürekli düşük benzin ile kullanırsanız pompa zarar görebilir demişti.
bu benzin göstergesi beni tedirgin ediyor, valla yolun meyilliğiylemi alakalı tam olarak bilemiyorum arabayı çalıştırıyorsun benzin ikazı yanıyor, kapatıp tekrar arabayı çalıştırıyorsun ikaz yok, yani benzin azaldığında bu uyarı yanar ama aklı esince yanıp sönüyor : )
????
quote:
Orjinalden alıntı: TechesT
Benzin göstergesinin geç kalkıp inmesinin sebebi: Şamandıranın civalı olmasıdır, civa ağır olduğu için şamandıra biraz geç kalkıyor. Benim araçta da öyle.(1994 Vectra 2.0 A/T).Işık yandığında 50-55 km gidiyorum şehiriçi.
yokuş yukarı giderken depodaki benzin az görünür. yokuş aşşağı giderken ise tam tersidir astralarda
valla bizde 5senedir vectra97cd var benzini ışık yanmadan hiç almayız:) bugune kadarda hiç bir problem yaşamadık
dikkat etmek lazım
quote:
Orjinalden alıntı: astracdti
valla bizde 5senedir vectra97cd var benzini ışık yanmadan hiç almayız:) bugune kadarda hiç bir problem yaşamadık
bizim ki 1999astra g hep range ' e dikkat ederim yanlış hatırlamıyosam 70km daha gider dediği anda benzin lambası yanmaya baslıyo. ben işaret cıktıktan sonra baya bi gidiyorum. bi kere baya korkmusutm range 19 yazıyodu ve hacıosman yokusunun tam ortasındaydım maslaktaki bp'ye varana kadar baya bi ter akıtmıstım, ve bebnzincide ki range 13dü :) demekki astranın range olayı da oldukca dogru...
arkadaşlar en iyisi arabayı lpg takıp depoyu fullemek galiba:))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme