Bildirim
-*-OPEL BENZİN GÖSTERGESİ--(RESİMLİ)-*-
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaslar yardım yok mu? -
İlginç ama kusura bakma valla bu konu beni aşar ... -
astra kullanıcılarına hitaben zaten
aşabilir problem degil
quote:
Orjinalden alıntı: historiyst_45
İlginç ama kusura bakma valla bu konu beni aşar ...
-
Ben de 2004 model Astra G Njoy var ama depoyu hiç bu kadar indirmem çünkü şamandırayı göçertebilirsin ... -
şamandra derken göstergeden mi bahsediyorsun?
cökmekle nasıl bir alakası var benzinin az olmasının
quote:
Ben de 2004 model Astra G Njoy var ama depoyu hiç bu kadar indirmem çünkü şamandırayı göçertebilirsin ...
-
Benzin şamandırası demek istedim orada ve çökertmek de içinde çok az benzin kalması iyi birşey değil zamanla masraf çıkarabilir o yüzden ustam tavsiye etmişti her zaman çeyrek depodan aşağı indirmemeye gayret ederim ... -
o düğme bagaj ışık düğmesi olmasın?Bide opel'lerde benzin göstergesi neden 1 saatte anca gösteriyo acaba bilen varmı? -
Arkadaşlar depoyu mümkün olduğunca dolu tutun.(dermişim).Depodaki benzin az olduğu zaman pompa zorlanır.Bu sebeble en az çeyrek depo kalsın derler -
quote:
Orjinalden alıntı: fever2006
o düğme bagaj ışık düğmesi olmasın?Bide opel'lerde benzin göstergesi neden 1 saatte anca gösteriyo acaba bilen varmı?
evet bagaj lambası dugmesı -
quote:
Orjinalden alıntı: akayogullari
Arkadaşlar depoyu mümkün olduğunca dolu tutun.(dermişim).Depodaki benzin az olduğu zaman pompa zorlanır.Bu sebeble en az çeyrek depo kalsın derler
son zamlardan sonra depoyu fulle mek bir ruya olsa gerek
bende 1.3 var bazen diorum kacak mazotmu koysam ne yapsam
-
benzin kac km gider arkadaslar ??
hiç benzini bitipte yolda kalmıs astra sahibi yok mu? -
Benzini sonuna kadar bitirmek pek iyi birşey değil çünkü deponun içindeki dibe oturmuş pislikler falan kötü sonuçlara yol açabilir ... -
hmm galiba haklısın
quote:
Benzini sonuna kadar bitirmek pek iyi birşey değil çünkü deponun içindeki dibe oturmuş pislikler falan kötü sonuçlara yol açabilir ...
-
ışık yandıktan sonra 60km.gıder.yol bılgısayarında zaten belırtır.uol bılgısayarı olmayan lar kendını ona gore ayarlasın tam 60 km. -
o düğme bagaj ışık düğmesi sanırım astran f kasa eğer şehir dışında kullanıyorsan arabayı benzin ışığı yandıktan sonra 80-90 km (90 km hız ile) gidebilirsin ama sen yinede ışık yandıktan sonra mümkün olan kısa zamanda benzin al. yukarda arkadaşlar anlatmış nedenlerini. -
arkadaki dügme işik için ayrıca arabayı yarım depodan asagı düşürme -
cevap 1: bagaj ışığı
cevap 2: kırmızı ışığın sönmesinin sebebi aracın park halindeyken ön yolcu tarafına yatık olup, harekete geçince düzelmesi olabilir... (eğim)
cevap 3: depoda yaklaşık 6 lt benzin kaldiğında kırmızı yanar
4 lt kaldığında yanıp söner...
ben kırmızı ışık yanmaya başladıktan sonra 75 km gittim yol bilgisayarında 30 km menzil görünüyordu...
ama depoda çeyrek depo benzin bulundurman faydalı olur... -
bilgiler için sagol quote:
Orjinalden alıntı: bilal55b
cevap 1: bagaj ışığı
cevap 2: kırmızı ışığın sönmesinin sebebi aracın park halindeyken ön yolcu tarafına yatık olup, harekete geçince düzelmesi olabilir... (eğim)
cevap 3: depoda yaklaşık 6 lt benzin kaldiğında kırmızı yanar
4 lt kaldığında yanıp söner...
ben kırmızı ışık yanmaya başladıktan sonra 75 km gittim yol bilgisayarında 30 km menzil görünüyordu...
ama depoda çeyrek depo benzin bulundurman faydalı olur...
-
benzin cok para depoyu full göremedik
Benzer içerikler
- twinport ne demek
- izmir"de en iyi opel ustası
- opel tigra alınır mı
- opel servis geçmişi sorgulama
- opel corsa 1.2 kronik sorunlar
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- opel corsa 2019
- opel mokka 2024
- opel corsa 2024 özellikleri
- opel rocks e
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X