Astra H AFL far lazim parca numaralari asagida, eger varsa benim cikan farlarida takas olarak dusunebiliriz fiyat verirken iki turlude fiyat alabilirsem memnun olurum. Fakat bana viraj farida geciyor ondan lazim normal xenon degil.
93178646 ve 93178645 afl li bi-xenonlar.
1995 model opel vectra GLS 2.0 a kasa aracımın kilometre göstergesi bozuk. tamir olmuyor. kilometre saatinin çıkması olan varsa yardımcı olsunlar.
satılık orjinal (gm) corsa d bagaj panzotu 60 tl.
arkadaşım ban fan rezistansı lazım elinde bulunur mu 2000 model astra 1,6 aracım aracımda klimada var fakat klima sonradan takılmış klima açıkken ve kapalıykende 1-2-3 cü kademeleri çalışmıyor normal fandayken 4 kademede çalışıyor bide klima açıkken aynı şekilde 4 kademey getirdiğimde fan devreye giriyor fakat klima devreden çıkıyor bu resistans arzalanmış dediler sersivte bana yardımcı olursanız sevinirim
selamlar bende 2009 astra h njoy var cam suyu silecek haznesi lazım sanırım sensör vs. takım oluyor nerden bulabiliriz acaba izmitteyim.
İSTEDİGİM RAKAM 450 TL PAZARLIĞA ACIĞIM...
Netbook veya Notbook ile takas olur. Faturalı garantili cep telefonu ile takas olur..