Şimdi Ara

OPEL COMBO ALMAYA GİTTİM CONNECT ALDIM İYİ Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peugeot bursada üretiliyo citroen yurtdışından geliyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doblom

peugeot bursada üretiliyo citroen yurtdışından geliyo.

Citroen yetkili satıcısıda bana aynı şeyleri söyledi. Hatta sana kolaylıkla ispat ederim dedi... pejo ile citroen arasında çok fark olduğu kesin. Bi defa kullanıcılar bu şekilde düşünüyorlar... İkisininde kaliteleri farklı faklı... Citroen daha kaliteli...
  • hmmm ben peugeot ve citroenin ticari araçlarının karsan tesislerinde beraber üretildiğini auto show dergisinde okumuştum. ama yanlış hatırlıyorum demek ki. ya da berlingo yurtdışından geliyor burada ortak üretilen iki model jumper ve boxer olabilir. kusura bakmayın amacım oratlığı karıştırmak değildi.
    yalnız yurtdışından gelse de berlingo ile partner arasında ne kadar fark vardır orasını ikisini de iyice inceleyeyip anlamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 16 Nisan 2006; 0:05:14 >
  • Citroenin parçası orjinal fransız olduğu için daha kaliteli ve daha sağlammış. Bilmiyorum, iyice bi araştırmak gerekiyor. Öyle hemen inanmamak lazım. Neticede adam sattığı malın reklamını yapıyor. Ama bu aracı kullananlar gerçektende çok sağlam diyorlar. Bakalım...
  • citroenin yurt dısında uretildigi dogru denildigi gibi peugeot ysa turkiyede uretiliyor.araçlar genel olarak aynı üretim bantlarındada aynı sistemlerin kullanılması lazım peugeotnun turkiyede uretilmesi firma stratejisi ve daha dusuk ucret oldugu için onun dısında 2 araç arasında bariz bi fark yok her 2 side guzel .. ozzellikle arkası makassız olunca peugeot ve citroende arkadan oturanları fazla sarsmıyor.dezavantajıysa yuksek vergi dilimi2.0 hdi nın, ayrıca yakıtıda sınıfındaki cogu aractan daha iyi yine 2.0 hdi n
  • peugeotnun uzerindeki parcalardada hep psa yazır citroen simgesiyle peugeot simgesi yanyana yer alıor ikiside aynı arac partnerdeki adventure secenegide guzel ,normal berlingo ve partnerin altı alcak ancak adventure digerlerine gore daha yuksek bir yapıya sahip
  • kango doblo alsaydın tüh naptın diyecektim ama connect de kötü değil en az combo kadar güzel belki(bilmiyorum) combodan bile güzel olabilir
  • Yok canıım, bence connect combodan çok daha güzel.... Çok doğru bi karar, için rahat olsun.
  • çok büyük yanlış yapmışsın :( combo connect ten 10 kere daha iyi ekonomik konforlu kaliteli ve hoş bir araç

connekt çoook kaba saba bir araç şehir içi araçlara benzemiyor yakıt tüketimi çok yüksek çok hantal işçilik çok kötü ( arka sol koltuğa oturduğunda sol camın çerçevesinde ki kaynağı gördüm orda bittim :) çok aptalca bir işçilik ) e nede olsa kaba saba bir araç torku yüksek olsada kime lazım o kadar tork ekonomide düşünülmeli en iyi connekt 20 ykrden fazla yakıyor 1.7 combo 15 ykr den fazla değil bence bu daha önemli

ama alınmış alınmışdır güle güle kullan allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun
  • Ama acaba hangisi Türkiye şartlarına daha uygun. Hangisinin parçası,servisi daha yaygın ve ucuz. Opelinmi yoksa fordunmu? Cevap gayet basit
  • TANGO CONNECTİ KAÇ LİRAYA ALDIN?(METALİK Mİ)
  • BENCE FORDUN TEK EKSİSİ ARKALARI MAKASLI YAPMASI BUDA BİNEK OLARAK KULLANIMDA ARKADAKİ YOLCUYU ÇOK RAHATSIZ EDİYOR
  • combo rahatlık yol konforu olarak bu sınıfta en iyi diyebiliriz.çünkü corsa üzerine şekillendirilme.vede işçilik kaliteside iyi.ben connecte oturduğumda arka koltuklarda hiç rahat edemedim.yolda ses fazla alıyo içeri.bence madem combodan vazgeçtin daha büyük bişeye baktın vw kediye baksaydın.biraz daha para verirdin ama daha iyi bişey olurdu.eniştem connect almıştı sürekli uzun yollardaydı ama 1seneden fazla dayanamadı vede satıp kedi aldı.şu anda çok memnun. gidişi komforu daha iyi diyo.vede araca vw sofyada bagaj kısmına 2 koltuk daha ekletti vedearaç 7 kişilik oldu.ister zafira gibi kullanıyo istersede koltulları indirip onu bunu taşıyo.almışsın kardeş artık.hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan demekten başka bşey demek boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 16 Nisan 2006; 16:58:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caparso2002

TANGO CONNECTİ KAÇ LİRAYA ALDIN?(METALİK Mİ)

30.500 E ALDIM DLÜX PAKETİ VAR...YANİ HERŞEY VAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Argat

çok büyük yanlış yapmışsın :( combo connect ten 10 kere daha iyi ekonomik konforlu kaliteli ve hoş bir araç

connekt çoook kaba saba bir araç şehir içi araçlara benzemiyor yakıt tüketimi çok yüksek çok hantal işçilik çok kötü ( arka sol koltuğa oturduğunda sol camın çerçevesinde ki kaynağı gördüm orda bittim :) çok aptalca bir işçilik ) e nede olsa kaba saba bir araç torku yüksek olsada kime lazım o kadar tork ekonomide düşünülmeli en iyi connekt 20 ykrden fazla yakıyor 1.7 combo 15 ykr den fazla değil bence bu daha önemli

ama alınmış alınmışdır güle güle kullan allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun

BAŞLIKTA DA VAR FARKINDAYSAN ASLINDA COMBO ALMAYA GİTMİŞTİM AMA 1.7 COMBO EN ERKEN TEMMUZDA GELECEKMİŞ ÜSTELİK FİYATI DA BELLİ DEİL.BELKİ DE CADDY FİYATINA ULAŞACAK DEDİLER.1.3 OLANINI DA MOTOR BAKIMINDAN YETERSİZ BULDUM.BU FORUMDA COMBONUN EN ATEŞLİ SAVUNUCULARINDAN BİRİ DE BENİM COMBONUN NE KADAR İYİ BİR ARABA OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA ŞARTLAR BÖYLE GEREKTİRDİ COMBO BENİM İÇİN BİRİNCİ TERCİHTİ AMA OLMADI BEN DE İKİNCİ TERCİHİMİ ALDIM.ALLAH UTANDIRMASIN.

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

combo rahatlık yol konforu olarak bu sınıfta en iyi diyebiliriz.çünkü corsa üzerine şekillendirilme.vede işçilik kaliteside iyi.ben connecte oturduğumda arka koltuklarda hiç rahat edemedim.yolda ses fazla alıyo içeri.bence madem combodan vazgeçtin daha büyük bişeye baktın vw kediye baksaydın.biraz daha para verirdin ama daha iyi bişey olurdu.eniştem connect almıştı sürekli uzun yollardaydı ama 1seneden fazla dayanamadı vede satıp kedi aldı.şu anda çok memnun. gidişi komforu daha iyi diyo.vede araca vw sofyada bagaj kısmına 2 koltuk daha ekletti vedearaç 7 kişilik oldu.ister zafira gibi kullanıyo istersede koltulları indirip onu bunu taşıyo.almışsın kardeş artık.hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan demekten başka bşey demek boşuna.

34OOO VERİPTE ALAŞIMLI JANT DAHİ ALAMAMAK BANA KOYARDI DOĞRUSU.O KADAR GÜZEL BİR ARABAYA DANDİK Bİ JANT KOYMUŞLAR.BU BİLE KIL OLMAYA YETER BENCE.ÜSTELİK VERGİSİ BAKIM MASRAFLARI VE KREDİ KULLANDIĞIMDA VERECEĞİM FAİZ DE CABASI. ( BU ARADA FORD DA KULLANDIĞIM 7000 YTL KREDİNİN 36 AYLIK FAİZİ 28 YTL YANLIŞ OKUMADIN SADECE YİRMİSEKİZ MİLYON ESKİ TÜRK LİRASI ) HER GÜZELİN Bİ KUSURU VARDIR BUNA FORD DA DAHİL OPEL DE...

• arkadaşım haklısın tabi.ben sadece onalrı anlatmıştım.yoksa connecte kötü demedim.ondan daha iyileride var dedim.bence o arabanın hadi iç kalitesi geçtik bence arka koltuklardı kötü oturma poziyonudur vede arka amortisörleri.bi tümsekte zıplatıyo.ama sakin kullanımlarda pek fazla rahatsız etmez herhalde.neyse arkadaşım aracın hayırlı olsun kazasız belasız mutlu günlerde kullanman dileğiyle.
    quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

combo rahatlık yol konforu olarak bu sınıfta en iyi diyebiliriz.çünkü corsa üzerine şekillendirilme.vede işçilik kaliteside iyi.ben connecte oturduğumda arka koltuklarda hiç rahat edemedim.yolda ses fazla alıyo içeri.bence madem combodan vazgeçtin daha büyük bişeye baktın vw kediye baksaydın.biraz daha para verirdin ama daha iyi bişey olurdu.eniştem connect almıştı sürekli uzun yollardaydı ama 1seneden fazla dayanamadı vede satıp kedi aldı.şu anda çok memnun. gidişi komforu daha iyi diyo.vede araca vw sofyada bagaj kısmına 2 koltuk daha ekletti vedearaç 7 kişilik oldu.ister zafira gibi kullanıyo istersede koltulları indirip onu bunu taşıyo.almışsın kardeş artık.hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan demekten başka bşey demek boşuna.

34OOO VERİPTE ALAŞIMLI JANT DAHİ ALAMAMAK BANA KOYARDI DOĞRUSU.O KADAR GÜZEL BİR ARABAYA DANDİK Bİ JANT KOYMUŞLAR.BU BİLE KIL OLMAYA YETER BENCE.ÜSTELİK VERGİSİ BAKIM MASRAFLARI VE KREDİ KULLANDIĞIMDA VERECEĞİM FAİZ DE CABASI. ( BU ARADA FORD DA KULLANDIĞIM 7000 YTL KREDİNİN 36 AYLIK FAİZİ 28 YTL YANLIŞ OKUMADIN SADECE YİRMİSEKİZ MİLYON ESKİ TÜRK LİRASI ) HER GÜZELİN Bİ KUSURU VARDIR BUNA FORD DA DAHİL OPEL DE...

• Valla bende önceleri çok beyeniyordum fakat bir komşumuz aldı 0 km kendisi işi gereği aracın sürekli üstünde idi araç 2003 model fakat 260 binde varın siz anlayın 150 binde iken kendisi bir kaç günlüğüne benim minibüsü aldı arabayı bana verdi 90 bg olmasına rağmen bence hiç hissettirmiyor ben o günden sonra 1000 km yaptım ama o araçtan soğudum hantal ve biraz fazla yakıyor ayrıca içi çok sade
  • Aracım şu anda 3000 de biraz fikir sahibi oldum.Genel olarak memnunum bazen yakıt biraz fazla geliyo,birde sağdan soldan tıkırtılar geliyo.Bunlar dışında iyi bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.