Şimdi Ara

OPEL COMBO ALMAYA GİTTİM CONNECT ALDIM İYİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır Combo almaya niyetliydim bunun için de comboyu en ince ayrıntısına kadar araştırmıştım.Bu gün kesin almak niyetiyle Kayseri Opel'e gittim ve Combo 1,7 cdti almak istediğimi söyledim.Bana arabanın haziranda üretim bandına gireceğini en erken temmuzda teslim edeceklerini,bu arada zam felan olursa benim ödeyeceğimi söylediler.Olay kafama yatmadı ve bende gidip 90 lık D Lüx Connect aldım iyi yapmış mıyım?Cuma günü teslim alıyorum inşaaallah.

• e hayırlı olsun

alınmış alınmıştır bişey denmez bu saatten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

e hayırlı olsun

alınmış alınmıştır bişey denmez bu saatten sonra
    Connect kesinlikle Combo'dan daha kalitali daha büyük ve daha kullanışlı bir araç, en doğrusunu yapmışsın.
    Comboyu unut ve yarınlara Connect ile devam et !
  • Arkadaşım için rahat olsun on numara bir araç almışsın.
    Türkiye'de üretiliyor, orjinal parça ve yan sanayi bol.
    Kayınpederime geçen sene aldık, çok memnun.
    Özellikle yol tutuşu sınıfına göre oldukça iyi.
    Yakıt tüketiminin biraz fazla olduğunu söylüyor ama çok rahatsız edici boyutlarda değil.
    Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: robespierre

Arkadaşım için rahat olsun on numara bir araç almışsın.
    Türkiye'de üretiliyor, orjinal parça ve yan sanayi bol.
    Kayınpederime geçen sene aldık, çok memnun.
    Özellikle yol tutuşu sınıfına göre oldukça iyi.
    Yakıt tüketiminin biraz fazla olduğunu söylüyor ama çok rahatsız edici boyutlarda değil.
    Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
    Çok isabetli bi karar olmuş. Hayırlı uğurlu olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Çok isabetli bi karar olmuş. Hayırlı uğurlu olsun...

Alıntıları Göster
    SAOLUN ARKADAŞLAR ALLAH SİZE DAHA İYİLERİNİ NASİP ETSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeli efe -- 15 Nisan 2006; 21:04:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeli efe

SAOLUN ARKADAŞLAR ALLAH SİZE DAHA İYİLERİNİ NASİP ETSİN

Alıntıları Göster
    İyi olmuş boşver comboyu satarken fazla üzmez, yedek parçası bolv e ucuzdur ve sınıfının en sağlam arabasıdır. Ticari araçta önemli olan bunlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxyc

İyi olmuş boşver comboyu satarken fazla üzmez, yedek parçası bolv e ucuzdur ve sınıfının en sağlam arabasıdır. Ticari araçta önemli olan bunlar zaten.

Alıntıları Göster
    walla çok iyi yapmışsın güsel araba hemde 90 hp aldığın iyi olmuş güçlüde satarkende rahat satılır nede olsa ford herkes biliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: konyalı alli

walla çok iyi yapmışsın güsel araba hemde 90 hp aldığın iyi olmuş güçlüde satarkende rahat satılır nede olsa ford herkes biliyo

Alıntıları Göster
    bence de daha iyi bi seçim olmuş, hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: expo

bence de daha iyi bi seçim olmuş, hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Aslında bende bir ticari araç almayı düşünüyorum. Ford connecti merak ediyorum. Hiç kullanmadım ama kullananlar çok beğeniyor. Bide çok tutulan bi araba...
  • quote:

Aslında bende bir ticari araç almayı düşünüyorum. Ford connecti merak ediyorum. Hiç kullanmadım ama kullananlar çok beğeniyor. Bide çok tutulan bi araba...

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güzel araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblom

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: doblom

Valla kardeş senin dobloda güzel araba... Bi defa parçası connecten çok daha ucuz. Ben bu kısmını seviyorum daha çok... Araba dediğin parçası ucuz olcak,canını yakmayacak. Ama connectin yol tutuşu,sessizliğide çok nefis diyolar... HAdi buyur bakalım, gelde karar ver... Hala karasızım yahu,çıldırcam...

• quote:

quote:

Valla kardeş senin dobloda güzel araba... Bi defa parçası connecten çok daha ucuz. Ben bu kısmını seviyorum daha çok... Araba dediğin parçası ucuz olcak,canını yakmayacak. Ama connectin yol tutuşu,sessizliğide çok nefis diyolar... HAdi buyur bakalım, gelde karar ver... Hala karasızım yahu,çıldırcam...

Alıntıları Göster
    Tamam hadi kangoyu konfor olmadığı için, özelliklerine göre pahalı olduğu için, küçük olduğu için eledik. Geriye üç seçenek kaldı; Connect, doblo, citroen. Citroen kullanıcıları çok sağlam araba diyolar. Zaten pejoya yaklaşma bile diyolar, pejoya bakmıyorum bile... Bakalım,bi şekilde karar vercez...

• quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

Uzun zamandır Combo almaya niyetliydim bunun için de comboyu en ince ayrıntısına kadar araştırmıştım.Bu gün kesin almak niyetiyle Kayseri Opel'e gittim ve Combo 1,7 cdti almak istediğimi söyledim.Bana arabanın haziranda üretim bandına gireceğini en erken temmuzda teslim edeceklerini,bu arada zam felan olursa benim ödeyeceğimi söylediler.Olay kafama yatmadı ve bende gidip 90 lık D Lüx Connect aldım iyi yapmış mıyım?Cuma günü teslim alıyorum inşaaallah.

TANGO HAYIRLI OLSUN.COMBO DA YENİLİK OLACAKMIYMIŞ?
  • quote:

Tamam hadi kangoyu konfor olmadığı için, özelliklerine göre pahalı olduğu için, küçük olduğu için eledik. Geriye üç seçenek kaldı; Connect, doblo, citroen. Citroen kullanıcıları çok sağlam araba diyolar. Zaten pejoya yaklaşma bile diyolar, pejoya bakmıyorum bile... Bakalım,bi şekilde karar vercez...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: set

peugeot partner ve citroen berlingo aynı araba aklında bulunsun

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

pejoyu elediysen otomatikman citroeni de elemişsin. çünkü ikisi aynı araç. ikisi de türkiyede karsan tesislerinde üretiliyor. şasileri motorları aynı. haberin olsun. diğer iki seçenek gayet iyi. doblonun premio diye bir donanım seçeneği çıkmış yeni. gözüme güzel göründü . bi bakıver.

• quote:

Orijinalden alıntı: faati2222

quote:

pejoyu elediysen otomatikman citroeni de elemişsin. çünkü ikisi aynı araç. ikisi de türkiyede karsan tesislerinde üretiliyor. şasileri motorları aynı. haberin olsun. diğer iki seçenek gayet iyi. doblonun premio diye bir donanım seçeneği çıkmış yeni. gözüme güzel göründü . bi bakıver.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun iyi seçim. o sınfıta zaten caddy1 connect2 dir. kasasız sürüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alysentr

hayırlı olsun iyi seçim. o sınfıta zaten caddy1 connect2 dir. kasasız sürüşler.

Alıntıları Göster
    Bana citroen orjinal fransız demişlerdi ama herhalde yanıltılar... Bakalım, demekki biraz daha araştırıcaz...
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

evet doblonun parçasının connecte göre ucuz olması bi avantaj citroen berlingo bence güzel bi araç özellikle combo ve kangodan daha iyi ayrıca euroncap tan 4 yıldız alarak güvenli bi araç olduğunu gösterdi ayrıca görüntü olarak bence estetik açıdan hoş bi araç fakat bazı dezavantajları var bence eskidi 2003ten beri aynı kasa ve daha önce 2003 model bi berlingo sürme şansı buldum 1.9 70hp lik olandan gerçektende perfornmansı çok kötüydü benim dobloya göre(1.9 63hplik doblo) hiç seri değildi fakat 2.0hdi 90hp lerin baya seri olduğunu duyuyorum yalnız vergisi yüksek 2.0 motora göre perfornmansı az(doblo-caddy 1.9 105 hpler) connectinde dezavantajı 3,5 yıldır aynı kasa yani yakında değişir tahminim alacağın arabanın güncel olması önemli değilse berlingo ve connect tercih edilecek araçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: caparso2002

quote:

Uzun zamandır Combo almaya niyetliydim bunun için de comboyu en ince ayrıntısına kadar araştırmıştım.Bu gün kesin almak niyetiyle Kayseri Opel'e gittim ve Combo 1,7 cdti almak istediğimi söyledim.Bana arabanın haziranda üretim bandına gireceğini en erken temmuzda teslim edeceklerini,bu arada zam felan olursa benim ödeyeceğimi söylediler.Olay kafama yatmadı ve bende gidip 90 lık D Lüx Connect aldım iyi yapmış mıyım?Cuma günü teslim alıyorum inşaaallah.

quote:

Orjinalden alıntı: caparso2002

quote:

1,7 COMBO'NUN ÖTV SORUNU VARMIŞ.EĞER ÇÖZÜLMEZSE CADDY FİYATINA YAKLAŞACAKMIŞ.BİR DE 2 SENEYE KADAR KASA DEĞİŞTİRECEKMİŞ.NEDENİ İSE CORSA PLATFORMUNDA ÜRETİLMESİYMİŞ ( MALUM CORSA KASA DEĞİŞTİRDİ ) BAYİ DE Bİ ARKADAŞ COMBONUN FİYATINDA ( ÖZELLİKLE 1,7 DE )MUTLAKA ARTIŞ OLACAĞINI FISILDADI BİZE.BU GÜNE KADAR 400 TANE 1,7 CDTİ SATILMIŞ.BU KADAR AZ OLMASI ÇOK GARİP...BU ARADA 1.3 OLANINI TEST ETME İMKANI BULDUM GERÇEKTEN YETERSİZ BİR MOTOR...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.