Şimdi Ara

Opel Corsa 1.0 Essentia Hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
32.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 ay oldu 2004 corsa essantia twinport 1000 cc araç aldım. alırken benimde şüpelerim vardı ve sahibini arasam mı diye düşünürken aynı ilçede olduğumuz için arayıp bir bakalım dedim nasip işte. aracın yanına gittiğimde arabanın duruşu falan çok hoşuma gitti ve hala motorla alakalı şüpelerim vardı ancak arabayla tur atmaya başladık ve ne yokuş nede düz yolda araba motoruna göre süper gidiyordu ve kullanması çok zevkliydi. daha önceden 2000 motor dahil birçok araç kullanmıştım yani diğer motorlu araçlarla alakalı bilgim var. hemen sanayiye motor, kaporta, elektrikci ye falan arabayı gösterdim ve hepsinden onay aldıktan sonra aracı bilgisayara bağlattım ve bi sorunu çıkmayınca aldım. yakıt olarak çok iyi bir depo 44 litre benzin ile 90, 100 km sabit hızla gidilirse 900 km gidebiliyor. vergi avantajı, düşük bakım maliyeti, yakıt ekonomisi, olarak bütün özellikleri barındırıyor. kullanmadan fikir vermeyin bence perfonmansı gerçekten 1000 cc araca göre cok iyi. ben ekonomi istemem gaza bastın mı gitsin dersenizde belki 1.6 gibi olmasada güzel ivmelenmesi var. alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim. bence bir deneme sürüşü yapın en azından. ben aracımdan oldukca memnunum şuan alacak arkadaşlarada tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caytepeli -- 16 Aralık 2013; 14:11:53 >

• geçen hafta biraz dik bir rampada ilerlerken önümde 1.4 clio vardı önümüzdeki kamyonu beraber solladık ve benim araba hiç ondan geri değildi. biraz daha gaza dokundum ve önümü gördüğüm ilk yerde onu geçtim. vites hep 3. vitesdeydi. yani 1.4 bir arabadan pek farkı yok. ancak 5 viteste 110 km den sonra bariz yavaş hızlanıyor araç. diğer viteslerde hiçbir sorun yok.
  • Bugun arkadaşım1.0 2005 corsa aldi. 108 binde araç. Sizce nasil bir araba? Sollama vs sorun yaratir mi? Kendisi de biraz şüphe de kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.