Arkadaşlar başlığa bakıp Corsa 1,0 ile 189 km hıza çıkdım falan yazacagımı zannetmeyin Hiç gitmediğim yerden gelen bir trafik cezası gelmişti geçenlerde ve benim Corsa 1,0 aracıma 189 km ile gittim diye 200 küsür ytl ceza yazılmıştı tabiki itiraz edip mahkemeye verdim biraz önce gelen yazıda mahkeme görülmüş ve haksız çıkmışım Neymiş radar resimleri varmış oysa ben yola uygunluk belgesinin fotokopisinide verdim orda yazan rakam devletin tescil ettiği rakam yani 155 km/ saat max hız Mahkeme hiç bize haber vermeden görülmüş ve tarafıma radar resimi gösterilmedi Cezayı kesen yeri aradım ne yapalım senin plakan diyorlar yani biri plakanızı takıp gezse artık sansınıza Savcılığa aracımın plakası kullanılıyor diye suç duyurusunda bulunmam gerekiyor İnşallah sizlerin başına gelmez
çok geçmiş olsun, malesef bu durumlarda arkan sağlam olmayınca paşa paşa cezanı ödüyosun şikayet etsen kimi kime edicen, ikiside devlet
enteresan. discovery de fifth programında bir kere göstermişlerdi,plakaları vida ve silikonla yapıştırmak gerekiyor diye.ingilterede plakalar çok çalınıyormuş.ve o plaka ile suç işliyorlarmış. ne yapıcan mahkeme bile seni haksız çıkarmış.radar resmini görseydin bari
quote:
Orijinalden alıntı: stilll
enteresan. discovery de fifth programında bir kere göstermişlerdi,plakaları vida ve silikonla yapıştırmak gerekiyor diye.ingilterede plakalar çok çalınıyormuş.ve o plaka ile suç işliyorlarmış. ne yapıcan mahkeme bile seni haksız çıkarmış.radar resmini görseydin bari
türkiye burası insan hergün şaşırıyor
geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: stilll
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
bu seferde aynı plakanın sahtesini yaparlar, tabelacılar bile yapıyor artık plakayı
quote:
Orijinalden alıntı: BySerkan
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
bu seferde aynı plakanın sahtesini yaparlar, tabelacılar bile yapıyor artık plakayı
Alıntıları Göster
işini çok güzel yapan memurlarımızla ne kadar övünsek azdır(!) Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.ya bu tarafta çıkar acısı ya diğer tarafta... bu ülkede benim ne adalet sistemine ne de trafik polisine saygım ve güvenim vardı, olay doğru ise bi kez daha tescillenmiş oldu...
quote:
Orijinalden alıntı: extremeenvy
işini çok güzel yapan memurlarımızla ne kadar övünsek azdır(!) Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.ya bu tarafta çıkar acısı ya diğer tarafta... bu ülkede benim ne adalet sistemine ne de trafik polisine saygım ve güvenim vardı, olay doğru ise bi kez daha tescillenmiş oldu...
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun çok ilginç :)
quote:
Orijinalden alıntı: sktem
Geçmiş olsun çok ilginç :)
Alıntıları Göster
Aynısı bir tanıdıgıma oldu
OGS den aynı plaka aynı renk aynı model araba ile geçmişler yaklaşık 12 kere 600ytl ceza geldi
15 gün içinde oderse 450 ytl olarak alıcaklarmıs herneyse
Oncelikle savcılıga gidip biri benim plaka ile dolasıyor die dilekceni wermen lazım
Diger taraftan 189 ile radara giren corsa kesin üst modeldir jantlar mantlar yada cıtalar farklıdır bak resimleri kıyasla
On gore hareket et bence resimler aynı ise ginede trafige bildir durumu ama resimler aynı ise pek yapıcagın bişi yok bence cezayı ode
Ayrıca cezayı odedikten sonra itraz etme hakkın kalmıyor suclulugunu kabul etmiş oluyorsun
Geçmiş olsun
Aynı durum burdada olmuş jandarma motorluyu durduruyor aşırı hızdan ceza kesmek istiyor , 80 km/h nin üstüne çıktığı için adam diyor eğer motor kullanmayı biliyorsan sür bakalım demiş aslında motor 55 km/h yi geçemiyormuş..
Türkiye..
quote:
Orijinalden alıntı: HarryBlade
Aynı durum burdada olmuş jandarma motorluyu durduruyor aşırı hızdan ceza kesmek istiyor , 80 km/h nin üstüne çıktığı için adam diyor eğer motor kullanmayı biliyorsan sür bakalım demiş aslında motor 55 km/h yi geçemiyormuş..
Türkiye..
bu foto çeken radar istanbulda var mı ayvayı yedik ya tatilde hız yapoamıcaz mı yollar bitmez yaaaa
eğer radar koycaklarsa, otobanda hız limitini kaldırsınlar kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
bu foto çeken radar istanbulda var mı ayvayı yedik ya tatilde hız yapoamıcaz mı yollar bitmez yaaaa
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
izmir-çeşme otobanında bişe yok rahat olun
eğer ki oraya gidecekseniz full 180-190 geçtik o yolu 35dk de falan hiç bişe olmadı 95 km yol kaymak
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
izmir-çeşme otobanında bişe yok rahat olun
eğer ki oraya gidecekseniz full 180-190 geçtik o yolu 35dk de falan hiç bişe olmadı 95 km yol kaymak
Alıntıları Göster
Olmaz olur mu?Urla gişelerine yakın radar var.Alaçatı ve güzelbahçe gişe çıkışlarında polisler ceza yazmak için bekliyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Indigo
Olmaz olur mu?Urla gişelerine yakın radar var.Alaçatı ve güzelbahçe gişe çıkışlarında polisler ceza yazmak için bekliyorlar.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Calpi84
valla ne alaçatıda ne başka bi yerde vardı polis inan hızımız 160-170 den aşağı düşmedi 95 km boyunca arada bi saftirik pejo önümüze geçti o kadar
o otoyol bomboştu kimse yoktu polis adına
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Calpi84
valla ne alaçatıda ne başka bi yerde vardı polis inan hızımız 160-170 den aşağı düşmedi 95 km boyunca arada bi saftirik pejo önümüze geçti o kadar
o otoyol bomboştu kimse yoktu polis adına
Alıntıları Göster
yaptırırlar hocam 200 de yaptırırlar. devlet bu yaptırır
şaşırmadım yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Sulphur
yaptırırlar hocam 200 de yaptırırlar. devlet bu yaptırır
şaşırmadım yani.
Alıntıları Göster
garip bir durum aslında ama şaşırmamak lazım. plakanızın kullanıldığını kesin biliyor musunuz? eğer böyle bir durum sözkonusu ise tekrar haksız çıkma ihitmaliniz var.
quote:
Orijinalden alıntı: bucakli
garip bir durum aslında ama şaşırmamak lazım. plakanızın kullanıldığını kesin biliyor musunuz? eğer böyle bir durum sözkonusu ise tekrar haksız çıkma ihitmaliniz var.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
Aslında internette biraz araştırınca sahte plakayla ilgili benim başıma gelen gibi çok olay olduğunu gördüm Adamlar ellerindeki araçlara trafikte kayıtlı olan aynı marka ve model bir aracın plakasını yaptırıp yollara çıkıyorlar ve adamların insafına kalıyorsunuz Eger plakanızın takılı olduğu araç bir suçda kullanılsa haklılığınızı ispat etmeniz sizin sorumluluğunuz
quote:
Orijinalden alıntı: extremeenvy
Alıntıları Göster
haklısınız
quote:
Orjinalden alıntı: extremeenvy
quote:
Orijinalden alıntı: Focuser
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
Aslında internette biraz araştırınca sahte plakayla ilgili benim başıma gelen gibi çok olay olduğunu gördüm Adamlar ellerindeki araçlara trafikte kayıtlı olan aynı marka ve model bir aracın plakasını yaptırıp yollara çıkıyorlar ve adamların insafına kalıyorsunuz Eger plakanızın takılı olduğu araç bir suçda kullanılsa haklılığınızı ispat etmeniz sizin sorumluluğunuz
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun
quote:
geçmiş olsun
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
geçmiş olsun
+1
Adam suçu işlesin cezasını sen çek. Geçmiş olsun dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: BlooDyLoVe
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
geçmiş olsun
+1
Adam suçu işlesin cezasını sen çek. Geçmiş olsun dostum.
Alıntıları Göster
Bugün Hanımı alıp İzmite kardeşimin yanına gideceğim ordanda Boluya gidip bana istememe rağmen gönderilmeyen Radar kayıtlarına bakmayı düşünüyorum. İnat ettim cezayı ödemiyeceğim,daha pazla benzin otoyol parası veririm, yollarda zaman geçiririm, Polisle didişirim ama suçu işleyen cezasını çeksin diye yapacagım.Birde trafikde benim plakadaki harf gurubundan (34 BK....) trafiğe kayıtlı çok Opel Corsa araç var aklıma karışıklık ihtimali geliyor İnşallah suçsuzlugumu ispat ederim Ayrıntıları buraya yazacagım Üzüntülerini bildiren tüm Arkadaşlara teşekkürler