Şimdi Ara

Opel Corsa 1,0 ve 189 km/saat hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başlığa bakıp Corsa 1,0 ile 189 km hıza çıkdım falan yazacagımı zannetmeyin
    Hiç gitmediğim yerden gelen bir trafik cezası gelmişti geçenlerde ve benim Corsa
    1,0 aracıma 189 km ile gittim diye 200 küsür ytl ceza yazılmıştı tabiki itiraz edip
    mahkemeye verdim biraz önce gelen yazıda mahkeme görülmüş ve haksız çıkmışım
    Neymiş radar resimleri varmış oysa ben yola uygunluk belgesinin fotokopisinide verdim
    orda yazan rakam devletin tescil ettiği rakam yani 155 km/ saat max hız
    Mahkeme hiç bize haber vermeden görülmüş ve tarafıma radar resimi gösterilmedi
    Cezayı kesen yeri aradım ne yapalım senin plakan diyorlar yani biri plakanızı takıp
    gezse artık sansınıza
    Savcılığa aracımın plakası kullanılıyor diye suç duyurusunda bulunmam gerekiyor
    İnşallah sizlerin başına gelmez

• çok geçmiş olsun, malesef bu durumlarda arkan sağlam olmayınca paşa paşa cezanı ödüyosun şikayet etsen kimi kime edicen, ikiside devlet
  • enteresan.
    discovery de fifth programında bir kere göstermişlerdi,plakaları vida ve silikonla yapıştırmak gerekiyor diye.ingilterede plakalar çok çalınıyormuş.ve o plaka ile suç işliyorlarmış.
    ne yapıcan mahkeme bile seni haksız çıkarmış.radar resmini görseydin bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

enteresan.
    discovery de fifth programında bir kere göstermişlerdi,plakaları vida ve silikonla yapıştırmak gerekiyor diye.ingilterede plakalar çok çalınıyormuş.ve o plaka ile suç işliyorlarmış.
    türkiye burası insan hergün şaşırıyor

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

enteresan.
    quote:

Orjinalden alıntı: stilll

enteresan.

bu seferde aynı plakanın sahtesini yaparlar, tabelacılar bile yapıyor artık plakayı

• quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan

quote:

Orjinalden alıntı: stilll

enteresan.

bu seferde aynı plakanın sahtesini yaparlar, tabelacılar bile yapıyor artık plakayı

Alıntıları Göster
    işini çok güzel yapan memurlarımızla ne kadar övünsek azdır(!)
    Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.ya bu tarafta çıkar acısı ya diğer tarafta...
    bu ülkede benim ne adalet sistemine ne de trafik polisine saygım ve güvenim vardı, olay doğru ise bi kez daha tescillenmiş oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.ya bu tarafta çıkar acısı ya diğer tarafta...
    bu ülkede benim ne adalet sistemine ne de trafik polisine saygım ve güvenim vardı, olay doğru ise bi kez daha tescillenmiş oldu...

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun çok ilginç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sktem

Geçmiş olsun çok ilginç :)

Alıntıları Göster
    Aynısı bir tanıdıgıma oldu

OGS den aynı plaka aynı renk aynı model araba ile geçmişler yaklaşık 12 kere 600ytl ceza geldi

15 gün içinde oderse 450 ytl olarak alıcaklarmıs herneyse

Oncelikle savcılıga gidip biri benim plaka ile dolasıyor die dilekceni wermen lazım

Diger taraftan 189 ile radara giren corsa kesin üst modeldir jantlar mantlar yada cıtalar farklıdır bak resimleri kıyasla

On gore hareket et bence resimler aynı ise ginede trafige bildir durumu ama resimler aynı ise pek yapıcagın bişi yok bence cezayı ode

Ayrıca cezayı odedikten sonra itraz etme hakkın kalmıyor suclulugunu kabul etmiş oluyorsun

Geçmiş olsun

• Aynı durum burdada olmuş jandarma motorluyu durduruyor aşırı hızdan ceza kesmek istiyor , 80 km/h nin üstüne çıktığı için adam diyor eğer motor kullanmayı biliyorsan sür bakalım demiş aslında motor 55 km/h yi geçemiyormuş..

Türkiye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Aynı durum burdada olmuş jandarma motorluyu durduruyor aşırı hızdan ceza kesmek istiyor , 80 km/h nin üstüne çıktığı için adam diyor eğer motor kullanmayı biliyorsan sür bakalım demiş aslında motor 55 km/h yi geçemiyormuş..

Türkiye..
    bu foto çeken radar istanbulda var mı ayvayı yedik ya tatilde hız yapoamıcaz mı yollar bitmez yaaaa

eğer radar koycaklarsa, otobanda hız limitini kaldırsınlar kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

bu foto çeken radar istanbulda var mı ayvayı yedik ya tatilde hız yapoamıcaz mı yollar bitmez yaaaa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

izmir-çeşme otobanında bişe yok rahat olun

eğer ki oraya gidecekseniz full 180-190 geçtik o yolu 35dk de falan hiç bişe olmadı 95 km yol kaymak

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

izmir-çeşme otobanında bişe yok rahat olun

eğer ki oraya gidecekseniz full 180-190 geçtik o yolu 35dk de falan hiç bişe olmadı 95 km yol kaymak

Alıntıları Göster
    Olmaz olur mu?Urla gişelerine yakın radar var.Alaçatı ve güzelbahçe gişe çıkışlarında polisler ceza yazmak için bekliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Olmaz olur mu?Urla gişelerine yakın radar var.Alaçatı ve güzelbahçe gişe çıkışlarında polisler ceza yazmak için bekliyorlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

valla ne alaçatıda ne başka bi yerde vardı polis inan hızımız 160-170 den aşağı düşmedi 95 km boyunca arada bi saftirik pejo önümüze geçti o kadar

o otoyol bomboştu kimse yoktu polis adına

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

valla ne alaçatıda ne başka bi yerde vardı polis inan hızımız 160-170 den aşağı düşmedi 95 km boyunca arada bi saftirik pejo önümüze geçti o kadar

o otoyol bomboştu kimse yoktu polis adına

Alıntıları Göster
    yaptırırlar hocam 200 de yaptırırlar. devlet bu yaptırır

şaşırmadım yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sulphur

yaptırırlar hocam 200 de yaptırırlar. devlet bu yaptırır

şaşırmadım yani.

Alıntıları Göster
    garip bir durum aslında ama şaşırmamak lazım.
    plakanızın kullanıldığını kesin biliyor musunuz?
    eğer böyle bir durum sözkonusu ise tekrar haksız çıkma ihitmaliniz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Aslında internette biraz araştırınca sahte plakayla ilgili benim başıma gelen gibi çok olay olduğunu gördüm
    Adamlar ellerindeki araçlara trafikte kayıtlı olan aynı marka ve model bir aracın plakasını yaptırıp yollara çıkıyorlar ve adamların insafına kalıyorsunuz Eger plakanızın takılı olduğu araç bir suçda kullanılsa haklılığınızı ispat etmeniz sizin sorumluluğunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

Alıntıları Göster
    haklısınız
    quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

• quote:

Orijinalden alıntı: Focuser

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Aslında internette biraz araştırınca sahte plakayla ilgili benim başıma gelen gibi çok olay olduğunu gördüm
    Adamlar ellerindeki araçlara trafikte kayıtlı olan aynı marka ve model bir aracın plakasını yaptırıp yollara çıkıyorlar ve adamların insafına kalıyorsunuz Eger plakanızın takılı olduğu araç bir suçda kullanılsa haklılığınızı ispat etmeniz sizin sorumluluğunuz

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun

• quote:

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

geçmiş olsun

+1

Adam suçu işlesin cezasını sen çek.
    Geçmiş olsun dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDyLoVe

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

geçmiş olsun

+1

Adam suçu işlesin cezasını sen çek.
    Geçmiş olsun dostum.

Alıntıları Göster
    Bugün Hanımı alıp İzmite kardeşimin yanına gideceğim ordanda Boluya gidip bana istememe rağmen gönderilmeyen Radar kayıtlarına bakmayı düşünüyorum. İnat ettim cezayı ödemiyeceğim,daha pazla benzin otoyol parası veririm, yollarda zaman geçiririm, Polisle didişirim ama suçu işleyen cezasını çeksin diye yapacagım.Birde trafikde benim plakadaki harf gurubundan (34 BK....) trafiğe kayıtlı çok Opel Corsa araç var aklıma karışıklık ihtimali geliyor
    İnşallah suçsuzlugumu ispat ederim Ayrıntıları buraya yazacagım
    Üzüntülerini bildiren tüm Arkadaşlara teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.