Şimdi Ara

opel corsa 1.2 Essentia 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 1.2 otomatikler gercekten baya kotu bir motor corsada.sanzuman triptonikte kullanmak gerekiyor cogu zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcan_funfighter

Hocam 1.2 otomatikler gercekten baya kotu bir motor corsada.sanzuman triptonikte kullanmak gerekiyor cogu zaman

hocam araç otomatik deil
  • başka bilgisi olan arkadaşlar varsa size zahmet yazın, bugün araca bakmaya gidecem
  • Hocam otomatik olmamasi cok daha isabet olur.Arac dusuk sehirici hizlarda atik ama tabiki her 1.2 motor gibi 100-110km hiz sonrasini cok fazla dusunmeyin derim.

• aynı aracın 2013 ünü sıfır 28000 e almıştım. piyasa ne hale geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,3 dizelleri de aşağı yukarı aynı ben olsam onu alırdım.
  • Hakkını vererek kullanınca 1.6 atmosferik kadar yakar. Az yakacağını düşünmeyin.

• Bende clio 1.2 vardı çok sakin kullanırdım atraksiyon a girmezdim.gayet makul yakardı.performansı benim için yeterliydi.

• Usta sehirici kullanirim dersen 1.2 yeterli. Tabi bu millete gore. Kisiden kisiye gore degisir bu durum. Ama 1.4ten asagisina bakma. Arkadasin dedigi gibi 1.6 kadar bile yakabilir bunlar.

• Opelde 1.2 kullanan çoğu kişiden duyduğum motor yetersiz ve fazla yakıyor, hyundai i 20 veya vw polo bakmanızı öneririm. İlanda fotolar güzel çekilmiş diye araç albenili duruyor ama iyi düşünmek gerek.
  • dayım da var aldığına pişman keşke 1.4 alsaydım diyor
  • çok pahalı. essentia donanım bir de...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2012-corsa-degisensiz-temiz-162214980/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 25 Nisan 2014; 13:51:04 >
  • Araç da lpg varmış...
  • 1.2 2008 enjoy sahibiyim, şehir için lpg'yle 23 kuruş hesapladım. şehirdışı yolda, çevre yolunda araç gitmiyor :D sakin kullancam diyorsanız memnun kalırsınız bence.
  • Bu tarz 1.0cc ve 1.6 lt arasındakı araçlarla uzun yolda nasıl tahammul edeceksınız? Kucuk motor alıp az yakmak bana mantıklı gelmiyor motor kasayı nasıl taşıyacak? Bu sefer gaza yukleneceksinız fazla yakacak...

• onder.anamur kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde bir önceki kasası var 1.2. Baktığın araç en boşu bir kere. Arabadan performans beklentiniz kesinlikle olmasın birde tüp var. Az yakar ama o da ayrı bir konu. Yol tutuşu ve malzeme kalitesi sınıf standartlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Bu tarz 1.0cc ve 1.6 lt arasındakı araçlarla uzun yolda nasıl tahammul edeceksınız? Kucuk motor alıp az yakmak bana mantıklı gelmiyor motor kasayı nasıl taşıyacak? Bu sefer gaza yukleneceksinız fazla yakacak...

1.2 Albea kiralamıştım öğrenciyken. Dönüşte yetişeceğim diye bastım. Eve gelince farkettim ki, aradaki yakıt farkıyla aracı bir gün daha kiralayabiliyorum :)

• Bence gayet mantıklı bir araç. Uzun yol için yapılmış bir araç değil 1.2'ler. Şehir içi için gayet güzel.

Hoş, "ben basarım, sollarım, makas atarım vs" derseniz üzer sizi.

Ama sakin kullanırım, zevkini ala ala derseniz yakıt konusunda sizi çok memnun eder. Yıllık vergisi de gayet makuldür.

Uzun yol için ben kullandım mesela 1.2'yi. 100-110-120 gibi araç gayet güzel gidiyor. Önceki aracım Fiat Bravo 1.6 Multijet Dualogic idi.

Ağırlıklı şehir içinde kullanmıyor muyuz zaten. Artık devir ekonomi devri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Bu tarz 1.0cc ve 1.6 lt arasındakı araçlarla uzun yolda nasıl tahammul edeceksınız? Kucuk motor alıp az yakmak bana mantıklı gelmiyor motor kasayı nasıl taşıyacak? Bu sefer gaza yukleneceksinız fazla yakacak...

1.2 Albea kiralamıştım öğrenciyken. Dönüşte yetişeceğim diye bastım. Eve gelince farkettim ki, aradaki yakıt farkıyla aracı bir gün daha kiralayabiliyorum :)

Yani hocam. Yorar birde kafayı utuler. Ben kuçuk motoru tercih etmem şahsen. Ekonomi icin 1.6 lt ya kadar dizel bir b-c segment alırım. Bunların dısında tercihim en az 2.0 l6 ve ustu tercihim. Kendimde ekonomi icin bı tane motor aldım cb125e honda 5000tlye, araba ise 2.2 180 hp 230 nmlik bmwyi kullanıyorum. Dolasmaya bmwyle işe motorla hem trafıge takılmıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.