Şimdi Ara

OPEL CORSA 1.4 100 HP 16V TWINPORT COSMO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım söylenenlere aldırma çok güzel araç al güle güle bin benim annemin bundan önceki aracı 96 model corsaydı gittik 2010 aldık bu seferde tam otomatik sanzıman yokusta geri kaçırma yapmaz çok güzel araç içide ferak 1.86 boyum var ben rahat rahat girebiliyorum içine çok rahat ediceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Şehir içi 45 kuruştan az yakmaz o araç.

yok artık !

abartmayınız

ek bilgiler:

araç mart ayında makyajlı bir kasaya sahip olacak yeni marka yüzü corsa'ya da eklenecek.

eğer sorun etmezseniz ve uzun yıllar binmeyi planlıyorsanız güle güle kullanın

zaten alacağınız araç yeni motora sahip,100hp lik versiyon,90 hp olana göre hem daha az tüketmekte hem de daha iyi performans verileri sunmaktadır.

ayrıca motorlarda yapılan değişiklikle beraber aracın süspansiyon ve direksiyon sistemi yenilenmiştir.

yenilenmiş hali hakkında hiçbir yorum okumadım fakat özelliklerin(yol tutuş,konfor vb.) bir miktar daha ileri taşınacağını da tahmin etmek zor değil

hayırlı olsun demek istiyorum

45 kuruş yaktıracak arkadaşın laflarına aldırmayın o başka bir dünyada bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 19 Ocak 2011; 21:37:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

yok artık !

abartmayınız

ek bilgiler:

araç mart ayında makyajlı bir kasaya sahip olacak yeni marka yüzü corsa'ya da eklenecek.

zaten alacağınız araç yeni motora sahip,100hp lik versiyon,90 hp olana göre hem daha az tüketmekte hem de daha iyi performans verileri sunmaktadır.

ayrıca motorlarda yapılan değişiklikle beraber aracın süspansiyon ve direksiyon sistemi yenilenmiştir.

yenilenmiş hali hakkında hiçbir yorum okumadım fakat özelliklerin(yol tutuş,konfor vb.) bir miktar daha ileri taşınacağını da tahmin etmek zor değil

teşekkürler :)

• Niye V.K arkadaş belki yoğun trafikten bahsetmiştir.Sen aracı aldığından beri benzin fiyatları çok değişti.
    Benzinin lt şu anda 4 TL, bu araç ortalama bir şehiriçi trafiğinde 10 lt yakıyor.Yani km de 40 krş, 45 kuruş ile arasında sadece 5 kuruş var yani aşırı abartı değil.

Otomatikleştirilmiş şanzumanlar o kadar da sıkıntı değil.En azından ben Opeldekiler öyle aşırıya kaça ( Toyotadaki MMT gibi) bir sıkıntı duymadım.Alışması biraz zaman alabiliyor ama abartıldığı kadar da rahatsız edici değil ( Opel-Pejo-Jazz için konuşursam)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Niye V.K arkadaş belki yoğun trafikten bahsetmiştir.Sen aracı aldığından beri benzin fiyatları çok değişti.
    Benzinin lt şu anda 4 TL, bu araç ortalama bir şehiriçi trafiğinde 10 lt yakıyor.Yani km de 40 krş, 45 kuruş ile arasında sadece 5 kuruş var yani aşırı abartı değil.

Otomatikleştirilmiş şanzumanlar o kadar da sıkıntı değil.En azından ben Opeldekiler öyle aşırıya kaça ( Toyotadaki MMT gibi) bir sıkıntı duymadım.Alışması biraz zaman alabiliyor ama abartıldığı kadar da rahatsız edici değil ( Opel-Pejo-Jazz için konuşursam)

ben aracı aldığımdan beri benzin fiyatları çok değişti elbette ama aracımın tüketim miktarı değişmedi

ki ben 90 hp lik versiyonunu kullanıyorum,öyle sakin bir sürüş karakterimde yok.ben bu araçla 8-8,5 lt gibi bir rakam tüketiyorum

arkadaşın da bu verileri tutturabileceğine inanıyorum sonuçta daha yeni ve geliştirilmiş bir motor,kağıt üstündeki verileri de daha az

ben bu araçla bir senede 33000 km yi devirdim.bir depo benzinle sakin kullanıp 530 km menzilde yaptım,canına ot tıkayıp 330-350 km civarı bir menzilde yaptım.o yüzden 45 kuruş günlük bir kullanım için hayali geliyor bana

• bu arada yeni kasa aşağıdaki gibi biraz daha yuvarlatılmış mazda 3, pejo ve citroen kırması gibi olmuş sanki :)

http://www.dailymotion.com/video/xgak80_opel-corsa-2011_auto
  • Mercekli farlar bana nedense şu şahsiyeti hatırlatıyor
     OPEL CORSA 1.4 100 HP 16V TWINPORT COSMO
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

yok artık !

abartmayınız

ek bilgiler:

Manuel şanzımanlı benzinli araçlar o kadar yakarken sizin 4 ileri tarih öncesi şanzımanla 8l yakmanız büyük başarı.

• son mesajın üzerinden epey geçmiş ama olsun. çok iyi tercih yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum. 4 ileri tork konvektörlü Tam otomatik araç seçenekleri maalesef çok az sadece opel corsa ve nissan note var bildiğim kadarıyla. aracın COSMO olması ve dolu olması gerçekten güzel 37,400 liste fiyatı olan bir aracı 35000 e iyi almışsınız. hangi il ve bayiden olduğunu söylerseniz sevinirim. mart sonu ya da nisan başı bende sizin aynı aracın enjoy 111. yıl serisini almayı düşünüyorum belki bende okadar indirim alabilrim. Aracın şehiriçi fabrika verileri 8 lt civarı olsada bende 9-10 lt den aşağı yakmayacağını düşünüyorum. ama zamanla düşecektir. Corsanın makyaj geçireceği doğru ancak sadece far. tampon, ızgara olduğunu biliyorum, belkide bu kadar indirim almanız bu yüzdendir. bence güzel bir karar vermişsiniz. kazasız belasız iyi günlerde binmenizi temenni ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainoid
    quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum
    Geçenlerde corsa ile yolculuk yaptım. dizeldi, yalıtım resmen rezalet bence. Hem yol sesi hem motor sesi çok fazla, hiç hoşuma gitmedi o yüzden. Sevmem ama punto bile daha başarılı corsadan. Size honda jazz, suzuki swift önerebilirim. İki de sessiz, güzel araç.

dediğim gibi otomatikleştirilmiş7yarı otomatik vitesler sorunlu ve sıkıntılı. tecrübe ettim ve kafama bu yerleşti bu.
    honda jazz kullanmamış olsam da o da yarı otomatik vites ve 1.4 i-shift fun liste fiyatı 39.350 TL gibi çok yüksek bir fiyat.
    honda bayiilerinin yaklaşımı nasıl?

swift'in ise ciddi çekiş sorunu olduğunu duydum. yedek parçası oldukça pahalı dendi..

Jazz için pazarlık yapsaydınız keşke.
    Güzel indirim yapmıştı Honda kayınvalideme.
    37.500`e bıraktılar.
    Gerçi 2.500 de az para değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: embiya82

son mesajın üzerinden epey geçmiş ama olsun. çok iyi tercih yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum. 4 ileri tork konvektörlü Tam otomatik araç seçenekleri maalesef çok az sadece opel corsa ve nissan note var bildiğim kadarıyla. aracın COSMO olması ve dolu olması gerçekten güzel 37,400 liste fiyatı olan bir aracı 35000 e iyi almışsınız. hangi il ve bayiden olduğunu söylerseniz sevinirim. mart sonu ya da nisan başı bende sizin aynı aracın enjoy 111. yıl serisini almayı düşünüyorum belki bende okadar indirim alabilrim. Aracın şehiriçi fabrika verileri 8 lt civarı olsada bende 9-10 lt den aşağı yakmayacağını düşünüyorum. ama zamanla düşecektir. Corsanın makyaj geçireceği doğru ancak sadece far. tampon, ızgara olduğunu biliyorum, belkide bu kadar indirim almanız bu yüzdendir. bence güzel bir karar vermişsiniz. kazasız belasız iyi günlerde binmenizi temenni ediyorum.

Ben de o kadar yaktığını sanıyordum, ama sonra hesapladım şehir dışı ağırlıklı kullanımımla tüketim 100km'de 6.9 litreye düştü. 10 litre yakması imkansız, tüm depoyu şehir içi ağır trafikte bitirirseniz belki. Ha tabi sürekli dip gaz giderim diyorsanız da 10 litre yakar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.