Şimdi Ara

OPEL CORSA 1.4 100 HP 16V TWINPORT COSMO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle amakesinlikle sıfır olacak ve otomatik vites olacak bir araç arıyordum.

OPEL CORSA 1.4 16V TWINPORT COSMO ALIYORUM. Fiyat 35.000 TL, 2 ay sonra teslim edilecek.

Elektronik Stabilite Programı (ESP)
    Perde Hava Yastıkları
    Grafik Bilgi Ekranı
    Elektronik İklim Kontrollü Klima
    Park Sensörü

+'ları olması nedeniyle enjoy modeline tercih ettim.

Beni opel aldırmaktan ya da bu modeli aldırmaktan caydırmak isteyen ya da doğru bir karar verdiğim için desteklemek isteyenler için açtım başlığı.

Özellikle sadece "o para verilmez" yorumlarını merakla bekliyorum :)

• Yılda kaç km yapmayı düşünüyorsunuz? Ona göre üste ekleyip dizel alın diye bir öneri gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Yılda kaç km yapmayı düşünüyorsunuz? Ona göre üste ekleyip dizel alın diye bir öneri gelebilir

selam,

yaklaşık 15bin km. bu nedenle dizelden vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainoid

quote:

Yılda kaç km yapmayı düşünüyorsunuz? Ona göre üste ekleyip dizel alın diye bir öneri gelebilir

selam,

Alıntıları Göster
    Şehir içi 45 kuruştan az yakmaz o araç. Seat Ibıza 1.2 TSI 105hp DSG tavsiye ederim. Daha performanslı ve daha düşük bir yakıt tüketimi olacaktır.

• quote:

quote:

selam,

Alıntıları Göster
    33.000 TL'ye Fiat Linea 1.4 120 hp T-Jet Emotion Plus donanımlısı var sanırım. Onlarada bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

33.000 TL'ye Fiat Linea 1.4 120 hp T-Jet Emotion Plus donanımlısı var sanırım. Onlarada bakabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Araç güzel, tek laf edilebilecek yanı yakıt tüketimi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Şehir içi 45 kuruştan az yakmaz o araç. Seat Ibıza 1.2 TSI 105hp DSG tavsiye ederim. Daha performanslı ve daha düşük bir yakıt tüketimi olacaktır.

canozpınar selam,

çift kavramalı şanzımanı ve dizel olması avantaj olmasına rağmen benim olmazsa olmazım olan otomatik şanzıman bu araçta mevcut değil. ayrıca bu donanımlar onda bulunmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

canozpınar selam,

çift kavramalı şanzımanı ve dizel olması avantaj olmasına rağmen benim olmazsa olmazım olan otomatik şanzıman bu araçta mevcut değil. ayrıca bu donanımlar onda bulunmuyor.

Alıntıları Göster
    Herşey iyi güzelde 2 ay çok uzun bir süre , neden bu kadar gecikecekmiş acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

türkiye'ye gelmiyor, özel sipariş üzerine geliyormuş.

zaten enjoy da alsam 1 ay kadar bekleyecektim.
  • quote:

quote:

türkiye'ye gelmiyor, özel sipariş üzerine geliyormuş.

zaten enjoy da alsam 1 ay kadar bekleyecektim.

Alıntıları Göster
    İyi günlerde kullanın güzel tercih tek kötülüğü benzinli olması. :)
  • quote:

evet ancak maalesef dizel tam otomatik seçeneği piyasada yok. yarı otomatik/otomatikleştirilmiş şanzımanlar hakkında çok sıkıntı duyduğum için istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuflenmispeynir

Alıntıları Göster
    annemin arabası ben kullandım çok rahat yalnız öyle performans arabası değil vites geçişleri çok güzel üst devrilerde çekiş biraz düşüyor 5 -6 bin devirde kaldıki normal kullanımda o devire çıkmıyor alet çok memnun kalırsınız güle güle kullanın başka sorunuz olursa cevaplaya bilirim

• Otomatik şanzıman şartınız nedeniyle seçenekler kısıtlı, fiyatı ve yakıt tüketimi haricinde corsa iyi bir seçim gibi duruyor.
  • quote:

quote:

canozpınar selam,

1.2 TSI benzinli bir motordur. Siz anladığım kadarıyla tam otomatik şanzıman istiyorsunuz. 1.2 TSI, DSG'yi zorlayacak güçte bir motor olmadığından size sorun çıkaracağını pek sanmıyorum. İlla DSG istemiyorum diyorsanız CVT şanzımanlı araçlara bakmanızı öneririm. CVT'ler bildiğim kadarıyla oldukça sorunsuz şanzımanlar. Corsa, 4 ileri otomatik şanzımanı ile sizi yakıtta ciddi anlamda sıkıntıya sokar. Yakıt sizin için sorun olmasa bile Corsa o yakıt tüketimine değecek bir otomobil değil bence.

• quote:

quote:

quote:

canozpınar selam,

1.2 TSI benzinli bir motordur. Siz anladığım kadarıyla tam otomatik şanzıman istiyorsunuz. 1.2 TSI, DSG'yi zorlayacak güçte bir motor olmadığından size sorun çıkaracağını pek sanmıyorum. İlla DSG istemiyorum diyorsanız CVT şanzımanlı araçlara bakmanızı öneririm. CVT'ler bildiğim kadarıyla oldukça sorunsuz şanzımanlar. Corsa, 4 ileri otomatik şanzımanı ile sizi yakıtta ciddi anlamda sıkıntıya sokar. Yakıt sizin için sorun olmasa bile Corsa o yakıt tüketimine değecek bir otomobil değil bence.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun
    Arkadaşımda 2009 model 90 hp Otm. var ve hep çok yaktığını söyler umarım 100 hp lik motor daha tutumludur

Bu arada 2 ay sonra teslim edilecek demişsiniz makyajlı versiyon mu?

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemoki -- 19 Ocak 2011; 17:23:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoki

Hayırlı olsun
    Arkadaşımda 2009 model 90 hp Otm. var ve hep çok yaktığını söyler umarım 100 hp lik motor daha tutumludur

Bu arada 2 ay sonra teslim edilecek demişsiniz makyajlı versiyon mu?

Edit: ekleme

Alıntıları Göster
    1.si araç makyajlandı ama size makyajlı versiyon mu gelecek mutlaka öğrenin ( bayiler mayıs gibi filan getiririz mi ne diyorlardı çünkü)

2.si bu araç benzini yakar,cidden yakar trafik durumuna göre değişmekle 10 lt civarında gezinir durur.

Bu ikisi sorun değilse güzel araç hayırlı olsun şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

1.si araç makyajlandı ama size makyajlı versiyon mu gelecek mutlaka öğrenin ( bayiler mayıs gibi filan getiririz mi ne diyorlardı çünkü)

2.si bu araç benzini yakar,cidden yakar trafik durumuna göre değişmekle 10 lt civarında gezinir durur.

selamlar,

1) bunu bilmiyorum açıkçası yarın soracağım. çok büyük bir fark var mı ki arada?

2) 10 lt yüksek. bu fiyata bu donanımla içime sinecek markada otomatik vites az yakan ne olabilir pek seçenek de yok..
  • quote:

quote:

selamlar,

1) bunu bilmiyorum açıkçası yarın soracağım. çok büyük bir fark var mı ki arada?

2) 10 lt yüksek. bu fiyata bu donanımla içime sinecek markada otomatik vites az yakan ne olabilir pek seçenek de yok..

Olmaz olur mu sonuçta makyajlı kasa gerek görsel gerek ise birçok teknik iyileştirme yapılır.Ayrıca 2.el de ilerde satma durumuda var.Makyajlı olması her açıdan avantaj alıcı için.

Dediğin gibi pek seçenek yok aslında benzinli olarak.Otomatiği varsa 1.2 Tsi lar az yaktığını söylüyorlar, Honda Jazz CVT benzinli otomatikler arasında az yakanlardan gene.Ya da dizellere bakacaksın.

Dediğim gibi bu motor yakar bilgin olsun.Pek ekonomik bir araç değil sınıfına göre.

• quote:

quote:

quote:

selamlar,

Olmaz olur mu sonuçta makyajlı kasa gerek görsel gerek ise birçok teknik iyileştirme yapılır.Ayrıca 2.el de ilerde satma durumuda var.Makyajlı olması her açıdan avantaj alıcı için.

Dediğin gibi pek seçenek yok aslında benzinli olarak.Otomatiği varsa 1.2 Tsi lar az yaktığını söylüyorlar, Honda Jazz CVT benzinli otomatikler arasında az yakanlardan gene.Ya da dizellere bakacaksın.

Dediğim gibi bu motor yakar bilgin olsun.Pek ekonomik bir araç değil sınıfına göre.

Alıntıları Göster
    Geçenlerde corsa ile yolculuk yaptım. dizeldi, yalıtım resmen rezalet bence. Hem yol sesi hem motor sesi çok fazla, hiç hoşuma gitmedi o yüzden. Sevmem ama punto bile daha başarılı corsadan. Size honda jazz, suzuki swift önerebilirim. İki de sessiz, güzel araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

Geçenlerde corsa ile yolculuk yaptım. dizeldi, yalıtım resmen rezalet bence. Hem yol sesi hem motor sesi çok fazla, hiç hoşuma gitmedi o yüzden. Sevmem ama punto bile daha başarılı corsadan. Size honda jazz, suzuki swift önerebilirim. İki de sessiz, güzel araç.

dediğim gibi otomatikleştirilmiş7yarı otomatik vitesler sorunlu ve sıkıntılı. tecrübe ettim ve kafama bu yerleşti bu.
    honda jazz kullanmamış olsam da o da yarı otomatik vites ve 1.4 i-shift fun liste fiyatı 39.350 TL gibi çok yüksek bir fiyat.
    honda bayiilerinin yaklaşımı nasıl?

swift'in ise ciddi çekiş sorunu olduğunu duydum. yedek parçası oldukça pahalı dendi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.