Şimdi Ara

opel mokka 1.6 115 hp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
21.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biri Allah rızası için biri opel mokka 1.6 115 hp hakkında bilgi versin.. ben mokka almayı planlıyorum
    ama 1.4 140 hp fiyat olarak yüksek geliyor. 1.6 çekiş yönünden çok mu sıkıntılı. bende 1.3 cdti astra var pek
    atak değil. enine boyuna bilgi verecek biri varsa lütfen esirgemesin. benim için çok önemli bu yorum.

kullanan varsa onlardan özellikle rica ediyorum.

yorum yapacak olan arkadaşların yorumunu da alabilirim(yok kardeş çekmez ya da kesinlikle çeker gibi..)

şimdiden ellerinize, yüreğinize, yorumunuza sağlık.. teşekkür ediyorum..

• Dostum arac cok yeni
    Kullanicisina rastlamak bence su an icin zor
    Bende 6 yildir 1.3 cdti astra kullanicisiyim
    Bu konuda imkaniniz varsa mutlaka test surusu yapmanizi tavsiye ederim
    Cekis anlaminda sorun olacagini sanmiyorum
    Ancak ikinci el ve yakit tuketimi konusunda bence bir daha dusunun
  • öncelikle Ilgin icin tesekkur ederim. test sürüşüne gittim fakat ellerindeki araç 1.4 140hp idi. onu kullandim gayet güzel ama arada 7 bin lira fark var ve benim icin bu meblag cok. yakıt konusuna gelince fabrika degeri ikisininde neredeyse ayni. ne yapmalı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquaz60

öncelikle Ilgin icin tesekkur ederim. test sürüşüne gittim fakat ellerindeki araç 1.4 140hp idi. onu kullandim gayet güzel ama arada 7 bin lira fark var ve benim icin bu meblag cok. yakıt konusuna gelince fabrika degeri ikisininde neredeyse ayni. ne yapmalı bilmiyorum.
    7.000 TL. elbette az para değil. Ben de 1.6 olanını kullanmadım. O yüzden birşey söylemem doğru olmaz. Varsayımlar üzerine de araba almak ne derece doğru olur bilemiyorum. Kısacası ya bu arabaya sahip birini bulmaya çalışın -ki @onur1971'in de yazdığı gibi araç yeni olduğundan çok zor- ve kendiniz deneyin veya aracın biraz daha yaygınlaşmasını bekleyin. Derim ben :) ...
  • aracın yaygınlaşmasını beklemek çok zamanımı alır gibime geliyor.
  • quote:

aracın yaygınlaşmasını beklemek çok zamanımı alır gibime geliyor.

Bugün Vauxhall Mokka 1.6 motor ile ilgili İngiltere'de çıkan yorumlara şöyle bir baktım. Malum Opel İngiltere'de Vauxhall adı altında üretim yapıyor. Genelde 1.6 motordan memnunlar. Eleştirdikleri genelde aracın genel yapısı ile ilgili hususlar (küçük bagaj vs.). Yorumları tekrar bulabilirsem eklerim (işyerimdeki bilgisayarda bakmıştım).
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanoz2000

quote:

aracın yaygınlaşmasını beklemek çok zamanımı alır gibime geliyor.

Bugün Vauxhall Mokka 1.6 motor ile ilgili İngiltere'de çıkan yorumlara şöyle bir baktım. Malum Opel İngiltere'de Vauxhall adı altında üretim yapıyor. Genelde 1.6 motordan memnunlar. Eleştirdikleri genelde aracın genel yapısı ile ilgili hususlar (küçük bagaj vs.). Yorumları tekrar bulabilirsem eklerim (işyerimdeki bilgisayarda bakmıştım).

Alıntıları Göster
    evet o isim altında üretildiğini biliyordum fakat yurt dışındaki siteleri hiç incelemedim.. 1.6 ile ilgili olumlu bir gelişme
    benim için. aracın genel yapısı ile ilgili benim tereddütüm yok. zevk meselesidir ama ben çok beğendim. test sürüşü
    yaptım zaten. tek soru 1.6 motorla ilgili.

ilginize çok teşekkür ediyorum. olumlu haberler umuyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    renault 1.5 dci
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet o isim altında üretildiğini biliyordum fakat yurt dışındaki siteleri hiç incelemedim.. 1.6 ile ilgili olumlu bir gelişme
    benim için. aracın genel yapısı ile ilgili benim tereddütüm yok. zevk meselesidir ama ben çok beğendim. test sürüşü
    yaptım zaten. tek soru 1.6 motorla ilgili.

ilginize çok teşekkür ediyorum. olumlu haberler umuyorum..

Alıntıları Göster
    yok mu bilgisi, ilgisi, görgüsü, kullananı, kullandıranı, kullananı göreni, duyanı, bileni, tavsiye edeni.. yok mu yani..

• quote:

yok mu bilgisi, ilgisi, görgüsü, kullananı, kullandıranı, kullananı göreni, duyanı, bileni, tavsiye edeni.. yok mu yani..

Alıntıları Göster
    Benimde gönlümde Mokka yatıyor.Kullanan bir arkadaşım 1.6 motorun sıkıntı yaratmadığını söylemişti.Ama tabii kişilerin beklentileri ve zevkleri farklı farklıdır.Bence almadan 1.6'lığını test etmeye bakın ve ona göre kararınızı verin sonradan sıkıntı yaşamanızı istemem.

• Mokkamı aldım daha önce Vectra ve golf kullanmıştım.İnanın bir arabayı sürerken bu kadar keyif aldığımı ve kendimi güvende hissettiğimi hatırlamıyorum.Sınıf olarak SUV B geçiyor ama captivayla yarışır ve teknik,dizayn,donanım kalitesi,sağlamlık açısından fark atar bence... tek dez avantajı bagaj hacmi.Yine de 2006 golfden büyük bir bagajı olduğu kesin..115 beygire gelince bence 1500 kg için yeterli. Eski aracım 102 bg 1370 kg idi ve çekişi ondan çok farklı değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_tech

quote:

Orijinalden alıntı: doctorinsmile

Mokkamı aldım daha önce Vectra ve golf kullanmıştım.İnanın bir arabayı sürerken bu kadar keyif aldığımı ve kendimi güvende hissettiğimi hatırlamıyorum.Sınıf olarak SUV B geçiyor ama captivayla yarışır ve teknik,dizayn,donanım kalitesi,sağlamlık açısından fark atar bence... tek dez avantajı bagaj hacmi.Yine de 2006 golfden büyük bir bagajı olduğu kesin..115 beygire gelince bence 1500 kg için yeterli. Eski aracım 102 bg 1370 kg idi ve çekişi ondan çok farklı değil...

merhaba özellikle iç mekan ve arka koltuk mesafesi ile ilgili bilgi ve diğer araçlarla kıyaslama yapabilirmisiniz?

Youtube'da Mokka ile ilgili çok sayıda video mevcut. Özellikle ''Mokka Interior'' diye aratırsanız videolardaki incelemelerde iç mekan tasarımı ve koltuk mesafeleri ile ilgili görüntülere ulaşabilirsiniz.

• quote:

arkadaşlar biri Allah rızası için biri opel mokka 1.6 115 hp hakkında bilgi versin.. ben mokka almayı planlıyorum
    ama 1.4 140 hp fiyat olarak yüksek geliyor. 1.6 çekiş yönünden çok mu sıkıntılı. bende 1.3 cdti astra var pek
    atak değil. enine boyuna bilgi verecek biri varsa lütfen esirgemesin. benim için çok önemli bu yorum.

yorum yapacak olan arkadaşların yorumunu da alabilirim(yok kardeş çekmez ya da kesinlikle çeker gibi..)

Bir arkadasim mokka dusunuyordu.. Satis danismaninin soyledigini yaziyorum.. 115 hp sakin almayin dedi.. Arac gercekten gitmiyor.. Bence 140 hp icin zorlayin kendinizi..

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanciliz

quote:

arkadaşlar biri Allah rızası için biri opel mokka 1.6 115 hp hakkında bilgi versin.. ben mokka almayı planlıyorum

Bir arkadasim mokka dusunuyordu.. Satis danismaninin soyledigini yaziyorum.. 115 hp sakin almayin dedi.. Arac gercekten gitmiyor.. Bence 140 hp icin zorlayin kendinizi..
    @erhanciliz
    bende bayilerden 115 hp için fiyat almak için aradığımda bana da aynı şeyi söylediler fakat gariptir ki ellerinde 115 hp mokka kalmamış,
    kalanların hepsi 140 beygir. ya gerçekten 115 beygir gitmiyor diye getirmediler türkiyeye ya da 115 ler hep satıldı 140 satmak için
    böyle söylüyorlar. çok karıştı kafam.

140 hp aldığımda lpg yi girme şansım yok. ama 115 hp aldığımda turbo olmadığı için lpg şansım var. bu açıdan da 115 lik bana uygun geliyor.
    malum şu şartlarda benzinli araç kullanmak bir öğretmen için gerçekten sıkıntı..

• quote:

@erhanciliz
    bende bayilerden 115 hp için fiyat almak için aradığımda bana da aynı şeyi söylediler fakat gariptir ki ellerinde 115 hp mokka kalmamış,
    kalanların hepsi 140 beygir. ya gerçekten 115 beygir gitmiyor diye getirmediler türkiyeye ya da 115 ler hep satıldı 140 satmak için

140 hp aldığımda lpg yi girme şansım yok. ama 115 hp aldığımda turbo olmadığı için lpg şansım var. bu açıdan da 115 lik bana uygun geliyor.
    malum şu şartlarda benzinli araç kullanmak bir öğretmen için gerçekten sıkıntı..

Alıntıları Göster
    Sizcede o direksiyon hem çok büyük hemde çirkin değilmi? Direksiyon konsolun üzerine düşmüş Can simidi gibi duruyor ve içerideki havayı öldürüyor bence daha küçük ve spor bir direksiyon olmalıydı Geyik başı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

Sizcede o direksiyon hem çok büyük hemde çirkin değilmi? Direksiyon konsolun üzerine düşmüş Can simidi gibi duruyor ve içerideki havayı öldürüyor bence daha küçük ve spor bir direksiyon olmalıydı Geyik başı değil.

Alıntıları Göster
    @AO

valla benim incelemiş olduğum SUV lar arasında içi ve dışı en şık olan araç MOKKA'ydı..
    bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum..
  • quote:

@erhanciliz

Lpg mi.... Aman hocam yapmayın.. Önceki aracım lpg olan birisi olarak konuşuyorum.. SAKINAAA..... Heleki mokka gibi bir araca.... O kadar para verip lpg taktırıp hem aracı öldürmeyin hemde başınızı ağrıtmayın. Aslan besleyen ne yediğine bakmaz.. Şu an ben 6 silindir 3500 cc benzini araç alsam yine lpg taktırmam... 140 hp alın otomatik olarak 4x4 oluyor sanırım, yanılmıyorsam.. keyfini çıkarın. Lpg ye sakın bulaşmayın. Ha sen ne bilirsin dersen, En azından opel serviste taktırmayın.. Lpg işini lpg ciye bırakın.. BRC den şaşmayın... Benden tavsiye....

• quote:

@AO

valla benim incelemiş olduğum SUV lar arasında içi ve dışı en şık olan araç MOKKA'ydı..

Araç şık ama... size bir tavsiye.. Mokka düşünen arkadaşım 57.000 tl ye kia sportage gsl plus.. En dolusunu aldı.. Bir düşünün...
  • quote:

quote:

@AO

Araç şık ama... size bir tavsiye.. Mokka düşünen arkadaşım 57.000 tl ye kia sportage gsl plus.. En dolusunu aldı.. Bir düşünün...

Alıntıları Göster
    @erhanciliz

aracı inceledim gerçekten dolu bir araç.. o fiyata nereden aldı acaba?

• quote:

@erhanciliz

Kia samsun asal... Ama şu an bu fiyata verirlermi bilmiyorumn.. Ama İstanbul ulukar en uygun oradan alırsınız... Belki şu an daha düşük fiyata alabilirsiniz.. Ama 2012 model... 57000 tl ye gsl plus rahat alırsınız.. Bir araştırıp sorun.. Sportage crosssover değil .. şöyleki 4x4 boyutlarında.. Mokka ise nissan juke boyutlarında.... ve çok pahalı....
  • quote:

quote:

@erhanciliz

Kia samsun asal... Ama şu an bu fiyata verirlermi bilmiyorumn.. Ama İstanbul ulukar en uygun oradan alırsınız... Belki şu an daha düşük fiyata alabilirsiniz.. Ama 2012 model... 57000 tl ye gsl plus rahat alırsınız.. Bir araştırıp sorun.. Sportage crosssover değil .. şöyleki 4x4 boyutlarında.. Mokka ise nissan juke boyutlarında.... ve çok pahalı....

Alıntıları Göster
    @erhanciliz

aracın yakıt tüketimi biraz yüksek geldi. acaba aracın lpg uyumu var mı?
    opellerde 1.4 140 hp in yakıtı uygun ama bunda tüp düşünülebilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.