Şimdi Ara

Opel Corsa alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
2
Favori
25.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş yardım istemiş istemezseniz yardımcı olmak için posta atmayabilirsiniz
    ancak burda yazma sorma etme git bayiiine karar vermeni geliştir tarzı sözler söyleme
    hakkını size vermez istemeyen cevap yazmaz burası forum ortamı bilgi paylaşımı ortamıdır
    bunun bilinci ile gelmek lazımdır yoksa kararsız insanlara hayat dersi verme yeri değildir.
    Lütfen bayan erkek farketmez forum arkadaşlarına saygılı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunrasit

arkadaş yardım istemiş istemezseniz yardımcı olmak için posta atmayabilirsiniz
    ancak burda yazma sorma etme git bayiiine karar vermeni geliştir tarzı sözler söyleme
    hakkını size vermez istemeyen cevap yazmaz burası forum ortamı bilgi paylaşımı ortamıdır
    bunun bilinci ile gelmek lazımdır yoksa kararsız insanlara hayat dersi verme yeri değildir.
    Lütfen bayan erkek farketmez forum arkadaşlarına saygılı olalım.

teşekkür ederim harunrasit bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: esraksk35

quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

Yakıt uygunlugu bir cok markada var zaten. Sizin yerinizde olsam biraz daha araştırırdım farklı markaları

ama
    s.içi:4,5
    s.dışı:3,1
    karma:3,6 bu kadar az değeri başka bir araba modelinde görmedim,sizin bildiğiniz varsa lütfen söleyin yardımcı olun bana :/

Kim 3.1 yakmıs.Ha yakmıssa 95 hp punto da o kadar yakar.Bence full bir punto harika olu.Punto alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrika değeri tabi tutturmak zor ama btün arabalarda gecerli bu
    artıkkesin karar verdim ya corsa ya polo ama hangisi:S
  • kesinlikle POLO. Wolksvagen wolksvagen dir. Mazleme kalitesi olarak hepsinden üstündür. Corsa yerine Punto öneren arkadaşa çok güldüm yanlız. hayaller aleminde yaşayan insanlar hala var demek :) Clio kullanıyorum. silgeçleri zart zurt çalışıyor. uzun yolda kafa bırakmıyor. servis 2 kere silgeç değiştirdi ama sonuç aynı. paranızla rezil olmayın Wolksvagen dan şaşmayın.
  • cok teşekkür ederim proxima35
    bende aynı görüşteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxima35

kesinlikle POLO. Wolksvagen wolksvagen dir. Mazleme kalitesi olarak hepsinden üstündür. Corsa yerine Punto öneren arkadaşa çok güldüm yanlız. hayaller aleminde yaşayan insanlar hala var demek :) Clio kullanıyorum. silgeçleri zart zurt çalışıyor. uzun yolda kafa bırakmıyor. servis 2 kere silgeç değiştirdi ama sonuç aynı. paranızla rezil olmayın Wolksvagen dan şaşmayın.
    ironi yaptınız herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engyn

Alınmaz, aynı segment ve fiyat aralığında Punto alınır. Aynı motor olmasına rağmen performansı, konforu, donanımı ve yalıtımı çok daha iyidir. İçeri çok feci ses alır corsa.

1.4 ve üzeri isterseniz fiesta ve yeni clio'da işin içine girebilir.

Annemde kardeşimin de kullandığı 2008 G.Punto 1.4 77Hp vardı, esneklik ve malzeme kalitesi dışında genel olarak çok da memnunduk, 2011 1.4 100Hp Corsa ile yeniledik ama dediğinizin aksine Corsa nın yol yalıtımı, kumanda - konsol kalitesi daha iyi ve amortisörü bariz biçimde daha konforlu, makyajlı Punto larda dediklerim daha iyi hale geldiyse bilemiyorum, sesten kastınız dizel motorun sesi mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 20 Ocak 2013; 20:29:46 >
  • büyük ihtimalle polo 1.2 bluemotion alacağım yardım eden herkese teşekkür ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Alınmaz, aynı segment ve fiyat aralığında Punto alınır. Aynı motor olmasına rağmen performansı, konforu, donanımı ve yalıtımı çok daha iyidir. İçeri çok feci ses alır corsa.

1.4 ve üzeri isterseniz fiesta ve yeni clio'da işin içine girebilir.

Annemde kardeşimin de kullandığı 2008 G.Punto 1.4 77Hp vardı, esneklik ve malzeme kalitesi dışında genel olarak çok da memnunduk, 2011 1.4 100Hp Corsa ile yeniledik ama dediğinizin aksine Corsa nın yol yalıtımı, kumanda - konsol kalitesi daha iyi ve amortisörü bariz biçimde daha konforlu, makyajlı Punto larda dediklerim daha iyi hale geldiyse bilemiyorum, sesten kastınız dizel motorun sesi mi acaba?

Malzeme kalitesi Corsa'nın daha iyi olabilir. Aynı şekilde benzinli motorların ses yalıtımı konusunda da corsa iyi olabilir, tecrübem olmadı o konuda.

Benim bahsettiğim 1.3 dizel punto ile dizel corsa arasında. Yakın zamana kadar corsa'nın torku Punto'dan daha düşüktü, bu performans açısından, üstelik aynı motor olmasına rağmen.
    Corsa'nın en alt donanımında yol bilgisayarı dahi yok, Punto'nun en alt donanımında daha fazlalar var.
    Dizelde yol ve motor sesi Corsa'nın çok bariz şekilde daha fazla, ayrıca rüzgar sesi de alıyor. Bunlar benim tecrübelerimdi.

• quote:

Malzeme kalitesi Corsa'nın daha iyi olabilir. Aynı şekilde benzinli motorların ses yalıtımı konusunda da corsa iyi olabilir, tecrübem olmadı o konuda.

Benim bahsettiğim 1.3 dizel punto ile dizel corsa arasında. Yakın zamana kadar corsa'nın torku Punto'dan daha düşüktü, bu performans açısından, üstelik aynı motor olmasına rağmen.
    Corsa'nın en alt donanımında yol bilgisayarı dahi yok, Punto'nun en alt donanımında daha fazlalar var.
    Dizelde yol ve motor sesi Corsa'nın çok bariz şekilde daha fazla, ayrıca rüzgar sesi de alıyor. Bunlar benim tecrübelerimdi.

• quote:

kesinlikle POLO. Wolksvagen wolksvagen dir. Mazleme kalitesi olarak hepsinden üstündür. Corsa yerine Punto öneren arkadaşa çok güldüm yanlız. hayaller aleminde yaşayan insanlar hala var demek :) Clio kullanıyorum. silgeçleri zart zurt çalışıyor. uzun yolda kafa bırakmıyor. servis 2 kere silgeç değiştirdi ama sonuç aynı. paranızla rezil olmayın Wolksvagen dan şaşmayın.

Hocam sen neyin kafasını yasıyorsun?Corsanın yüzü eskidi,yakında yeni kasası gelecek.Türkiye sartlarında f/p aracı olan en iyi B sınıfı araç Puntodur.Ne Polo ne Jazz ne de Clio.Bence puntodur.Dizel isteniyorsa 1.3 95 hp alınır.Benzinli isteniyorsa 1.4 105 hp alınır.Zaten Punto birçok ödüle de sahiptir.

• quote:

büyük ihtimalle polo 1.2 bluemotion alacağım yardım eden herkese teşekkür ederim:)

Ne yaptınız bar mı gelisme? Birde tam boy stepneyi sorarmısınız gidince poloda

• quote:

quote:

büyük ihtimalle polo 1.2 bluemotion alacağım yardım eden herkese teşekkür ederim:)

evet kesinlikle wv almaya kararverdik ama Golf 1,2 lt TSI BMT 105 PS Manuel (42.000TL)
    yoksa 1.2 lt TDI 75 PS Polo BlueMotion?(40.000TL)
  • quote:

quote:

quote:

evet kesinlikle wv almaya kararverdik ama Golf 1,2 lt TSI BMT 105 PS Manuel (42.000TL)
    yoksa 1.2 lt TDI 75 PS Polo BlueMotion?(40.000TL)

Sizin tercihiniz az yakmasıydı o yuzden polo derim

• quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

quote:

Hocam sen neyin kafasını yasıyorsun?Corsanın yüzü eskidi,yakında yeni kasası gelecek.Türkiye sartlarında f/p aracı olan en iyi B sınıfı araç Puntodur.Ne Polo ne Jazz ne de Clio.Bence puntodur.Dizel isteniyorsa 1.3 95 hp alınır.Benzinli isteniyorsa 1.4 105 hp alınır.Zaten Punto birçok ödüle de sahiptir.

Size bir örnek. Bizim şirkette 1.3 linea var. Araç 3 aylık ve 10000 km de. Aracın cd çaları arızalandı. Servis in dediği teyp i söküp ıstanbul a tamire gönderiyoruz. 1-2 ay a geri gelir. 2 ay boyunca goguslukte koca bir boşluk bağırsak gibi kablolar sallana sallana arabayı kullanacakmisim. Bak sen fiat kalitesine. Bende clio grandtour var. 120000 km bakımında benim hiç farketmedigim teyp in açma kapama tusunda hafif bir soyulma olduğu için garantiden yenisini taktılar. sıfır araba alıp ve bu araba malzeme kalitesi olarak sınıfının en kötüsü olduğu halde 36000TL para vericem ve bu muameleyi gorecem. Aynen dediğim gibi param ile rezil olacam. Yok ya. Asıl siz neyin kafasindasiniz.

• Golf 1,2 lt TSI BMT 105 PS Manuel (42.000TL)
    yoksa 1.2 lt TDI 75 PS Polo BlueMotion?(40.000TL) ????
  • quote:

Golf 1,2 lt TSI BMT 105 PS Manuel (42.000TL)
    yoksa 1.2 lt TDI 75 PS Polo BlueMotion?(40.000TL) ????

Bakın ben her ikisinide kullandım ( polonun sahibiydim ) golf elbette daha konforlu bu tartısılmaz ancak sizin icin yakıt onemliydi o yuzden polo yakıt konusunda uzmez sizi beni birtek on camın basıklıgı etkilerdi pek ferah degildi ici, onun dısında iyidir, gerci ben şimdi cok ayrı bir arac kullanıyorum ama tavsiyem sizin icin polo

• corsa alınır. keyifle de binilir

tavsiyem 1.3 dizel 95 beygirlik olanı.
  • YAKIT,PERFORMANS HEP Sİ VAR NEDEN ALINMASIN Kİ,RAHAT RAHAT BİNİLİR BENCE
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.