Şimdi Ara

Opel Corsa Enjoy 111 1.4 Twinport (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
37.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

hımmmm 1,2 otomatik yok herhalde?Otomatik dışı almam diyor ikna edemedim yani :) başka otomatik önerisi olan?40 bine tl ye çıkacak

Alıntıları Göster
    Honda jazz
    yeni micra
    seat ibiza
    polo bunlarda güzel

V.K.

sende 1.4 otomatik corsa mı var?

Öyleyse nasıl kullanıyorsun biraz anlatır mısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peavey

Honda jazz
    yeni micra
    seat ibiza
    polo bunlarda güzel

V.K.

sende 1.4 otomatik corsa mı var?

Öyleyse nasıl kullanıyorsun biraz anlatır mısın.

Alıntıları Göster
    Nissan micra bakılabilir içi genişledi,cvt şanzımanlı daha az yakıyo ama 1.2 motor ama bakmakta ve test etmenizde fayda var ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Nissan micra bakılabilir içi genişledi,cvt şanzımanlı daha az yakıyo ama 1.2 motor ama bakmakta ve test etmenizde fayda var ;)

Alıntıları Göster
    otomatik punto evo da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

otomatik punto evo da olabilir

Alıntıları Göster
    Honda Jazz 1.4 FUN i-Shift 39.300 Tl. 38.000 bine bırakırlar heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seriously.

Honda Jazz 1.4 FUN i-Shift 39.300 Tl. 38.000 bine bırakırlar heralde.

Alıntıları Göster
    varmı başka önerisi olan arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

varmı başka önerisi olan arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Benzinli az yaksın otomatikte olsun dersen Honda Jazz dan başka pekte alternatifin yok diyebilirim.Bayana da giden bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Benzinli az yaksın otomatikte olsun dersen Honda Jazz dan başka pekte alternatifin yok diyebilirim.Bayana da giden bir araç.

Alıntıları Göster
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 15 Kasım 2010; 13:02:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

.....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar honda jazz 1.4 FUN+ i-shift düşünüyor şimdi 39,300 bin tl otomatik vites mi yoksa opel corsa 111 mi ?sanırım honda daha az yakıyormuş?
  • Valla o paraya b sınıfı araç alınacaksa,en donanımlı en az yakan en sorunsuz araç Honda Jazz dir.
    Kuzeniniz alsın,temiz temiz binsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruf

Valla o paraya b sınıfı araç alınacaksa,en donanımlı en az yakan en sorunsuz araç Honda Jazz dir.
    Kuzeniniz alsın,temiz temiz binsin.
    peki honda jazz daki i-shift şanzuman, tam otomatik vites mi demek oluyo yoksa easytronik benzeri bi şanzuman mıdır bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _terrible_

peki honda jazz daki i-shift şanzuman, tam otomatik vites mi demek oluyo yoksa easytronik benzeri bi şanzuman mıdır bilen var mı ?

Alıntıları Göster
    Yarı otomatik ama bu easytronic-m/m daha iyi bi şanzıman hem bu arabada yokuş kalkış asistanı var ;)
  • quote:

Yarı otomatik ama bu easytronic-m/m daha iyi bi şanzıman hem bu arabada yokuş kalkış asistanı var ;)

Alıntıları Göster
    Seat İbiza'ların 1.2 DSG şanzımanlı modellerini getirmeye başlıyor. Autoshowda konuşmuştum, orada da sergiliyorlardı...

Sanırım aralık, ocak ayı gibi gelecek. Güzel bir alternatif olabilir.

Eğer 40.000'ne çıkıyosa C sınıfı Kia Pro'Ceed'ide incelemenizi tavsiye ederim. Çok hoş ve kaliteli bir araç, otomatik vites dizel modeli var. Dizek olduğundan yakıt maliyetinizde düşer, ayrıca C sınıfı bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: spark73

Seat İbiza'ların 1.2 DSG şanzımanlı modellerini getirmeye başlıyor. Autoshowda konuşmuştum, orada da sergiliyorlardı...

Sanırım aralık, ocak ayı gibi gelecek. Güzel bir alternatif olabilir.

Eğer 40.000'ne çıkıyosa C sınıfı Kia Pro'Ceed'ide incelemenizi tavsiye ederim. Çok hoş ve kaliteli bir araç, otomatik vites dizel modeli var. Dizek olduğundan yakıt maliyetinizde düşer, ayrıca C sınıfı bir araç.

Alıntıları Göster
    honda jazz derim yarı otomatik diyebiliriz yakıt tuketimi daha iyi
    belki toyota yaris e de bakılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasuson

honda jazz derim yarı otomatik diyebiliriz yakıt tuketimi daha iyi
    belki toyota yaris e de bakılabilir

Alıntıları Göster
    Eşime aldım Corsa 111 enjoy 1.4 otomatik..Opel güvenlik donanımlarını en yüksek standart olarak sunan bir otomobil markası, yani çoğu firmanın opsiyonel sunduklarını o zaten fazlası ile ilave etmiş... Ben Insignia kullanıyorum..Hadi dedim eşime alacağım aynı marka olmasın. Bir ay B segmentinde gezmediğim denemediğim araç kalmadı.Maşallah hepsi hem haketmedikleri kadar pahalı, hemde donanımsız... En son Ford fiesta ya baktık aracın içi dar ve yol tutuşu iyi değil. Dönüp dolaşıp Opel in yolunu tutmak zorunda kaldım..Valla ne yalan söyliyeyim geçenlerde eşim söyleniyor; git kendi arabanı kullan artık, benim de arabama artık el sürme:) diye.. Gerçekten çok güzel ve kaliteli bir otomobil.. Otomatik vitesi çok başarılı, nasıl attığını fark etmiyorsunuz bile..Benzin şehir içinde 0,300 TL yakıyor..bana göre sağladığı rahatlık için önemli rakam değil.. bir de şu şirket arabası zihniyetini özel arabalara monte etmeyi bıraksak..sanki yılda 50-60 bin km yol yapılacakda mazotlu alalım şeklinde düşünce..bu hesap şirketler veya kendi işinde çok km yapanlar için tabi mantıklı ama yılda 10 bin km yapacaklar için mazotlu B segmenti bir araba alıp yedi sekiz yılda amorti etmeyi beklemek pek mantıklı değil sanırım.. Çok kişi 3-4 yılda değiştiriyor..sözün kısası corsa 111 enjoy 1.4 AT iyi fikir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cematay -- 22 Kasım 2010; 2:37:08 >

• Bizde kullanıyoruz aynısı 1.4 enjoy 111 otomatik beyaz 2011 arka camlar manuel o kötü birde settings var müzik sisteminde orada değişik ayarlar var sesi güzelleştiriyor falan ama 5 sn sonra yine eskisi gibi oluyor bilmem anlatabildim mi

setting sound yazan 2 tus varya onlara basarak degısık sesler veriyor sonlarda 2-3 tane değişik özel ayar var oraya getiriyorum ses harıka oluyor ama 5 sn sonra eskisine dönüyor
    quote:

Orijinalden alıntı: cematay

Eşime aldım Corsa 111 enjoy 1.4 otomatik..Opel güvenlik donanımlarını en yüksek standart olarak sunan bir otomobil markası, yani çoğu firmanın opsiyonel sunduklarını o zaten fazlası ile ilave etmiş... Ben Insignia kullanıyorum..Hadi dedim eşime alacağım aynı marka olmasın. Bir ay B segmentinde gezmediğim denemediğim araç kalmadı.Maşallah hepsi hem haketmedikleri kadar pahalı, hemde donanımsız... En son Ford fiesta ya baktık aracın içi dar ve yol tutuşu iyi değil. Dönüp dolaşıp Opel in yolunu tutmak zorunda kaldım..Valla ne yalan söyliyeyim geçenlerde eşim söyleniyor; git kendi arabanı kullan artık, benim de arabama artık el sürme:) diye.. Gerçekten çok güzel ve kaliteli bir otomobil.. Otomatik vitesi çok başarılı, nasıl attığını fark etmiyorsunuz bile..Benzin şehir içinde 0,300 TL yakıyor..bana göre sağladığı rahatlık için önemli rakam değil.. bir de şu şirket arabası zihniyetini özel arabalara monte etmeyi bıraksak..sanki yılda 50-60 bin km yol yapılacakda mazotlu alalım şeklinde düşünce..bu hesap şirketler veya kendi işinde çok km yapanlar için tabi mantıklı ama yılda 10 bin km yapacaklar için mazotlu B segmenti bir araba alıp yedi sekiz yılda amorti etmeyi beklemek pek mantıklı değil sanırım.. Çok kişi 3-4 yılda değiştiriyor..sözün kısası corsa 111 enjoy 1.4 AT iyi fikir!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

Bizde kullanıyoruz aynısı 1.4 enjoy 111 otomatik beyaz 2011 arka camlar manuel o kötü birde settings var müzik sisteminde orada değişik ayarlar var sesi güzelleştiriyor falan ama 5 sn sonra yine eskisi gibi oluyor bilmem anlatabildim mi

setting sound yazan 2 tus varya onlara basarak degısık sesler veriyor sonlarda 2-3 tane değişik özel ayar var oraya getiriyorum ses harıka oluyor ama 5 sn sonra eskisine dönüyor

İmza herşeyi özetliyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraq

quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

Bizde kullanıyoruz aynısı 1.4 enjoy 111 otomatik beyaz 2011 arka camlar manuel o kötü birde settings var müzik sisteminde orada değişik ayarlar var sesi güzelleştiriyor falan ama 5 sn sonra yine eskisi gibi oluyor bilmem anlatabildim mi

İmza herşeyi özetliyor :))

Alıntıları Göster
    Ben bir yıl önce sıfır Corsa'yı (essentia - dizel) 30'a aldım. 33'e benzinli var deselerdi arkama bakmadan ordan kaçardım.

• quote:

ben de yeni aldım arabayı bugün teslim almaya gidiyorum. açıkçası çok araştırmadan opel corsa olsun diye aldım. ama bu okuduklarımdan sonra pişmanlık derecesine gelmiştim. sizin yazdıklarınız biraz içime su serpti ama yakıt mevzusu beni hala düşündürmüyor değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: pepperdust

quote:

ben de yeni aldım arabayı bugün teslim almaya gidiyorum. açıkçası çok araştırmadan opel corsa olsun diye aldım. ama bu okuduklarımdan sonra pişmanlık derecesine gelmiştim. sizin yazdıklarınız biraz içime su serpti ama yakıt mevzusu beni hala düşündürmüyor değil...

Alıntıları Göster
    Benzinin gelmiş olduğu fiyat ortada arabalar ne yapsın arabalar minumum seviyede tüketimlere sahip ama benzin çok pahalı bende de opel corsa 1.4 enjoy otomatik var hakkından fazla yaktığını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Çok güzel arabadır,111.yılı iyi bir donanimi var.ama çok fazla yakıt tüketir ve şanzıman 4 ileri oldugu için geç vites düşürür.

yok böyle birşey

ya bilmiyorum ben çok alışığım arabama ya da siz dsg kullanıcısısınız

araca,tepkilerine alıştıktan sonra ne neyaparsam ne zaman nasıl tepki verebileceğini gayet iyi kestirebiliyorum.sıkıntı olmuyor yani...

ben kesinlikle tavsiye ederim hocam,bence her yönüyle mutlu edebilir sizleri,kullanıcı olan bayan arkadaşın görece daha sakin olacağını düşünüyorum.bir depo ile 500 km civarında menzil görmek mümkün (kendi aracım için).

sizin alacağınız araç yeni motora sahip olacak( 1.4 100hp) ve yakıt tüketimi olarak katalog verilerinde epey fark vardı yanlış hatırlamıyorsam(pozitif yönde).

özellikle sormak istediğiniz birşey olursa buralardayım

V.K üstad şu sıralar bu arabaya bakıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-boyasiz-brc-lpg-ruhsata-isli-ilk-sahibinden-143115661/detay

Fiyat felan nedir nasıldır ne düşünüyorsun fikir verir misin?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.