Şimdi Ara

Opel Corsa+land rover kafa kafaya çarpışma sonucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bayan sürücüye çok geçmiş olsun Range olmasa ya da o ağaç ve refüj olmadan direk çarpışma yaşansa büyük felaket olurdu.

Bir de Corsayı görünce direk aklıma forumda paylaşılan hafif çizikli beyaz megane geldi.
  • Derdin neydi be arkadaş o kadar hız yapacak.Yazık şu direksiyona geçince kendimizi kaybediyoruz...Söylenecek bir şey bulamıyorum
  • Araclarinizi ayaginizla degilde beyninizle kullanmayi ne zaman ogreneckisiniz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

hız yapıp makas atarak, iyi şöför olduğunu zanneden embesiller olduğu sürece bu kazalara çok şahit oluruz malesef :(

+14
  • Kanal D' de izledim şimdi haberini. Corsa'nın sürücüsü aracın kontrolünü kaybedip, yol kenarındaki ağaca çarpıp karşı şeride fırlamış ve sürati fazlaymış. Allah rahmet eylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz Ç. -- 16 Kasım 2011; 20:40:35 >
  • corsa çıtır hasarlı land roverda çizikten lokal boyalı diye satılır yakında
  • Aşırı hız yapıldığında eninde sonunda kaza olacaktır, araçların durumuna bakarsak corsa öyle bir hale gelmiş ki oldukça hızlı olduğu belli. Buna benzer bir kaza 1 ay kadar önce pendik civarında da olmuştu(marintürk yakınlarında), karşıdan gelen araç diğer tarafa geçtikten sonra yolun kenarında park halinde olan araçlara çarpmıştı, neyse ki ölen olmamıştı. Bu arada bir süre önce sahil yolunda hız sınırı 50 km'den 70 km'ye çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangona

Kanal D' de izledim şimdi haberini. Corsa'nın sürücüsü aracın kontrolünü kaybedip, yol kenarındaki ağaca çarpıp karşı şeride fırlamış ve sürati fazlaymış. Allah rahmet eylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 16 Kasım 2011; 21:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: Mangona

Kanal D' de izledim şimdi haberini. Corsa'nın sürücüsü kontrolü kaybeden ağaca çarpıp karşı şeride fırlamış ve sürati fazlaymış. Allah rahmet eylesin

kontrolü kaybeden ağaç değil, sürücüsü idaresindeki Opel Corsa

Düzelttim. Haberi izlerken yazdım mesajı, karışmış kelimeler birbirine. Uyardığınız için teşekkür ederim. Sevgiler.
  • Bu arac bu hale ancak 100 km/h ustu hizla giderse olur. Once agaca carpip sonra range e carpmis... Bir kac araci birbirine de sokabilirdi.. Bu surucunun ehliyetini alip tekrar kursa yollamak lazim!

Edit: haberi okumadan yorum yapmisim, surucu olmus. Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumelian -- 17 Kasım 2011; 1:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumelian

Bu arac bu hale ancak 100 km/h ustu hizla giderse olur. Once agaca carpip sonra range e carpmis... Bir kac araci birbirine de sokabilirdi.. Bu surucunun ehliyetini alip tekrar kursa yollamak lazim!

Sewgili rumelian dedigin gibi ehliyeti aldilar ancak ne yazikki ehliyetle kalmayip nufus idareside kimligini geri alip kaydini siliyor... Biraz dikkat...surucu hayatini kaybetmis...!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu arac bu hale ancak 100 km/h ustu hizla giderse olur. Once agaca carpip sonra range e carpmis... Bir kac araci birbirine de sokabilirdi.. Bu surucunun ehliyetini alip tekrar kursa yollamak lazim!

iyi okusana adam rahmetli olmuş Allah rahmet eylesin de kes sesini saygısız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

iyi okusana adam rahmetli olmuş Allah rahmet eylesin de kes sesini saygısız

Haklisin Haberi okumadim. Allah rahmet eylesin, taksiratini affetsin. Olum Allah in taktiri.
    Ama sakin ol, ne oyle kes sesini falan. Terbiyeli ol! haddini bil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: quinthox

quote:

Sewgili rumelian dedigin gibi ehliyeti aldilar ancak ne yazikki ehliyetle kalmayip nufus idareside kimligini geri alip kaydini siliyor... Biraz dikkat...surucu hayatini kaybetmis...!!!

Haklisin, haberi okumadim ozur dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirkan47

Arkadaşlar burada suç corsa nın veya değil ama bir gerçek var ki bence büyük suvların hız limiti kesinlikle daha az olmalı. Allah korusun hepimizin trafikte seyrederken kaza yapma ihtimali var. Ben 2500 kiloluk bir suvla çarpıştığımda normal bir arabayla çarpıştığımdan daha fazla zarar görürüm ve belkide yolculardan ölmeyecek kişiler bile bir suvla çarpıştığımdan dolayı ölebilir.

SANKİ BİR ADALETSİZLİK VAR.

trafikte 40 tonluk kamyonlar da var, çarpışma ihtimalini düşünemiyorum, çarptıktan sonra duruyor olsa ne yazar

• Yuh Corsa Ne Hale Gelmiş.

Maltepe Sahil Yolunu Geçip Dragosa Gelince Aklınızda Olsun Sağ Tarafta Ters Parketmiş Bir Araç Görürseniz,[Yani Kuzeye İlerleyen Yolda Arabanın Önünü Güneye Bakacak Şekilde Parketmiş Bir Araç]Genelde Accent Era Olur,Radar Vardır 20 Mt. Ötesindede Polis Çevirir.

Ben Bi Kere Ehliyetsiz Yakalandım Beni Durdurdu Arkamda Kia Rio Vardı Onu Durdurdu Tam Bana Doğru GeliyoduBen Direk Ruhsata 50 Tl Yerleştirme Moduna Giriyorum,Arkadan Bi Mercedes Bilmem Ne Serisi Geldi Taam Hadi Siz Gidin Dedi Merso'ya Gitti Allah O Mercedes'in Sahibinden Razı Olsun :D
  • ağırlığı 2 tonu geçen araçlara da kafadan çarpmalarda enerjiyi soğuracak bükülecek kıvrılacak bir kesit eklemeliler

5 yıldız mevzusunu 10 yıldıza çıkarsınlar bence

son olarak da araçları artık insanlar kullanmasın bulunduğu bölgeyi, yolu,trafikteki diğer araçları, yayaları ışıkları algılayıp istenilen istikamete kendisi yol alsın
  • Corsa ne hale gelmiş ya ağacı sökmüş birde. ancak sürücü bölgesinde bir sıkışma yok kapi bile sapasağlam.ya emniyet kemeri takmaması sonucu yada yüksek g kuvveti ile özellikle darbeyi yandan yemiş olması (yan hava yastıgı da olmadıgından) kafayi biyerlere çarpıp vefat etmiş. Belki range e önden çarpsaydı kurtulabilirdi. Yüksek hızda hiçbir araç koruyamıyor malesef şasisi daha 1 yil önce yenilenmiş 5 yıldızlı bir araç da olsa hatta bu kazada oldugu gibi sürücü kısmı nerdeyse hiç hasar bile almasa da o yüksek g kuvvetleri öldürmeye yetiyor. Hamam böcekleri gibi 500 g den kurtulabilsek keşke, 75 g bile öldürmeye yetiyor ki 75 g aslında çok küçük bir değer bir kaza için.
  • insan ne olursa olsun üzülüyor malesef.Allah rahmet eylesin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.