Şimdi Ara

Opel Corsa+land rover kafa kafaya çarpışma sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maltepede yaşanan bir kaza. Bayan ın altında binek bir araba olsaydı belkide hayatta olmazdı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19257232.asp

Opel Corsa+land rover kafa kafaya çarpışma sonucu

• Üzücü bir durum gerçekten. Yine aşırı hız ve dikkatsizlik...
  • Corsa pestil olmuş.

Sürekli takıldığımız yerde olmuş kaza zarar vermeyin arkadaş güzelim sahile ne diye hız yapıyorsunuz o yolda.

Bir sürü kişi karşıdan karşıya geçiyor o yolda ışıkların yeri dengesiz.

Dikkat dikkat dikkat...
  • Allah rahmet eylesin.
    Kütle ve ağırlık farkı işte konserve kutusu gibi olmuş corsa
  • hız felakettir
  • Kendini yarış pistinde sanan bir arkadaşımız daha değer mi ya arkadaşlar hız yapma hevesiyle canından olmaya? Hem kendini hem çevrendikeleri tehlikeye atmaya değermi? Hadi kendinden vazgeçtinde karşı taraftakinin ne suçu var?
  • Corsa ağacı yerinden söktükten sonra jeepe çarpmış.Felaket bir görüntü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs egea cross
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hız yapıp makas atarak, iyi şöför olduğunu zanneden embesiller olduğu sürece bu kazalara çok şahit oluruz malesef :(
  • Görgü tanıklarının ifadesine göre Corsa önce ağaca daha sonra karşı şeritteki seyir halindeki araca çarpıyor.
  • düşünüyorumda rahmetli, ağaca çarpmayıp direk jeep e çarpmış olsaydı nasıl bir durum olurdu düşünemiyorum.
  • üzücü bir durum...her ne kadar range tarzı araçları gereksiz görsemde bu tarz olaylarda aslında bunların bir lüks değilde ne yazıkki ülkemizde güvenlik için gerekli olduğunu gösteriyor. range yerinde bir fluence ya da ne bilim focus belki bir golf olsa sanırım tek tarafli bir kayıp olmazdı...belliki çok hızlı çarpmış...zira range deki hasarda o araç için hiçde az değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Corsa ağacı yerinden söktükten sonra jeepe çarpmış.Felaket bir görüntü.

Nasıl gidiyormuşki ağacı yerinden sökmüş Allah herkesi bu tür kazalardan korusun..
  • Corsayı göremedim kazada 2 araç olduğuna eminmiyiz bir land rover gördüm ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportacus

düşünüyorumda rahmetli, ağaca çarpmayıp direk jeep e çarpmış olsaydı nasıl bir durum olurdu düşünemiyorum.

Hocam düşünüyormusun düşünemiyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

quote:

Orijinalden alıntı: sportacus

düşünüyorumda rahmetli, ağaca çarpmayıp direk jeep e çarpmış olsaydı nasıl bir durum olurdu düşünemiyorum.

Hocam düşünüyormusun düşünemiyormusun

evet cümlede bir anlam karmaşası olmuş.
  • Hız yapmaya ne gerek var. Kendini düşünmüyosan karşındakini düşün. İşte hız yüzünden bi can daha gitti.
  • Arkadaşım kazanın gerçekleştiği ana şahit olmuş. Üzücü bir durum. Sahil yolu tehlikeli bir yol. Ben 60 kilometre hızı geçmem sahil yolunda. Etrafı izleye izleye giderim.
  • kafa kafaya falan değil ne yazık ki, kafa kafaya olsa bu kadar hasar almazdı
  • Arkadaşlar burada suç corsa nın veya değil ama bir gerçek var ki bence büyük suvların hız limiti kesinlikle daha az olmalı. Allah korusun hepimizin trafikte seyrederken kaza yapma ihtimali var. Ben 2500 kiloluk bir suvla çarpıştığımda normal bir arabayla çarpıştığımdan daha fazla zarar görürüm ve belkide yolculardan ölmeyecek kişiler bile bir suvla çarpıştığımdan dolayı ölebilir.

SANKİ BİR ADALETSİZLİK VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirkan47 -- 16 Kasım 2011; 16:45:01 >
  • Kafa kafaya değil, Range bildiğin kafayı geçirmiş Corsa'ya. Altındaki araba insan icadı be kardeşim, ne gerek var böyle hız yapmaya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.