Şimdi Ara

opel corsa lpg sorunu aciiil yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1997 model opel corsam var 1.4 swing 1 ay önce aldesa marka lpg taktırdım sorunum şu aracı stop etmek için kontağı kapatıyorum araç tam susmak üzereyken tekrar çalışıyor ve ondan sonra stop ediyor buna ters çalışma deniyormuş bu sorunu nasıl çözebilirim birde aldesa marka lpg yi araç çalışırken benzinden lpgye geçirmek için aracı 4000 devire vurdurmakmı lazım başka yolu yokmuş heralde atomatik geçmiyor aracım tek nokta enjeksiyonlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.celebi -- 25 Eylül 2007; 15:24:44 >

• bende de eskiden flash vardı, aracın kontağını kapattıktan sonra duruyor gibi olup gaz almış gibi devri yükseltip bu şekilde duruyordu. lpg yapılan yere götürmüştüm. sorun düzelmişti.

4000 devir bana biraz yüksek gibi geldi,ben çoğu zaman işe giderken 3000 deviri bile geçmiyorum kaldı ki 4000 devire geçicen ki lpg devreye girecek. bence onun ayarında bi hata yapmışlar. aldığın yere yinede bi sor...
  • teşekkürler KUZEY YÜZBAŞI bi çözüm daha bulduk benzin lpg geçiş kutusunun arkasında ayar vidası varmış oradan devir ayarlanabiliyormuş bilgin olsun seninde ilgin için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.