< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcgrkm -- 12 Kasım 2019; 15:43:36 > |
Opel Corsa Otomatik Vitesi AT-6 Hakkında (2. sayfa)
-
-
Otomatik vites yağı değiştimi bu zamana kadar? -
Kontrol ettirmekte fayda var. -
Mrb lar 2017 otomatik corsa almak istiyorum sanzimani otoru kasası detaylı nasıldır fikirlerinizi alabilirmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam, ben 2015 model 1.4 coloredition 3 senedir kullanıyorum. şanzımanı hiç sorun çıkarmadı, durunca hatta ufak bir sarsıntı oluyor motorla şanzıman bağını koparıyor diye okumuştum bir yerde ilk aldığımda. geçişleri otobanda trafikte vs herhangi bir sarsıntı duraksama vs.. hissetmiyorum. hatta kardeşimde de aynı araç var o aracı kullanınca beğendi eşim aynısından istedi.
yeni ehliyet alması ve hor kullanması sebebiyle ben de sanayi yüzü görmek istemediğimden tercih ettim çok memnunum. kardeşimdeki araç da aynı şekilde herhangi bir şanzıman arızası çıkarmadı 4 senedir.
fakat araç ortalama 9 litre yakıyor biz haftasonu genelde kullanıyoruz benzini dert etmiyorum tam otomatik ve atmosferik araç baktığımdan aynı kombinasyondaki 2014-2016 model yılları baktığım için zamanında hepsi çok yakıyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X