Bildirim
Opel Grandland X kullanıcıları (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O paylaşımı yapan benim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: 80A
O paylaşımı yapan benim :)
senden alıp sana sattım -
-
-
-
Benim araçta da aynı şekilde var. Demek ki böyle bıraktıklarına göre bir bildikleri var. -
sağolun hocam cevabınız için. merak ediyorum acaba o deliklere ne takılıyor öyle diş çekildiği için?quote:
Orijinalden alıntı: MühendisBey08
Benim araçta da aynı şekilde var. Demek ki böyle bıraktıklarına göre bir bildikleri var. -
Port bagaj taşıyıcı aparat takılıyor diye biliyorum -
ama hocam kapıları kapatınca o delikler içte kalıyor. port bagaj aparatı kapının kapanmasına engel olmaz mı?quote:
Orijinalden alıntı: 80A
Port bagaj taşıyıcı aparat takılıyor diye biliyorum -
bir de direksiyondan sesi artırmak çok rahatsız edici geliyor bana. sesi artırmak için her defasında yukarı ittirmek gerekiyor düğmeyi. düğmeyi basılı tuttuğum kadar ses artmıyor. -
Olmaz, merak etmeyin. Birçok arabada bu sekilde kullanılıyor -
Yol bilgisayarındaki ortalama hız ve ortalama tüketim..?quote:
Orijinalden alıntı: bat26
Üzerinden epey zaman geçmiş ama yakıt değerleri sorulmuş; 2018 1.6 Dizel otm. Exelance aracımızı 10 aydır kullanıyoruz. Şehir içi 6,8 Litre. şehir dışı 5,4 Litre şu anki yakıt değerleri. Araç 12.000km oldu.
Bunlar aynı anda paylaşılmadığında yakıt konusu havada kalır. -
benim aracım 620 kilometrede. 2019 model 1.5 dizel. uzun yola çıkmadım pek. şehiriçi 6.7 litre/100km gösteriyor şuan.quote:
Orijinalden alıntı: terkene
Yol bilgisayarındaki ortalama hız ve ortalama tüketim..?
Bunlar aynı anda paylaşılmadığında yakıt konusu havada kalır.
Alıntıları Göster -
glx 6~7 arası Yakıyor ki çok iyi bir değer.bundan daha az Nissan qashqai yakar ki onunda beygiri 115 olup 80 km den sonra hızlanmakta zorlanıyor.glx iyi bir tercih.quote:
Orijinalden alıntı: Meticulous
benim aracım 620 kilometrede. 2019 model 1.5 dizel. uzun yola çıkmadım pek. şehiriçi 6.7 litre/100km gösteriyor şuan.
Alıntıları Göster -
arkadaşlar merhaba,
bugün şehir içinde 2 saate yakın trafikte kaldım. park ettikten sonra farlarımın simetrik biçimde içeriden buğu yaptığını fark ettim. aracımın kazası falan da olmadı. daha 670 km de. sizce böyle olması normal mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 1 Aralık 2019; 21:4:12 >
-
Merhaba Hocam, normal şartlar altında buğu yapmaması gerekiyor, bir süre sonra geçer ama mutlaka servise gösterin, havalandırma borusu takılmamış ya da tıkanmış olabilir, servis kontrol etsin, resimde eklediğim şekilde far içinden dışarı doğru siyah ufak bir boru oluyor farlarda.quote:
Orijinalden alıntı: Meticulous
arkadaşlar merhaba,
bugün şehir içinde 2 saate yakın trafikte kaldım. park ettikten sonra farlarımın simetrik biçimde içeriden buğu yaptığını fark ettim. aracımın kazası falan da olmadı. daha 670 km de. sizce böyle olması normal mi?
-
Uzun süre farı açık tutmak da buğuyu giderir, normalde iç-dış ısı farkından dolayı hafif buğu yapar ama bu şekilde tutmaması lazım. -
hocam o boruyu bulmak için farların arkasındaki siyah plastik kapağı mı sökmem lazım?quote:
Orijinalden alıntı: MühendisBey08
Merhaba Hocam, normal şartlar altında buğu yapmaması gerekiyor, bir süre sonra geçer ama mutlaka servise gösterin, havalandırma borusu takılmamış ya da tıkanmış olabilir, servis kontrol etsin, resimde eklediğim şekilde far içinden dışarı doğru siyah ufak bir boru oluyor farlarda.
Alıntıları Göster
-
Onu tam bilmiyorum hocam da siz kendiniz sökmeye kalkmayın servise gösterin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X