Şimdi Ara

Opel insignia 1.6t cosmo mu honda civic 1.6 elegance mı ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çook saolun insignia anlatılanlara göre civicten birçok açıdan daha iyi teşekkürler iyi forumlar
  • Civic sadece az yaktigi icin alinabilir. Az yakit onemliyse B sinifi dizel de bakilabilir. Aksi durumda D sinifi arac yaninda C sinifi almak icin bir sebep gormuyorum.
  • Yakitta ahim sahim fark yok. En fazla 100 km de 1 litre oynar. Onuda konfor ve gucune verdim dersiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki civic motoru çok sağlam ve yol tutuşları harika son modelinin az yakması da önemli bir avantaj bence
  • civic az yakmaz. yakmıyor. 10 litrenin altına inemezsin. eğer 1.4 140lık insignia alacaksanız civicten bile az yakar.

bence civic sadece şanzuman ve bagaj hacminde önde.
  • İnsignia'yı alırsın, yürütemezsin.
  • tasarım-insignia
    konfor-insignia
    performans-insignia
    yol tutuş-insignia
    üstün sürüş keyfi-insignia
    her türlü insignia

civic c sınıfı, insignia d sınıfı arada çok fark var.

civic vtec motor yakıtı beter içiyormuş çevremdeki honda sahiplerinin acı vtec tecrübeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 5 Şubat 2014; 12:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfuygulama

arkadaşlar bu araçlardan birini almayı planlıyoruz fakat bir uzman bakışıyla değerlendirmeye sahip değiliz ? yakıt ,hız, güç ,kalite , donanım bakımından tecrubesi olan abilerimizin yorumlarını bekliyorum teşekkürler

yakıt: başa baş tahmin ediyorum ama kullanan arkadaşlar yazsın
    hız: insignia
    güç:insignia
    kalite:insignia
    donanım:insignia

çünkü insignia d sınıfı cıvık c sınıfı

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Orijinalden alıntı: ysfuygulama

arkadaşlar bu araçlardan birini almayı planlıyoruz fakat bir uzman bakışıyla değerlendirmeye sahip değiliz ? yakıt ,hız, güç ,kalite , donanım bakımından tecrubesi olan abilerimizin yorumlarını bekliyorum teşekkürler

yakıt: başa baş tahmin ediyorum ama kullanan arkadaşlar yazsın
    hız: insignia
    güç:insignia
    kalite:insignia
    donanım:insignia

çünkü insignia d sınıfı cıvık c sınıfı

civic mi astra mı deseniz hadi anlayacam. Biri elma biri armut. D sınıfı araba dururken imkan varsa, neden c segmenti bir araç alınsın. Her halükarda insignia derim. Hatta insignia ağır gelirse civic-astra arasında astra cosmo der keyfime bakarım.

• arkadaşlar tüp taktırmayı planladığım için insignia pek cazip bir seçenek gibi durmuyor açıkcası çok fazla sıkıntı çıkarsın istemiyorum
  • Civic mi 1.4T astra mı deseniz büyük çoğunluk astra der. Kaldıki siz insignia diyorsunuz şüphesiz insignia. Yakıt için öyle çok fazla fark yok. Ama imkanınız elveriyorsa 1.4T tercih edin ama cosmo donanımlı 1.6T da tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de insignia diyorum. Ama tüp taktırmak istiyorsanız yine aynı fiyat aralığında ve aynı segmentte avensis alınabilir. Araçtan beklenti meselesi. Şehiriçi fazla kullanıyorsanız civic şehirdışı kullanıyorsanız avensis.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.