Bildirim
Opel insignia 1.6t cosmo mu honda civic 1.6 elegance mı ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
0 mi 2.el mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. el hocam hocam 2 3 yaşında maksimum -
insignia d segmenti olduğundan bir adım öndedir zaten insigniayı bilen bilir kral araçtır heleki yeni 2014 model kasası muhteşem ötesi olmuş resmen bayıldım ancak 2012 modle falan alacaksınız bence alın derim konfor desen başda gelir donanım desen full sağlamlık desen OPEL sonuçta kesinlikle alın derim -
Hondanin tek artisi yakit olur diger seceneklerde insignia agir basar.
araci gunluk kullanmayacaksiniz yakit uzmeyecekce opeli tercih edin.
Motor sağlamlığı hariç civik'in insignia'dan üstün yanı yok. -
Tabiki insignia
Onu bunu geçtim birisi c birisi d sınıfı
insignia tartışmasız -
insignia
şuan bütcemiz 2010 ve kısmen 2011 model insigniaları alabilecek kapasiteye sahip fakat bazı konu başlıkları altında özellikle accord ile kıyas edildiği zaman insigniayı bayağı kötülemişler civic ve insignia arasında segment farkı mevcut fakat d segmentinde accordla veya başka bir araçla karşılaştırdığımızda insignianın yeri nedir ? kasasının ağır olması civic ve insignia kafa kafaya yarışcak olsa sizce civice malup olmasına sebep olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ysfuygulama
şuan bütcemiz 2010 ve kısmen 2011 model insigniaları alabilecek kapasiteye sahip fakat bazı konu başlıkları altında özellikle accord ile kıyas edildiği zaman insigniayı bayağı kötülemişler civic ve insignia arasında segment farkı mevcut fakat d segmentinde accordla veya başka bir araçla karşılaştırdığımızda insignianın yeri nedir ? kasasının ağır olması civic ve insignia kafa kafaya yarışcak olsa sizce civice malup olmasına sebep olur mu ?
torklarına beygirlerine bakın yeter insignia urbolu motor civici havada avlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 21 Ocak 2014; 19:48:10 > -
sizin bütceniz nedir ?
hocam insignianın tek sorunu yakıtı başka bir sıkıntısı yoktur -
bütçemiz 45.000 -50.000 civarlarında yakıt konusunda şehir içi 100 km de iki araba arasındaki avaraj kaç litredir ? -
İnsignia'nın yanında esamesi bile okunmaz ... -
quote:
Orijinalden alıntı: ysfuygulama
bütçemiz 45.000 -50.000 civarlarında yakıt konusunda şehir içi 100 km de iki araba arasındaki avaraj kaç litredir ?
hocam civic'i bilmiyorum da yakın arkadaşta insignia 1.6T var rahat,kafasına göre kullanır yazın 10,5 kışın 11.5 litre yakıyor -
yakıt konusunu bilemem ama ben insignianın 2012 modeliyle test sürüşü yapmıştım gayet iyi araç her halukarda civicin 1 adım önündedir. yakıt hariç -
segment farkı var zaten.
kesinlikle insignia -
şüphesiz honda -
Insignia üst segment.
Insignia daha konforlu.
Insignia daha büyük.
Insignia daha güclü.
Civic daha sorunsuz.
Civic daha iyi bir sanzimana sahip.
Civic daha ucuz. -
civic daha az yakıyor diyenler hayatlarında civic kullanmışmı merak ediyorum 13-14 lt yakıyor honda civic
Benzer içerikler
- dacia duster nasıl araba
- mg araba yorum
- jetta 1.6 tdi kronik sorunlar
- opel vivaro neden tutulmuyor
- 1.4 fire motor
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X