Şimdi Ara

Opel Insignia aldim ama... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
7
Favori
26.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serty23

Benimde ikinci el olarak almak istediğim arabalardan biri , yorumları oldukça objektif buldum , Volvo S60 D2 ile bu araç arasında bir tercih yapmak istiyorum bakalım kısmet.. arabanız hayırlı olsun..

Bende Volvo'ya bakıyordum kasa ağırlığı hemen hemen aynı olmasına rağmen motor kasayı kaldırmıyor bence. Manuelini kullandım zevkli gerçekten ama otomatik şanzuman o kasayı kaldırmıyor. Donanım olarakta İnsignia'nın altında kaldı benim açımdan. Isınamadım ya da ne bileyim :D Gümüş gri r-design çok şık yalnız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç için tavsiye istediğinde sana "Performans ve ZF dışında F30'dan daha çok memnun edecek seni" demiştim. Sanırım haklı çıktım.

Ben de kendim belli süre C180 1.6 sahibiydim. 24 saatlik Insignia test sürüşü yapmış ve performans hariç C180'den daha çok beğenmiştim Insignia'yı.
  • İnsignia 8.senedinde olduğu için minumum soruna sahip.

Artıları eksilerinden cok fazla olan f/p bir araç.

Bende f30 düşünüyordum aractan soğutcann be hocam:d

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Haklısımız hocam tam olarak performans ve zf dışında çok memnunum f30 a gore teşekkürler

• bianconera kullanıcısına yanıt
    f30 kesiklikle kötü bir araba değil. Size tavsiyem 320ied luxury line alın. her kose basındakı m paket pısık f30 lardan almayın. :)

• AtaTuncel kullanıcısına yanıt
    aynen niyetim taba harman kardonlu luxuryline.
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    adaftif farlı bulun bulabiliyorsanız.

• Şu an fiyat performans açısından Sport Insignia inanılmaz çekici. Bende de 1.6 Turbo benzinli Cosmo var, çok memnunum. Sport donanım hep gözümde kalmıştır açıkcası. Bayiden body kit + 19 inç jantların fiyatını sordum. Lastiklerin fiyatı hariç 10 bin tl fiyat çıktı, kalsın dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 20 Mart 2017; 10:33:33 >
  • bu video size fayda sağlayacaktır.https://www.youtube.com/watch?v=bPuDKK0GP3o&t=11s
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt
    Leoncuğum tüp var mı ? Ne yakıyor km de ? Bakıyorum ilanlara hep düşük km de satıyor millet daha kızlığını bozmamış arabanın elden çıkarıyor. Neden ?
  • lastiklerin basincini daha az yaksin diye 40-39 a ayarlamistim. varsin yaksin diyerek 33-32 ayarina getirdim ve konforlu olan araba daha konforlu hale geldi. yakittada gozlemledigim bir artma olmadi. bu depoyla sehir ici ortalamam 6.1 lt

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Avrupa' da satışları düşük demişsiniz ama bu araç 2009' dan bugüne 1 milyon sattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: stasi

Avrupa' da satışları düşük demişsiniz ama bu araç 2009' dan bugüne 1 milyon sattı.

diğer d sınıflarla karşılaştırmalı liste linki alabilir miyim?

passat:http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/volkswagen/volkswagen-passat/

insignia:http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/opel-vauxhall/opel-insignia/

passat karşısında resmen ezilmiş.

bu arada üşenmeden 2008 dahil topladım 830bin adet satmış tüm avrupa'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 9 Nisan 2017; 13:2:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

İnsignia 8.senedinde olduğu için minumum soruna sahip.

Artıları eksilerinden cok fazla olan f/p bir araç.

Bende f30 düşünüyordum aractan soğutcann be hocam:d

yani fazlasıyla yaşlı-demode bir araç diğer bir bakışla.
    http://carsalesbase.com/european-sales-2016-midsized-car-segment/

2015' te ikinci, 2016' da üçüncü. Toplamda da 3. sırada. Passat 1973, insignia 2009' dan beri piyasada. Bırakalım da ezilsin. Ayrıca sizin dediğiniz, insignia avrupa' da az satıyor. Passat' a nazaran az satıyor bilgisi yeni eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stasi -- 9 Nisan 2017; 13:6:26 >
    passat ne olursa olsun hep daha fazla satacak kotu olsada iyi olsada. 300 bin olsada daha fazla satacak 100 binde olsa. insanlar passati artik zorunluluk gibi kabul ediyor. arastirma yapin gorun kronik sorunlarini insanlarin feryatlarini. ben henuz rastlamadim insignia da oyle kronik bir sorun. ben araba alirken ne kadar satmis satmamis bakmam. sorunsuz ve fiyat/performans teorisini karsiliyorsa benim icin tamamdir. hatta herkeste olmayan araba benim icin daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtaTuncel

lastiklerin basincini daha az yaksin diye 40-39 a ayarlamistim. varsin yaksin diyerek 33-32 ayarina getirdim ve konforlu olan araba daha konforlu hale geldi. yakittada gozlemledigim bir artma olmadi. bu depoyla sehir ici ortalamam 6.1 lt

Çok mu sakin kullanıyorsunuz ? Bizde de flexride opsiyonlu sport var genelde tek şerit ortalama 60-70 ile seyredilen inişli çıkışlı yollarda kullanılıyor. Arada sport modunda kullanılıyor ve yakıt ortalaması pompada 7.2-7.5 civarında hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Astra'dan memnun musunuz hocam
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Araç yaklaşık 400km ye geldi şimdilik fazlasıyla iyi.

İşin ilginç yanı Golf 1.4 122Hp manuel Astra 1.4 150Hp otomatik ama 2 aracın da ş.içi tüketimleri (Edremit - Akçay, sakin kullanım) yaklaşık 6.5 litre.

Golf ü arıza yapıyor diye manuel almıştım tüketiminden memnundum, Astra daha güçlü ve otomatik diye biraz daha fazla yakar sanıyordum ama şimdilik başabaş görünüyor, kağıt üzerinde 1 litre fazla yakıyor gibi görünse de.

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    bu ortalamada dikkat etmedim acikcasi kullanim tarzima. yol bilgisayari 6.1 gostersede pompada bu deger 7 lt lere kadar cikiyor.opelin yakit konusunda ki tutarsizligi icin opel turkiyeye yazdim bakalim geri donecekler mi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.