Şimdi Ara

Opel Insignia aldim ama... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
7
Favori
26.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizdeki 316i nin kombinasyonu donanımı ne hocam? Fiyat vs hakkında bilgi verir misiniz ya da varsa ilanını paylaşabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Sizdeki 316i nin kombinasyonu donanımı ne hocam? Fiyat vs hakkında bilgi verir misiniz ya da varsa ilanını paylaşabilirsiniz.

380155457

buyrun hocam arac bu.
  • Bu değişimin yakıt ekonomisi dışında başka hiçbir avantajı olmaz.

İnsignia mühendislik ve toplam kalite konularında f30 dan mutlak geride bir araçtır. Bunu kadranda seçtikleri yazı fontundan tutun da bagaj kapağı kolundaki gergi yayının çalışma hassasiyetine kadar her yerde hissettirir. Lakin bunda absürd bir durum tabi ki yok birisi luxury sedan diğeri ise mid class.

Ben olsam bu fiyatlara 2013-14 model makyajlı kasa 2.0tdi A4 alırdım. Şu 177 hp 8 ileri olanlardan. Bazı noktalarda f30 dan bile kaliteli bir araçtır.
  • Yazılımlı 200hp Estoril den sonra üzüleceğiniz hissediyorum. Keşke b sınıfı ikinci el alıp gündelik kullanıma dönseniz.

Masraf hesabı yaparken servisi kıyaslamışsınız. Garantisi bitmiş f30u ankarada birçok özel serviste çok uygun fiyata bakım yaptıracakken sıfır opeli garanti için yetkiliye götürüp ciddi farklı fiyat vereceğinizi düşünüyorum

Hayırlı olsun. Allah utandırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Yazılımlı 200hp Estoril den sonra üzüleceğiniz hissediyorum. Keşke b sınıfı ikinci el alıp gündelik kullanıma dönseniz.

Masraf hesabı yaparken servisi kıyaslamışsınız. Garantisi bitmiş f30u ankarada birçok özel serviste çok uygun fiyata bakım yaptıracakken sıfır opeli garanti için yetkiliye götürüp ciddi farklı fiyat vereceğinizi düşünüyorum

Hayırlı olsun. Allah utandırmasın

bmw yi ozel servise goturuyorum zaten. oze servise gotursemde aracimda orjinal parca kullanirim opeli alinca onda da boyle olacak. ornek vereyim bmw nin bakimi ozel serviste 500-600 tl. balata degisimi 550-750 arasi on-arka farki oluyor. disk balata degisimi 1500 tl ki yetkiliye gotursem bu fiyat 2500-3000 arasi oluyor. soyle dusunuyorum

bmw ozel servis = opel yetkili servis

opelin ozel servisinin bmw nin ozel servisine gore cok az tutacagini dusunuyorum.

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Hocam fabrika verilerine bakarsaniz opel insigni 1.6 cdti yakit tuketimi karma 6,5 mondeo 1,5 ecoboost karma tuketim 6,3 yani fabrika verileri uzerinden konusursak 100kmde 3,5 tl fazla yakar mondeo. Buda ayda 105 yilda 1200 5 yil kullansa 6bin tl yapar. Fakat bu farki 1 vergiden,2 serviste harcayacagi paradan fazla fazla cikarir. Arti yeni kasa cok daha konforlu kaliteli bir araba sahibi olabilir. Alacagi fiyatta bile o 6bin tlyi cikarabilir hocam. Haksizsam haksizsin kardesim surada diyebilirsin
  • AtaTuncel kullanıcısına yanıt
    Abi ustte yakitla ilgili hesaplamada bulundum. Seni alinti yapacaktim alttaki abimizi yapmisim. Istersen sende bir bak almadan son bir karar vermene yardim eder
  • Merhaba hocam.

Şu an kullandığınız araç piyasanın en iyisi sayılabilir. Opel insignia kasa değiştiriyor ve 2. elde zarar ettirebilir.

Gül gibi BMW'den sonra insignia bir alt sınıf kalabilir.

Şimdiden tercihiniz hayırlı olsun. Güle güle kullanın aracınızı.
  • Hocam bu araba satılıp insignia alınır mı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

Hocam fabrika verilerine bakarsaniz opel insigni 1.6 cdti yakit tuketimi karma 6,5 mondeo 1,5 ecoboost karma tuketim 6,3 yani fabrika verileri uzerinden konusursak 100kmde 3,5 tl fazla yakar mondeo. Buda ayda 105 yilda 1200 5 yil kullansa 6bin tl yapar. Fakat bu farki 1 vergiden,2 serviste harcayacagi paradan fazla fazla cikarir. Arti yeni kasa cok daha konforlu kaliteli bir araba sahibi olabilir. Alacagi fiyatta bile o 6bin tlyi cikarabilir hocam. Haksizsam haksizsin kardesim surada diyebilirsin

yanlis bakmissin kardesim tuketim degerlerine. insignia sehir ici 6.5, mondeo sehir ici 8.7. benim f30 un sehir ici 7.3 lt zaten. mondeyu benzinli tercih etmem.

karma tuketimleri insignia 5 lt mondeo 6.3 lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatuncel -- 8 Ocak 2017; 21:45:3 >
  • @the turk@arastgeldi

piyasanin en iyisi 316i degildir 320ied 40. yildir. benim aracimda bir hayli donanimdal eksik var. surus zevkine diyecek lafim yok.

yasadigim yer, yaptigim km, arac icinde aradigim konfor, teknolojik beklentim beni insignia almaya itti. yoksa f30 un gorsellik acisindan cok guzel oldugunu dusunuyorum. ne yazikki hersey gorsellik degil.

Yılda 30 bin km nin üzeri yol yapiyorum. bu ciddi bir rakam. kagit uzerinde az yaksasa gercekten benzinli bir aracin siniri yok. 200 hp bir arc varken bassan olmuyor basmasan olmuyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtaTuncel

@the turk@arastgeldi

piyasanin en iyisi 316i degildir 320ied 40. yildir. benim aracimda bir hayli donanimdal eksik var. surus zevkine diyecek lafim yok.

yasadigim yer, yaptigim km, arac icinde aradigim konfor, teknolojik beklentim beni insignia almaya itti. yoksa f30 un gorsellik acisindan cok guzel oldugunu dusunuyorum. ne yazikki hersey gorsellik degil.

Yılda 30 bin km nin üzeri yol yapiyorum. bu ciddi bir rakam. kagit uzerinde az yaksasa gercekten benzinli bir aracin siniri yok. 200 hp bir arc varken bassan olmuyor basmasan olmuyor. :)

Hocam bmw yi satma nedeniniz acaba ekonomik sorunlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

@the turk@arastgeldi

Değil Allah'a şükür. Zaten ikisi de aynı para neredeyse ama yıllık maliyeti fazla oluyor. Benim kadar yol yapıp benzinli bir araca binmek zorluyor insanı tabi ki. Aylık 1000 km civarlarında yol yapsam tabi ki de aracımla devam ederdim.

• quote:

quote:

quote:

@the turk@arastgeldi

Değil Allah'a şükür. Zaten ikisi de aynı para neredeyse ama yıllık maliyeti fazla oluyor. Benim kadar yol yapıp benzinli bir araca binmek zorluyor insanı tabi ki. Aylık 1000 km civarlarında yol yapsam tabi ki de aracımla devam ederdim.

Hocam işte yani bmw yi satma amacınız ekonomik sorunlar olmuş oluyor.Utanmanıza gerek yok açıkça söyleyebilirsiniz kimse sizinle alay edecek değil .Yoksa kim altında bmw varken gidipte insignia alırki hemde yeni kasası çıkacakken.

• İnsigna kötü demiyorum tabikide ama bmwden inip insignaya binmekde ne biliyim maddi sıkıntı yoksa çok gereksiz. 2013 model 70 bindeki araba eski değil ki daha 3-5 yıl gideri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

İnsigna kötü demiyorum tabikide ama bmwden inip insignaya binmekde ne biliyim maddi sıkıntı yoksa çok gereksiz. 2013 model 70 bindeki araba eski değil ki daha 3-5 yıl gideri var.

Arkadaş bahsetmiş bmw nin yıllıık 5 bin lira fazla gideri var diye bu az değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

yanlis bakmissin kardesim tuketim degerlerine. insignia sehir ici 6.5, mondeo sehir ici 8.7. benim f30 un sehir ici 7.3 lt zaten. mondeyu benzinli tercih etmem.

karma tuketimleri insignia 5 lt mondeo 6.3 lt

İnsignia şehiriçi 7.5 litre asağısı cok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Bu değişimin yakıt ekonomisi dışında başka hiçbir avantajı olmaz.

İnsignia mühendislik ve toplam kalite konularında f30 dan mutlak geride bir araçtır. Bunu kadranda seçtikleri yazı fontundan tutun da bagaj kapağı kolundaki gergi yayının çalışma hassasiyetine kadar her yerde hissettirir. Lakin bunda absürd bir durum tabi ki yok birisi luxury sedan diğeri ise mid class.

Ben olsam bu fiyatlara 2013-14 model makyajlı kasa 2.0tdi A4 alırdım. Şu 177 hp 8 ileri olanlardan. Bazı noktalarda f30 dan bile kaliteli bir araçtır.

Aynen b8 makyajlı audi 120 bin liraya 177 hp alınabilir bir araç.kalite-yalıtım olarak f30 dan bir tık daha üstün
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Onu okumadım kaçırmışım , insignanın ne kadar acaba oda az değildir tahminimce. 5000/12=416 o neymiş öyle kredi borcu gibi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@the turk@arastgeldi

Hocam işte yani bmw yi satma amacınız ekonomik sorunlar olmuş oluyor.Utanmanıza gerek yok açıkça söyleyebilirsiniz kimse sizinle alay edecek değil .Yoksa kim altında bmw varken gidipte insignia alırki hemde yeni kasası çıkacakken.

bu ulkede dizel alan herkes ekonomik sorunlu o zaman ? ayni parada iki arac. yilda 7000 tl disariya nie para atayim ki ? hemde beni tatmim ediyorsa bu aracta. utanmaniza gerek yok falan yazmanizi gereksiz buldum. ekonomik sorunum olsa niye bunu satip ayni araci alayim degil mi ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.