Bildirim
OPEL INSIGNIA CDTI 130 HP İLE İLGİLİ TECRÜBELER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir arkadaşımda bu araçtan var kullanma ve uzun yolculuk yapma fırsatım olmadı ama yinede izlenimlerimi aktarayım.Otomatik vites tam otomatik ve 6 ileri bildiğim kadarıyla.Genel olarak arkadaşımın şanzımandan bir şikayeti yok , otomatik araç çok fazla kullandığı için bazen vitesleri manuel olarakta atıyor iyice alışmış yani.Sahip olduğu araç paketsiz versiyonu hiç bir opsiyona sahip değil.Araçta 18 yada 19 jant olmadığı için bana gayet konforlu geldi.Klasik Opelin sert yapısı bu araçta yok en azından 17 jantlarla.Opel bu sefer doğru yolu bulmuş ve konfora önem vermiş gibi.Limitleri zorlamayı seven bir arkadaşım o yüzden yüksek hızda viraja felan giriyor , bu konuda konfora rağmen araç hiçbir zaafiyet göstermiyor gayet satabil.İç mekan ise D sınıfı standartlarında bir kaliyete sahip.Lastik sesi olarak yalıtımı gayet başarılı , yalnız dizel motor gürültüsü iç mekanda duyuluyor.Özellikle kaymak asfalt tabir edilen zeminde uğultulu denilebilecek bir çalışma sesi var iç mekanda.Eksi özelliklerine gelince birinci olarak tüketim diyebiliriz.Ortalama 8-9 litre tüketimi var , sürekli şehir içinde sanırım bu rakamlarında üstüne çıkıyor.İkinci olarak arkadaki yaşam alanı biraz dar ve basık buda aracın tasarımından kaynaklanıyor.D - sınıfı bir araçta biraz daha ferah bir arka kısım beklentisi oluyor insanlarda.Son olarak performansı değerlendirirsek çok ahım şahım olmasada yeterli bir performansa sahip diyebilirim.
Arkadaşım aracından gayet memnun , çünkü onun beklentilerini karşılıyor.Şikayet ettiği tek şey tüketim diyebilirim.Dizel manuel C - sınıfı bir araçtan buna geçince böyle düşünmeside gayet normal bence.
Şuan ki fiyatını bilmiyorum ama 65000 liraya almıştı.Bu aralar 60000'e dayanan C sınıfı araçları almak yerine 5-10 fazla verilip bu araç her türlü tercih edilmeli bana göre.
-
Bu fiyata alınabilecek en iyi D sınıfı araç bence. Doğru tercih -
quote:
Orijinalden alıntı: çekomastik
Bu fiyata alınabilecek en iyi D sınıfı araç bence. Doğru tercih
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X