Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
345.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracında bor yag katkısı kullanan varmı acaba arkadaşlar memnunmusunuz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • form da ve net de birçok yorum var ama eksileri fazla görünüyor.Ustala pek önermiyor,özellikle yeninesil motorlarda...
  • Arkadaşlar biraz önce kaporasını vererek 2004 otomatik Enjoy ile İzmir'den aranıza katılmaya adım atmış bulunuyorum.
  • Hayırlı olsun

• Bende bu hafta 2004 otomatik meriva enjoy aldım. Araç hakkında pek bilgim yok ama içime sindi beğendim. Motor ve şanzıman bakımları ne kadar sürede yapılır? Masraflı mıdır? Bozuk yollarda direksiyon kutusundan hafif ses geliyor, düz yolda pek belli olmuyor. Bu şekilde kullansam sıkıntı olur mu? yaptırmam gerekiyor mu? Büyük şehirde değiliz, servisi yok diğer tamirciler bakımını ve tamirini yapabilir mi?
  • arkadaşlar iyi günler. 2011 model 1.4 benzinli 140 hp araç ile aranızdayım. Arabayı aldığım kişi üzerindeki jantları satıp arabaya uyumsuz şekilde 5*112-16" jant takmış. Yanlış bilmiyor isem bizim arabalarda 5*110-16" veya 5*110-17" jantlar oluyor. Bu uyumsuzluk dan dolayı 110-120 km hız ile giderken felaket titreme yapıyor.Benim sizden istirhamım elinde fazla dan tercihim 5*110-16" olmak üzere 5*110-17" jant olan arkadaş varsa benimle iletişime geçebilir mi. Veyahut bizim jantlardan nerede bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler
  • saint_32 S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlısı olsun. Bence 4 jant ve lastik aynı olduktan sonra titreme yapmaması lazım. İyi bir lastikçide 4 jant balans yaptırın. sorun çözülecektir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar Selam
    2004 Merivacığımızı eşimle satmaya karar verdik. Aracımızı gerçekten iyi bakacak birisine gitmesini isteriz.
    Model yükseltmek istediğimizden Yeni Meriva, SW Astra, Bmax, Cmax veya Meriva benzeri MPV sınıf olabilir.
    Tatil dönüşü ilana koyacağız. Aklıma gelen özellikleri yazdım.
    Hiç lpg takılmadı, motora tornavida değmedi. 100 Liraya 300km ortalama yakıt tüketimim var. Enjoy dolu paketi aşağıda yazıyor zaten.
    Aşağıda yazanlara ek lastik yeni değişti, gergi kolu, ön arka disk balata,arka amortisör vs.yeni değişti. Tek masrafı ön amortisör değişse iyi olur fiyatını düşücem. 34,500 düşünüyorum. ilk size haber vereyim dedim. Haftaya ilanda bir aksilik olmazsa
    İnş.iyi ve seven birine gider, Alan dua eder :)

SÜRÜCÜ YOLCU YAN HAVA YASTIKLARI ( 4 AIRBAG )
    bagaj usb girişi
    rds li usb çalar radyo
    ELEKTRİKLİ ve ISITMALI YAN AYNA
    elektronik far yükseklik ayarı
    panel aydılatma seviye ayarı
    direksiyodan kumandalı
    ön arka sis farı
    4 cam otomatik ön ve arka elektrikli camlar
    klima
    şehiriçi 100 lira 300 km
    113500 km de
    Ön ve Arka Kol Dayama
    Euro NCAP beş yıldız
    MPV sınıf
    İsofix
    dış sıcaklık göstergesi
    Çok yönlü arka koltuklar, Arka koluktuklar yatmasının dışında öne ve arkaya alınarak bagaj büyütülebiliyor. Ayrıca koltuklar ileri geri sağa sola öne arkaya hareket edebiliyor.
    Arka yolcu masaları ve çocuk müzik paketi siz radyo dinlerken arkadaki çocuklar jak girişlerinden cd de çalan müziği dinleyebilir.
    Nokian (Finland) Michelin ile aynı kalitedir. 4 mevsim lastik 4 ay önce aldım 2000 civarı km yaptım
    İçi gerçekten çok geniş, yüksek ve ferah yol tutuşu birçok sedan araçtan iyidir.
    Yedek anahtarı, Orjinal kitapçığı, ilk yardım seti vs ilk gün ki gibi duruyor.
    Bagaj çift katlıdır.
    Arka tampon ve sol çamurluk üstü kasko mini onarım boyalı boyatılmadan önceki hali fotoğraflarda mevcut
    Çelik jant
    Motor süper
    Yürürü
    Öne ve Arka Disk Frendir (Yeni değişti Garantisi devam ediyor.) Gergi rulmanı, akslar, gergi demirleri ve arka amortisörler değişti. Faturası vs. mevcut

İsterse alan kişi çizikler için boya yaptırır, Ön amartisör değişebilir.
    Hiç lpg takılmadı.

• kusura bakmayın ama fiyat fazla.bende de cosmo var 2004 artıları sizinkinden fazla.133.000 de.artı zavoli tüp var şehirlerarası 18 kuruşu geçerse bedavaya veririm.bizzat dnedim..(32 ye el sıkarım)
  • merhaba arkadaşlar 2004 model merivam için aşağıda resi olan cihazı aldım teybine usb bağlamak için yalnız bu cihazın bağlanması için teyip de aux çıkışı olması lazım araştırmalarım sonucu aux için daha önce herkes teybe müdahale etmiş benim sorum ise aracımızda arka koltuk için iki adet kulaklık girişi bulunuyor acaba bu girişleri aux a dönüştürmemiz mümkünmü

• nereden aldınız bu aparatı acaba?Tabii birde bu dediğiniz olur mu?takipteyim....
  • ventura800 kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım duman atmayı kesti araç çekişi rahatladı multisilk marka memnun kaldım

• Sorun yapmana gerek yok bu ses meriva da kroniktir ustasına gidersen 100 liraya yapar ama usta olmayanlar direk mafsal ve direksiyon beynini değiştirir ses den rahatsız olmuyorsan devam et

• m.hastası kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun vardı direksiyonun altında bulunan kapağı söküp ordaki burcu locktite ile tutturdular sorun çözüldü ustasına git ben adapazarın da yaptırdım çok memnun kaldım 80 lira gibi bi fiyat çıktı

• Arkadaşlar grup da yeniyim klima ile ilgili sorunum var kompresör fan çalışıyor klima gazı dolu ancak soğutmasından memnun değilim sanki sıcak ile soğuk havayı aynı anda veriyor bunun sıkıntısı ne olabilir

• ventura800 kullanıcısına yanıt
    Bor yağ katkısı motorsilk lpg uyumlu da var internetten n11 den aldım

• direksiyon altındaki o işlemi daha detaylı anlartırmısınız.Ben yağlama falan yaptırdım ses kesilmedi.resimler olursa sevinirim.klimaya gelince polen filtresini değiştirin.ben öyle çözdüm.
  • m.hastası kullanıcısına yanıt
    Direksiyon da yağlama değil loktite ile burçları birbirine tutturuyorlar bi çeşit tutkal gibi bi ürün loktite. Polen filtresi de yeni değiştirdim sorun çözülmedi sıcak ile soğuk hava aynı aynda üflüyor gibi düşünüyorum galiba kapakçıklar ayarsız çalışıyor.. Baktırcaz artık ustasına

• Direksiyon işini istediğiniz şekilde çözemezsiniz.Elektrik destekli hidrolik sistemde servo motordan gelen ses kroniktir. Bahsettiğiniz uygulamalar geçici süre olur. Facebook' ta Almanya'dan bir gurup var meriva scene diye onlarda genelde aynı şikayetleri yazıyorlar... Aracıma ben 5 gün önce yeni ayakkabılarını aldım. Net' te epey araştırdım bayağı olumlu yazılar gördüm Falken hakkında gittim aldım. Aracın orijinali 185 x 60 x 15 olan lastiklerini 195 x 60 x 15 olarak değiştim sadece taban genişliği 1 cm artmış oldu çok fark ta görmedim açıkçası. Az geniş olursa göze hoş gelir dedim ama dediğim gibi pek farketmedi. sökme - takma 4 adet sibop değişme dahil 870 lira verdim. Şu ana kadar kullanımda fren yapmada virajlarda sıkıntı yaşamadım yaş ve kuru zeminde biraz denedim fena değil. Üzerindeki Dunlop markaydı ve sert lastikti opel' in süspansiyonlarının sertliği zaten bilinir bir de lastik sertliği eklenince rahatsız ediyor du epey yumuşadı süspansiyonlar. İnşallah dayanıklı olur da gereksiz para harcamamış oluruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan545454

Arkadaşlar grup da yeniyim klima ile ilgili sorunum var kompresör fan çalışıyor klima gazı dolu ancak soğutmasından memnun değilim sanki sıcak ile soğuk havayı aynı anda veriyor bunun sıkıntısı ne olabilir

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127453258
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.