ya burada söylenenler bu bildiğimiz mevira için mi hayret ettim valla
Söylenenlerin neyine şaşırdın?anlamadım ben. Biz zaten çok büyük şeyler söylemedik,ne demişiz ki! Başlığı bir yeniden okuyun..
quote:
Orjinalden alıntı: Halim7889
ya burada söylenenler bu bildiğimiz mevira için mi hayret ettim valla
Hala bilememişsin, daha adını bile öğrenememişsin
He benim yukarıda yapmak istediklerimi diyorsan, şöyle söyleyeyim: Ben otomobillere aşırı ilgisi olan biriyim+yukarıda öğrenci olduğumu da belirttim.Kendi paramla kendi oto mu alana kadar elimdekiyle yetinmeyi de biliyorum.Babamdan, kendime ait bi oto almasını isteyecek karaktere sahip biri de değilim.
yok gardeş bunlar meriva için söylenenler senin dediğin arabada böyle şeyler olamaz zaten
Arkadaslar su an Almanya'dayim. Burada görevim bitiyor ve bu yazin ülkeme görevime geri dönüyorum. Meriva modellerinin ilk ciktiginda görmüstüm ve o an icin pek begenmemistim. Aslinda ben eski bir toyota sürücüsü olarak opel modellerini hic sevmezdim. Ama burada Meriva>yi dikkatle izledim, kullanan Alman sürücülerin portföyüne baktim. Maddi durumu iyi olan , rahatlik ve huzur arayan orta yas grubu kullaniyor. Opel servisine gittim; iyice inceledim, görevlio bana cok güzel anlatti ve insallah almak istiyorum. Almadan asIk oldum bu arabaya. Ülekmizde biliyorsunuz pek van tipi arabalari sevmezler. Ama bu yaz baya MERIVA sahibi gördüm. Bu beni sevindirdi ama sikayetim.comda en fazala sikayet edilen araclar Astra, Vectra ve Meriva hakkinda ve hep belirli sikayetler ve genelde 2004 ve 2005 model öncesi. Ayrica acikca söylemek istiyorum Opel Türkiye zamaninda yedek parcalari temin edemiyor, servisler müsterileri yeterince bilgilendiremiyor,yani biraz daha profosyonel olmalari gerekir.
Ama yukarida Opel Meriva kullanan arkadaslarin anlattiklari beni cok sevindirdi. Meriva'nin konforunu cok iyi biliyorum. 1-Acaba dizel mi veya 1600 1,6 105 den mi alsam diye düsünüyorum. 2-Dizellerin 70 beygirde olmasi iyi performans saglar mi? Bu hususlarda beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: nungor
quote:
Orjinalden alıntı: mematibaş12 agalar bu araba tam kız arabsı yawwkızlara çok yakışıo ama erkeklere olmuoo bencee aile arabası zaafiraa genç içn ise astra-astra classicc
Hiç Meriva'nın koltuğuna oturdunmu bilemem ama kız değil hafif acemi erkekleri bile zorlar Meriva. Zira sürücü göründüğünden de yüksekte oturuyor. Aile arabası Zafira kısmına itirazım yok eğer 60 milyar keş'in varsa. Kusura bakma ama Astra classic'i genç arabası olarak nitelemen hiç ama hiç olmuoo. Genç arabasına binmemiş olsak neyse.
Arkadasim güzel cevap vermissin, bizelr hala yok kiz arabasi,yok oglan arabasi modundayiz.Bunlar ufak meseleler.Dediginiz gibi Zafira cok pahali ve onun icin doldurmaya 6-7 kisi lazim. Bir Türk komsumun vardi, yakitindan illallah etti ve satip Passat aldi..
bizdede meriva var 2004 modell önde ekran dızz dızz diye titriyoduu servise götürdük söküm hemen yaptılar başka hiç birşey olmadıı eskiden fıat albea vardıı motor sesi çıtlaktıı merivaınki çok süper sesi harika içç genişliğide çok güzzellmotoru 1.6
Merhaba ;
Bende 1,3 cdti enjoy var 50 yaşındayım daha önce bazı modeller kullandım.Gerçekten çok mükemmel bir araç benim tavsiyemle bir ardaş daha almıştır onun arabası yağ yakıyor araba 9000 km de benim arabam 8500 de henüz öyle bir sıkıntı yaşamadım yalnız rampada duruş ve kalkışlarda baya problem yaşıyorum.Ya ben alışamadım ya böyle sizin bu tip problemleriniz oldumu acaba ? 2006 model yaklaşık 9 aydır kullanıyorum.Bana yazarsanız sevinirim.
basri.tekin@tg.com.tr adresine yazarsanız daha çok sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: kafkaslı
Merhaba ;
Bende 1,3 cdti enjoy var 50 yaşındayım daha önce bazı modeller kullandım.Gerçekten çok mükemmel bir araç benim tavsiyemle bir ardaş daha almıştır onun arabası yağ yakıyor araba 9000 km de benim arabam 8500 de henüz öyle bir sıkıntı yaşamadım yalnız rampada duruş ve kalkışlarda baya problem yaşıyorum.Ya ben alışamadım ya böyle sizin bu tip problemleriniz oldumu acaba ? 2006 model yaklaşık 9 aydır kullanıyorum.Bana yazarsanız sevinirim.
basri.tekin@tg.com.tr adresine yazarsanız daha çok sevinirim.
ÖNCELİKLE BEN DİZEL KULLANMADIM BU YÜZDEN ARABANIN YOKUŞLARDAKİ PERFORMANSIYLA İLGİLİ BİŞİ DİYEMEM AMA KANAATİMCE BU SORUN NORMALDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ MERİVA GERÇEKTEN DE ÇOK AĞIR BİR ARAÇ YAKLAŞIK 1300 KG. RAMPADA 1.3 CDTİ MOTORLA KALKARKEN BİRAZ ZORLANMASI NORMAL AMA DURMASI SORUN OLMAMALI. BENDE 1.6 NJOY YENİ MERİVA VAR BASTINMI HEMEN DURUYO. AYRICA BU SINIFTAKİ ARABALARIN(SCENİC, CMAX GİBİ) PERFORMANSLARI NORMAL SEDAN ARABALAR GİBİ DEĞİL. ONLARDAN DAHA DÜŞÜKTÜR. BUNLAR ZATEN AİLE ARABALARI OLDUĞU İÇİN ÇOK FAZLA PERFORMANS BEKLEN MEMELİDİR DE. BENDE 1.3 DİZELİ PERFORMANSI İYİ DEĞİLDİŞR DİYE ALMAMIŞTIM. AMA FORUMDA OKUDUĞUM KADARIYLA GAYET İYİ PERFORMANS SERGİLİYO.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme