Şimdi Ara

Opel Meriva Sıralı LPG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
12.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son verilerim biraz daha düşük çıktı. Son ölçümüm 184 bin TL olduğunu gösterdi. Bana fena gelmedi. Ankara'da bu kış çok soğuk geçtiği için bu değerlerin normal olduğunu söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merivalpg -- 14 Ocak 2008; 23:35:11 >
  • Biladelim 2004 model meriva sına alır almaz Lovato taktırdı. Aracı sadece opel servie götürerek 110 bin km yi devirdi. Yaw dedim bnunun LPg filtresini de değiştirmen lazım. Taktırdığımız yere gittik ve filtre değişti. Fakat inanılmaz derecede temiz bir filtreydi. Ayrıca bu 110 binlik yolculuk ve geçtiğimiz yıllarda tek bir problem dahi yaşamadı. Ben de megane II de kullanıyorum Lovato'yu ve çok memnunum... Böyle 100 km 100 km derken 110 bin km sonucunu da öğrenmenizi istedim :)))
  • barbo007 mesajın için teşekkür ederim. bende merivama lovato taktırmak istiyorum ankara için güvenilir servis irtibat telefonu verecek arkadaş var mı?
  • güvenilir servis ostimde ben taktırdım çok ilgili ve işçiiği çok iyi Serkan Usta Telefonu 05325996474 benim aracım da meriva 2005 model gayet memnunum
    quote:

Orjinalden alıntı: sarumanurukay

barbo007 mesajın için teşekkür ederim. bende merivama lovato taktırmak istiyorum ankara için güvenilir servis irtibat telefonu verecek arkadaş var mı?
  • TŞKLER
  • merivalpg ÇAVUŞUM ŞU AN YAKITIN VE PERFORMANSIN NASIL? 100 ÜZERİNDEN NE KADAR MEMNUNSUN
  • LPG taktırdınız mı aracın performansı ve sorunları ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarumanurukay

merivalpg ÇAVUŞUM ŞU AN YAKITIN VE PERFORMANSIN NASIL? 100 ÜZERİNDEN NE KADAR MEMNUNSUN

Şu anda 50YTL'lik gazla şehiriçinde 300km yol yapıyorum. Ayrıca şikayet ettiğim bir şey de yok. Ancak yaklaşık 1 ay önce araba gaza geçmeden önce çok tekliyordu. Bunun da üstesinden gelmek için 150-200km kadar sadece benzinde gittim. Şimdi o sorun da kalmadı. Tek şikayetim lpg fiyatlarının çok artması. Bunun dışında herşeyden memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedri5

LPG taktırdınız mı aracın performansı ve sorunları ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

ZAVOLİ taktırdım ve gayet memnunum. Yalnız lpg takdırdıktan sonra çok hırs yapmamak lazım ve arada benzinde kullanarak arabanın benzin performasını da kontrol etmek lazım. Sonuçta araç benzinli ve lpg'yi söküp atma şansın var ama mutlaka benzinli gidişe de muhtaç kalacağımız bir gün olur. Sonuçta aracın ana donanımında benzinli sistem var. Bu bakımdan benim kişisel olarak ulaştığım sonuç şu: arada bi 100km kadar benzinle gitmek aracı rahatlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merivalpg -- 11 Temmuz 2008; 11:52:02 >
  • BİZİMDE : OPEL MERİVA 1.6 Enjoy (2004 MODEL) VAR . ŞU ANDA 37500 KM'DE .

SIRALI OTOGAZ SİSTEMİ TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BUNUNLA İLGİLİ BİRKAÇ SORUM OLACAKTI.

1-) OPEL MERİVA 1.6 ENJOY (2004 MODEL) ARACIM İÇİN TAKILACAK SIRALI OTOGAZ SİSTEMİ FİYATI AŞAĞI YUKARI KAÇ YTL ? (İYİLERİNDEN TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM) (ANKARA'DA)

2-) OPEL MERİVA YA TAKILAN LPG TANKI KAÇ LT LİK OLUYOR ?

3-) HANGİ MARKAYI ÖNERİRSİNİZ ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: naz_eg

Merhabalar, bundan 5 ay önce aracımı (2003 meriva) aldığım günün ertesi günü aracıma lpg taktırdım. Lpg yi şaşmaz da üstün otogaza taktırdım. Kitin markası atiker. Şimdiye kadar yakşalık 11000km yaptım. Bu süre içerisinde karşılaştığım tek sorun aracın sabahları benzinde zor çalışmasıydı onu da şimdilik benzin pompasına röle takarak çözmüş oldular. İnşallah kalıcı bir çözüm olur benim için. Ayrıca bu problemin sadece atiker marka lpg kitlerinde olmadığını da biraz araştırırsanız görebilirsiniz. Çok yakın olduğum arkadaşlarımdan birinin lpg kiti lovato, diğerinin brc, onlarda bile sabah çalışmama problemi vardı. Onlar da böyle bir çözümle şimdilik kurtuldular. Gelelim servise; taktırdığım yer gayet ilgisiz, alakasız bir yer, kesinlikle önermiyorum. Forumda Ankara lı olan birçok arkadaş var, onlar da bu konuda yardımcı olabilirler.
    Aracın çekişi filan çok güzel, herhangi bir problemi yok. Zaten 1.6 motor bir araca benzinle binmek pek akıl karı değil bu devirde. Bir an önce iyi bir bayi bulup taktırmanızı öneririm. Saygılar.

1.5 yıldır corsa 1,2 ve passat 18 t model araçlarımızda Brc kullanıyoruz gerek yazın gerekse kışın geç çalışma gibi hiçbir problemimiz yok. daha önceki 1999 model rover 400 aracımızda 2 yıl brc kullandık onda da hiçbir sorun yaşamadık.gaz filtresi değişimi dışında lpg servisine gitmiyoruz bile.
    3 gün önce akrabamın ford fiestasına lpg taktırdım gene brc my07 modeli hiçbir sorun yok .size açık söyleyim 5 yıldır sıralı sistem lpg li araç kullanıyorum brc hiç sorun çıkarmadı. montaj servisleri şu markada iyi bu markada iyi diyip duruyorlar brc ile arasında 200 lira fark var. 100-200 lira için rezil olmaya değmez diyip eskiden beri kullandığımız brc ye devam ediyorum.

• BİZİMDE : OPEL MERİVA 1.6 Enjoy (2004 MODEL) VAR . ŞU ANDA 37500 KM'DE .

SIRALI OTOGAZ SİSTEMİ TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BUNUNLA İLGİLİ BİRKAÇ SORUM OLACAKTI.

1-) OPEL MERİVA 1.6 ENJOY (2004 MODEL) ARACIM İÇİN TAKILACAK SIRALI OTOGAZ SİSTEMİ FİYATI AŞAĞI YUKARI KAÇ YTL ? (İYİLERİNDEN TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM) (ANKARA'DA)

2-) OPEL MERİVA YA TAKILAN LPG TANKI KAÇ LT LİK OLUYOR ?

3-) HANGİ MARKAYI ÖNERİRSİNİZ ?
  • Bizimde 2 aracımızda ve 2 tanıdığımızda BRC var, sorun yaşamadık. Benim 1 defa oldu onu da servis hemen halletti. Yani diyeceğim, forum vasıtasıyla zaten sorununuza hemen çözüm bulunabiliyor. BRC gerçekten ürününün arkasında bir marka.
  • Marka Olarak BRC Taktırmaya Karar Verdim...
    Opel Meriva Ya Takılan Simit Lpg (BRC) Tankı Kaç Lt lik Oluyor ?
  • iyi secim zaten garanti sonrası brc ye göre yedek parcasıda ucuz bol ve sezsiz çalışır
    quote:

Orjinalden alıntı: merivalpg

quote:

Orjinalden alıntı: bedri5

LPG taktırdınız mı aracın performansı ve sorunları ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

ZAVOLİ taktırdım ve gayet memnunum. Yalnız lpg takdırdıktan sonra çok hırs yapmamak lazım ve arada benzinde kullanarak arabanın benzin performasını da kontrol etmek lazım. Sonuçta araç benzinli ve lpg'yi söküp atma şansın var ama mutlaka benzinli gidişe de muhtaç kalacağımız bir gün olur. Sonuçta aracın ana donanımında benzinli sistem var. Bu bakımdan benim kişisel olarak ulaştığım sonuç şu: arada bi 100km kadar benzinle gitmek aracı rahatlatıyor.

• konunun üzerinden bayağı bayağı zaman geçmiş sanırım. yeni taktıracaklar için fikir olsun diye yazıyorum; meriva 1.6 brc sistem lpg takılı bende de. karsta yaşıyorum sabahları bazen -35 leri gördüğü oluyor ve ilk basışta olmasa da ikinci basışta mutlaka alır (-20 lerde tek basış). lpg nin ayarını yaptırırken gazın ayarını kısabildiğin kadar kıs dedim. verim konusunda sıkıntım yok ama normale göre biraz daha hantal. kışlık lastiklerim var ve hava gündüzleri - 10 civarı... yakıtım şu an şehirici 141 km 27 tl. gazın litre fiyatı=2.87. yani aşağı yukarı 0.191 tl yakmış oluyor.. (sürüşüm gayet sakindir.) bu arada bu soğuklarda sabah 1 dk civarı rölantide motoru çalıştırıyorum. aracı fazla kasmadan (devir saatini 2000nin üzerine getirmeden) 2 km gittikten sonra tüpe geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.