Bildirim
Opel Meriva Sıralı LPG
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kesinlikle müşteri tavsiyesi alın,çünkü takılan sistemlerin hepsi garantilidir,ama servislerin yaklaşımı farklıdır.eğer tanıdığınız bir kullanıcı yoksa servisten müşteri referansı isteyin.çünkü aslolan montajdan sonraki servis hizmetidin -
Merhabalar, bundan 5 ay önce aracımı (2003 meriva) aldığım günün ertesi günü aracıma lpg taktırdım. Lpg yi şaşmaz da üstün otogaza taktırdım. Kitin markası atiker. Şimdiye kadar yakşalık 11000km yaptım. Bu süre içerisinde karşılaştığım tek sorun aracın sabahları benzinde zor çalışmasıydı onu da şimdilik benzin pompasına röle takarak çözmüş oldular. İnşallah kalıcı bir çözüm olur benim için. Ayrıca bu problemin sadece atiker marka lpg kitlerinde olmadığını da biraz araştırırsanız görebilirsiniz. Çok yakın olduğum arkadaşlarımdan birinin lpg kiti lovato, diğerinin brc, onlarda bile sabah çalışmama problemi vardı. Onlar da böyle bir çözümle şimdilik kurtuldular. Gelelim servise; taktırdığım yer gayet ilgisiz, alakasız bir yer, kesinlikle önermiyorum. Forumda Ankara lı olan birçok arkadaş var, onlar da bu konuda yardımcı olabilirler.quote:
Orijinalden alıntı: çağlarca
kesinlikle müşteri tavsiyesi alın,çünkü takılan sistemlerin hepsi garantilidir,ama servislerin yaklaşımı farklıdır.eğer tanıdığınız bir kullanıcı yoksa servisten müşteri referansı isteyin.çünkü aslolan montajdan sonraki servis hizmetidin
Aracın çekişi filan çok güzel, herhangi bir problemi yok. Zaten 1.6 motor bir araca benzinle binmek pek akıl karı değil bu devirde. Bir an önce iyi bir bayi bulup taktırmanızı öneririm. Saygılar.
-
Zavoli'ye aklım yatmaya başladı. Umarım bir aksilik çıkmaz! -
Hayırlı olsun Zavoli de sorunsuz bir sistem takip ettiğim kadarıyla . Arkadaşlarında dediği üzere iyi bir servis çok önemliquote:
Orijinalden alıntı: merivalpg
Zavoli'ye aklım yatmaya başladı. Umarım bir aksilik çıkmaz!
saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: merivalpg
-
hayırlı olsun kaliteli montajı ve hizmeti destekliyoruz bizim sorunumuz aslında markadan çok ötedequote:
Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....
Hayırlı olsun Zavoli de sorunsuz bir sistem takip ettiğim kadarıyla . Arkadaşlarında dediği üzere iyi bir servis çok önemli
saygılar
quote:
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar, en sonunda araştırmalarım sonuç verdi ve ZAVOLİ sıralı sistem taktırdım. Buradan deneyimleri kademe kademe ileteceğim ve sizlerle paylaşacağım. Genel bir performans fikrim olunca da (olumlu ya da olumsuz) isteyen olursa montajı yaptırdığım şirket ve ustanın adını sizlere yazacağım.
İlk izlenim olarak çekiş düşmesi ile ilgili bir sorunum olmadığını, gün içinde değişik zamanlarda arabayı çalıştırmama rağmen ilk çalıştırma sırasında bir sorun yaşamadığımı bildirmek isterim. Ayrıca sabah ilk çalıştırmamda 400m sonra gaza geçti. Diğer seferlerde motor sabahki kadar soğuk olmamasından dolayı motoru çalıştırdıktan hemen sonra hatta hareket etmeden önce gaza atlamış oldu. Bu değerler iyi midir kötü müdür tam bilemiyorum.
1-2 gün geçtikten sonraki deneyimlerimi de buradan yazacağım. Ayrıca ilk 100 ve ikinci 100km sonrasındaki yakıt miktarlarını da bildireceğim. Tahmin ediyorum hem bunlar konusunda bana tavsiyeleriniz olacaktır hem de bu tecrübelerimden lpg dönüşümü yaptırmak isteyen arkadaşlar faydalanacaklardır.
Saygılarımla...
-
Hayırlı olsunquote:
Arkadaşlar, en sonunda araştırmalarım sonuç verdi ve ZAVOLİ sıralı sistem taktırdım. Buradan deneyimleri kademe kademe ileteceğim ve sizlerle paylaşacağım. Genel bir performans fikrim olunca da (olumlu ya da olumsuz) isteyen olursa montajı yaptırdığım şirket ve ustanın adını sizlere yazacağım.
İlk izlenim olarak çekiş düşmesi ile ilgili bir sorunum olmadığını, gün içinde değişik zamanlarda arabayı çalıştırmama rağmen ilk çalıştırma sırasında bir sorun yaşamadığımı bildirmek isterim. Ayrıca sabah ilk çalıştırmamda 400m sonra gaza geçti. Diğer seferlerde motor sabahki kadar soğuk olmamasından dolayı motoru çalıştırdıktan hemen sonra hatta hareket etmeden önce gaza atlamış oldu. Bu değerler iyi midir kötü müdür tam bilemiyorum.
1-2 gün geçtikten sonraki deneyimlerimi de buradan yazacağım. Ayrıca ilk 100 ve ikinci 100km sonrasındaki yakıt miktarlarını da bildireceğim. Tahmin ediyorum hem bunlar konusunda bana tavsiyeleriniz olacaktır hem de bu tecrübelerimden lpg dönüşümü yaptırmak isteyen arkadaşlar faydalanacaklardır.
Saygılarımla...
Bende vectra 1.6 ma zavoli düşünüyorum, sanıyorum zavoli markası opellerde baş ağrıtmıyor.. zavoli kullanan tanıdıklarımın anlattıkları ve araştırmalarım bu yönde..
deneyimlerinizi merakla bekliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: çağlarca
hayırlı olsun kaliteli montajı ve hizmeti destekliyoruz bizim sorunumuz aslında markadan çok ötede
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: çağlarca
hayırlı olsun kaliteli montajı ve hizmeti destekliyoruz bizim sorunumuz aslında markadan çok ötede
Arkadaşım çok doğru söylüyor markadan önce montajın yapılım şekli ve temizliği önemlidir
-
Sabahları özellikle hava soğukken çalışmama sorununu yaşamıyorum. Bu sabah Ankara'da hava sıcaklığı -1'di. Ama ilk denememde araba çalıştı ve motor ısınıncaya kadar burada heo söylenen arabanın özellikle vites değişimlerinde olan yaygın şikayetle karşılaşmadım. Bugünkü kullanımlarımda da 300-400m içinde lpg'ye geçti. Ledlere bakmasam arabanın ne çekişinden ne de motor sesinden lpg'ye geçişi anlamam mümkün değil. Bilgileri ve tecrübelerimi aktarmaua devam edeceğim. Umarım benim de taktırmadan önce yaşadığım tereddüt benzeri teredddütleri yaşayanlara bu bilgiler yardımcı olur.quote:
Orijinalden alıntı: peceneqquote:
Orjinalden alıntı: çağlarca
Arkadaşım çok doğru söylüyor markadan önce montajın yapılım şekli ve temizliği önemlidir
Alıntıları Göster
Saygılarımla...
-
kime takdırdınquote:
Sabahları özellikle hava soğukken çalışmama sorununu yaşamıyorum. Bu sabah Ankara'da hava sıcaklığı -1'di. Ama ilk denememde araba çalıştı ve motor ısınıncaya kadar burada heo söylenen arabanın özellikle vites değişimlerinde olan yaygın şikayetle karşılaşmadım. Bugünkü kullanımlarımda da 300-400m içinde lpg'ye geçti. Ledlere bakmasam arabanın ne çekişinden ne de motor sesinden lpg'ye geçişi anlamam mümkün değil. Bilgileri ve tecrübelerimi aktarmaua devam edeceğim. Umarım benim de taktırmadan önce yaşadığım tereddüt benzeri teredddütleri yaşayanlara bu bilgiler yardımcı olur.
Saygılarımla...
Alıntıları Göster
quote:
Sabahları özellikle hava soğukken çalışmama sorununu yaşamıyorum. Bu sabah Ankara'da hava sıcaklığı -1'di. Ama ilk denememde araba çalıştı ve motor ısınıncaya kadar burada heo söylenen arabanın özellikle vites değişimlerinde olan yaygın şikayetle karşılaşmadım. Bugünkü kullanımlarımda da 300-400m içinde lpg'ye geçti. Ledlere bakmasam arabanın ne çekişinden ne de motor sesinden lpg'ye geçişi anlamam mümkün değil. Bilgileri ve tecrübelerimi aktarmaua devam edeceğim. Umarım benim de taktırmadan önce yaşadığım tereddüt benzeri teredddütleri yaşayanlara bu bilgiler yardımcı olur.
Saygılarımla...
-
Henüz olumlu ya da olumsuz bir fikrim oluşmadığı için biraz daha bekleyip ondan sonra açıklayacağım. Henüz araçla ilgili testlerim devam ediyorum. Şimdilik herşey yolunda görünüyor. Ama ilk izlenimler ve tecrübeler yanıltıcı olabilir. Zannedersem bu hafta sonuna kadar net bir fikrim oluşacaktır. Ondan sonra sizleri bilgilendiririm. Saygılarımla...quote:
Orijinalden alıntı: nejataksu
kime takdırdın
quote:
Saygılarımla...
Alıntıları Göster
-
İlk 100km'yi tamamladım ve depoyu doldurttum. Veriler aşağıdaki gibi:
Katedilen yol: 106km
Yakılan LPG: 13lt
Ödenen: 20YTL
Araçta herhangi bir tekleme, motoru ilk çalıştırmamda ne bir zorlanma ne daha öncekinden bir fark vardı. Araba hareket halindeyken ve vites değişimlerinde benzinliden bir fark da yok. Araba yaklaşık 500m'de ve durduğu yerde yaklaşım 3dk. içinde LPG'ye geçiyor.
Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla... -
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan.quote:
İlk 100km'yi tamamladım ve depoyu doldurttum. Veriler aşağıdaki gibi:
Katedilen yol: 106km
Yakılan LPG: 13lt
Ödenen: 20YTL
Araçta herhangi bir tekleme, motoru ilk çalıştırmamda ne bir zorlanma ne daha öncekinden bir fark vardı. Araba hareket halindeyken ve vites değişimlerinde benzinliden bir fark da yok. Araba yaklaşık 500m'de ve durduğu yerde yaklaşım 3dk. içinde LPG'ye geçiyor.
Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla... -
Teşekkürler! Umarım herkes sorunsuz bir biçimde kullanır. Çünkü verilen para hiç de az sayılmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Okifi
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan.
Alıntıları Göster -
merhaba
biraz geç oldu ama ankara'da sorunsuz ve kaliteli iş yapan yer sorarsanız, aracınızın opel olması neticesinde opis aş.'yi tavsiye edebilirim. hem opel hem brc yetkili servisi.
iyi günler...
quote:
Opel Meriva 2004 1600cc için en uygun sistemin ve markanın hangisi olduğu konusunda hem kullanıcıların hem de uzmanların bilgisine ihtiyacım var. Bunun yanında Ankara'da bu işte uzman bir servis konusunda yardım ederseniz ayrıca çok memnun olurum.
Saygılarımla...
-
Teşekkürler. Ama ben Zavoli alarak çözdüm bu işi ve çok rahatım. Herşey şimdilik yolundaquote:
Orijinalden alıntı: cekicbilek
merhaba
biraz geç oldu ama ankara'da sorunsuz ve kaliteli iş yapan yer sorarsanız, aracınızın opel olması neticesinde opis aş.'yi tavsiye edebilirim. hem opel hem brc yetkili servisi.
iyi günler...
quote:
Opel Meriva 2004 1600cc için en uygun sistemin ve markanın hangisi olduğu konusunda hem kullanıcıların hem de uzmanların bilgisine ihtiyacım var. Bunun yanında Ankara'da bu işte uzman bir servis konusunda yardım ederseniz ayrıca çok memnun olurum.
Saygılarımla...
-
İkinci 100km'de de ilk 100km ile aynı verilere ulaştım. Hala çekişte, sabah ik çalıştırmada vs. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kalibrasyon için gittikten sonra bir daha kontrol edeceğim ne kadar yaktığını. Saygılarımlaquote:
Teşekkürler. Ama ben Zavoli alarak çözdüm bu işi ve çok rahatım. Herşey şimdilik yolunda
Alıntıları Göster -
Kalibrasyon işini de hallettim. Elde ettiğim veriler aşağıdaki gibi:quote:
İkinci 100km'de de ilk 100km ile aynı verilere ulaştım. Hala çekişte, sabah ik çalıştırmada vs. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kalibrasyon için gittikten sonra bir daha kontrol edeceğim ne kadar yaktığını. Saygılarımla
Alıntıları Göster
Şehirlerarası 490km'de 42lt yaktı. (hava sıcaklığı -5 civarındaydı ve 90-100 arası hız yaptım)
Şehiriçi 100km'de 20YTL civarında. -
quote:
Kalibrasyon işini de hallettim. Elde ettiğim veriler aşağıdaki gibi:
Şehirlerarası 490km'de 42lt yaktı. (hava sıcaklığı -5 civarındaydı ve 90-100 arası hız yaptım)
Şehiriçi 100km'de 20YTL civarında.
Alıntıları Gösterquote:
Kalibrasyon işini de hallettim. Elde ettiğim veriler aşağıdaki gibi:
Şehiriçi 100km'de 20YTL civarında.
merhaba
ölçüm değerlerinizde bir değişiklik oldu mu? bu değerler biraz yüksek gibi geldi bana.. su an lpg 1.75 sayarsak, şehirdışı 0.15 ytl, şehiriçi 0.20ytl olarak çıkıyor. aslında 1.6 araç daha iyi değerler elde edilebilir sanırım. son mesajınızın üzerinden vakit geçmiş, ayar vs. yaptırdınız mı?
Benzer içerikler
- prins lpg yorumları
- lpg dolum ağzı gaz kaçırıyor
- ecu resetleme zararları
- araba ısınınca stop ediyor
- ford focus 1.6 benzinli lpg uyumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X