< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tataristan -- 30 Kasım 2020; 18:28:42 > |
★★★★★ Opel Mokka Kulübü ★★★★★ (28. sayfa)
-
-
Çok iyi valla, bende bu özellik çıkmıyor malesef. Bilgi için teşekkür ederim. Bu özelliğe ulaşmak için ne yapmam gerekir bilen varsa paylaşırsa memnun olurum. -
El freni sıkıntısını aldığım bu düğme ile çözdüm. Nette universal düğme olarak geçiyor. İhtiyacı olan alabilir -
-
-
Merhaba, anahtar düğmesine iki defa basınca arka kapılar açılıyor ve de kapanıyorsa çocuk kilitleri açık diye biliyorum. Onu kapatırsanız, yani çevirirseniz normale döner.
-
Aldığımda 65km idik şuanda 110k oldum :) 120'de servis tekrar çağırıyor, bu sefer diskler ve arka balatalar değişecek sağlam bir bakım olacak :)
-
Merhaba, mokka X 1.4 Turbo otomatik almayı düşünüyorum, 2016 ve üstü, bu araç nasıldır? Kullananlar her yönden yorumlar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba arkadaşlar aracım 2013 model opel mokka aracımda 2 gündür code 89 hatası yazıyor sorun ne olabilir
-
Merhabalar maksimum 250.000 tl civarı otomatik opel mokka tarzı önü çok uzun olmıyan araç bakıyorum
Opel mokkanın bu fiyat aralığında tutulan modeli hangisidir
Yada mokkaya altarnatif hangi araç alınabilir "otomatik"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar 2015 mokka var 3 aydır kullanıyorum kod 89 hatası ekranda çıkıyor ne olduğunu bilen var mı şimdiden teşekkürler
-
2015 model (dizel 136 bg ) bendede var aynı sorun sadece pedallarla ilgili bir şey olduğunu biliyorum servise götürmüyorum kendi tamircime götürüyorum oda önemsiz çok kafana takma dedi ama öğreneceğim sizde bir bilgi varsa paylaşın lütfen ben şu aralar yoğunum ama konuyu çözüme kavuşturunca size yazarım
-
merhabalar sorum çok cahilce gelebilir size ama !!!!
2015 136BG dizel mokka koltuk ısıtma nasıl çalışıyor ???
-
orta konsolda en altta sagda ve solda olmak uzere 2 adet tus var basinda 3 adet cizgi seklinde isik yaniyor, 3 kademe calisiyor bastikta azaliyor ve kapaniyor
Son kasa mokka alan oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, 2. El opel mokka alacaktım, 2015 model dizel 1.6 cosmo paket. Satıcı adaptif far sisteminin ara sıra servis uyarısı verdiğini servisin bir şey bulamadığını söyledi, çok da güvenemedim kendisine. Önemli ve pahalı bir arıza mıdır? Sizce aracı almama engel midir?
Merhaba,
2022 Opel Mokka Ultimate Bold Pack sahibi olarak sorularınızı alabilirim. Ayrıca tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak.
1- İlk aldığımda anahtar yanımdayken araç beni tanıyordu ancak şimdi tanımıyor illa anahtarla açmam gerekiyor nerde hata yapıyorum.?
2- Opel araç ekranı güncelleme ve navigasyon güncellemesini uygalamasından link olarak almama rağmen indirmesi 3-4 saat gibi acayip uzun sürüyor bu normal mi?
-
mokka 2021-2022 için niye hiç yorum yok kullanan tecrübe eden kimse yok mu ?
-
İleride düşündüğüm bir araç 2022 modeli takip ediyorum.
Bir kaç sorum olacak yorumlarsan memnun olurum.
Yeni nesil arabaları sadece youtubeden gören bir getz kullanıcısı olarak
Etrafımızda tek tuk var ama detay bakmıyoruz.
1 - 360 çevre görüş var mı ve çalışması veya görüntü yenileme hızı tatminkar mı?
2 - Sana sorsalar, Arabanın en kötü yanı sana göre ne olurdu?
3 - Yine Sana sorsalar, Arabanın en güzel özelliği, beğendiğin yanı sana göre ne olurdu?
4 - Yol sesi kaç km den sonra rahatsızlık vermeye başlıyor?
5 - Navigasyon sürekli update ister mi? Servis de mi yapılıyor yoksa Biraz bilgisayar bilen birisi yapabiliyor mu?
6 - Kışın ısınmak için klima açmadan sadece kalorifer açılabiliyor mu?
-
Selamlar, 2022 model Mokka ultimate boldpack sahibi olarak sorularınızı yanıtlamaya çalışayım
- 360 derece görüş yok, geri viteste iken arka kamera geniş açılı olduğu için aracın arkasını ve arka yan köşeleri yukarıdan görüyormuşsunuz gibi işlenmiş bir görüntü çıkıyor. Aslında gerçek 360 derece görüş değil, geniş açı kameradan eldeedilen görüntünün işlenmiş hali. Görüntü çözünürlüğü kötü ama park esnasında görevini yapıyor. Görüntü yenileme hızı ile ilgili bir problem yok
- En kötü yanı elektrikli ve hafızalı koltuk olmaması ve arka koltuktakiler için havalandırma çıkışlanının olmaması
- En güzel yanı tasarımı, ultimate donanım ile gelen farların gece aydınlatması ve pure panel dizaynı
- Yol sesi pek gelmiyor. 100-110 km den itibaren hafif bir rüzgar sesi almaya başlıyor ama rahatsızlık verici değil, 3000 devir gibi hafif ve tatlı bir motor sesi geliyor. 130 km den sonra düzgün asfaltta yol sesi almaya başlıyor. Yalıtım çok başarılı genel olarak.
- Navigasyon güncellemesi tamamen size kalmış, her zaman için güncel navigasyon iyidir. Üzerinde gelen navigasyon yazılımı sanırım 2021 den sonra yapılan yerleri göstermiyor ama kesin birşey söyleyemem. Kendi uygulaması üzerinden hem Pure-panel için hem de navigasyon ekranı için güncellemeleri indirip yükleyebilirsiniz.
- Isıtma sistemi ile soğutma sistemi bütün araçlarda olduğu gibi bu araçta da bağımsız. tabiki ısınmak için klima kapalı iken sıcak hava üfleyebilir (motorun ısınmış olması lazım)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X