Şimdi Ara

★★★★★ Opel Mokka Kulübü ★★★★★ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
894
Cevap
52
Favori
173.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş

Acc açık olduğu zaman ortadaki tuşa basarsan (ışık yanarsa devrede) araç şerit ortalama yapar.Şerit çizgilerinin belli olduğu bir yolda direksiyonu bırak araba şeridin içinde kalacaktır kısa bir süre sonra direksiyonu tutunuz diye uyarı verir.En sağdaki ise birkaç saniye basık tutarsan ışık yanar (ışık yanıyorsa devre dışıdır,yanmıyorsa devrede) aracı şeritte tutmaya destek olur.Sinyal vermeden şerit değişmeye kalktığında veya çizgilere fazla yaklaştığında farkettiysen direksiyon kasar seni yolda tutmak ister ekranda bir işaret yanıp söner.Eğer bu kasma hissini istemiyorsan en sağdakini devre dışı bırakabilirsin.Şehir içi kullanımda devre dışı bırakmanda sıkıntı yok fakat uzun yolda açmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 22 Kasım 2024; 22:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tassa kullanıcısına yanıt

Detaylı anlattığınız için teşekkür ederim

• ibrahim2399 kullanıcısına yanıt
    Direksiyon milinin kenarina paspas degiyormus paspasin ucunu keserseniz sorun ortadan kalkar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar 2023 model 1.2 temel paket otomatik vites opel mokka sahibiyim. Yokuşta geri kaçma problemi yaşayan var mı? Bu kronik bir problem mi bu seride? Servis bu sorundan bahsedince gereksiz bir tavır takınıp üstünü kapatmaya çalışınca şüphelendim. Ne tavsiye edersiniz?

• pekmuhterem P kullanıcısına yanıt
    Frene sert basarsanız kaçmaması gerekir, hafif fren yapıp ayağınızı çektiğinizde geriye kaçıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • asimer61 A kullanıcısına yanıt

Hocam, benim aracim 99000 de triger zinciri icin 45000 TL odedim. Sen bunu degistirdin mi? Ucret nedir merak ediyorum.

• ibrahim2399 kullanıcısına yanıt

Ben direksiyonu tam saga ya da sola kirdigimda tikir tikir ses aliyorum ama bazen geliyor. Lastikciye falan gosterdim hic bisey bulamadilar, anlamadim.

• miakli M kullanıcısına yanıt

Amortisörden olabilir mi hocam? Benim eski clio'da vardı aynı sorun amortisör'de sıkıntı vardı. (Tek taraftan geliyordu ses)

• Psikotrex kullanıcısına yanıt

Ustayi bindirdim yanima sans ya, herseyi yaptim zerre ses gelmedi. Anlayamadik, aks basliklari mi dedi aks kafasi mi dedi ondan olabilir dedi ama su an ses yapmiyorsa sorun yok dedi. Ertesi gun yine sesi almaya devam ettim tabi :) Arada nadir yapiyor sesi.

• miakli M kullanıcısına yanıt

Hocam bende de bir kaç usta bulamamıştı. Gelen ses gacır, gucur gibi eden bir ses mi? Aracı lifte kaldırdıktan sonra sol amortisörün yamulduğunu görmüşlerdi lastiğin üst kısmındaki. Düzeltmişlerdi geçmişti.

• Merhaba arkadaşlar. 2021 ultimate bold aracımın tavanında boya atmaları olduğu için Ankara Opal'a götürdüm. Fotoğraflarını çekip genel merkeze ilettiler ve dosya açıldı. Dün boya atması için tramer kaydı olmaksızın tavanı boyayacaklarını ve boyama nedenini açıklar bir belge vereceklerini, bu sürede ikame araç vereceklerini ve değer kaybı için 90 bin TL ödeyeceklerini ilettiler. Tavandaki boya atan yerler gerçekten sinirimi bozuyor sizce boyatayım mı yoksa sıkıntı çıkar mı aracı satarken? Bu boya atma sorununu yaşayan çok kişi var sanırım. sizler nasıl bir yol izlediniz paylaşırsanız memnun olurum.

• Psikotrex kullanıcısına yanıt

En sağdaki şeritten çıkmayı önlemiyor sadece şerit ihlali yaptığınızı direksiyona verdiği bir basınçla belli ediyor. Ortadaki ise uzun yolda Cruise Control açıksa sizi sürekli şerit ortasında tutuyor; elinizi bıraksanız bile. Ama elinizi biraz uzun bıraktığınızda "direksiyonu bırakmayın" diye uyarı çıkıyor.

• sarpes kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

• Arkadaşlar merhaba. 2015 1.6 dizel otomatik mokka araca sahibim. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Aracı Ankara'da ev iş arası şehir içi trafiğinde 11 km gidiş 11km geliş yaklaşık 20~25km kullanıyorum. Yolda giderken gaza yumuşak basarım yol da düz ve genelde akıcı olduğundan normal kullanımımda neredeyse turbo devreye girmiyor. Genelde 1800 dev/dk ile gidiyorum. Bu halde aracımın karma tüketimi 6.3 litre gösteriyor ancak iki dolum arasında ben 7.5 litre hesapladım. Sizce 6.3 doğru olsa bile yüksek değil mi yoksa bu otomatik vites için normal mi? Bir de 6.3lt ile benim hesapladığım 7.5lt tutarsızlığını yaşayan oldu mu? Tekerler 17" ve 38psi basınçla kullanıyorum.

Düzeltme: 2016 dan kalan bir mesajı okudum o zaman da ölçümlerin tutarlı olmadığından bahsetmişler. Sanırım yazılım ve donanım bu konuda sınıfta kalmış. Peki yakıt tüketimi sizce nasıl? yani şehir içi 7.5 litre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekosis -- 28 Aralık 2024; 0:46:42 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.